QUOTE(«gėlytė» @ 2010 09 06, 09:45)
Daivulka, ir mes prisidedam prie sveikinimų Ignui
busimi, tai gal kurią dieną pasivaikščiodamos su mažąja galėtumėm užvažiuot to daigelio?
zinoma! tik gal sms susirasom kad nebutume netycia isvaziavusios kur nors.
galejau siandien tau parasyt bet kazkaip susibalamutinau.. ech...
Papildyta:
QUOTE(Daivulka @ 2010 09 07, 08:58)
Gal ir jusu
Nepamenu
Bet saunu, kad atsirado seimininkai
Na ka sukako metai, reikia pratintis prie naujo rezimo. Pasidalinkit mamos, nuo kada pradejot sodint ant puodo, nuo kada isemet is raciono misinuka, kiek reikia kartu per para duot valgyt, kaip lavint. O tai maniskis ko tais nekalbus, tik brrrrr, mama, tete, ate ate, dada (cia brolis) ir vsio. Gal sakau jau daugiau zodziu turetu moket :
Ir beja vienas vaiksciot bijo
pas mus nuo metu prasidejo pratinimas prie iprastinio musu maisto. taigi ryte dar gauna MP, paskui apie 9.30 valgom kiausini virta arba omleta kaip zuika kad kepa, arba kose kokia nors. per pietus valgo ka ir as valgau, nes gaminu su nedaug druskos, naminiais prieskoniais tai mandriau jau kitaip nebemokeciau jai gamint. vakare pas mus dazniausiai sriubos tai jas labai megstam ir valgom. kai prasidejo cukinijos tai pradejau kepti tokius blynelius kur sutarkuota cukinija, isplaktas kiausinis, truputis cukraus ir druskos del skonio, ir miltai. gaunasi purus ir minksti tai manajai labai patinka.
prakalbes tas tavo vaikas - mano irgi tiek pat tesneka. kiekvienam cia skirtingai. o del vaiksciojimo tai mes pradejom vaiksciot po metu sukakties praejus 5 dienom:) pradesit ir jus;)
Papildyta:
QUOTE(«gėlytė» @ 2010 09 07, 13:18)
Aš dar ryte ir vakare duodu MP, bet nuo metų reiks nujunkyt, gal tą mišinį iš pradžių bandysiu
Merginos, ar prekinatės internetinėse parduotuvėse, jei taip, kokiose? Gal reiktų pamėginti
busimi, kažkokią minėjai Kaune, bet nebeturiu to linko, gal gali pakartot?
mano pussesere tai nuo metu irgi nutrauke savo MP ir dave misinukus kur nuo metu vaikams buna. o po 3 menesiu pradejo duoti karves piena.
as perku internetinese rubus. daugiau kazkaip nieko nebandziau - nebuvo gal poreikio. o tiesa dar kazkoki ukininku puslapi esu uzmacius bet is ten nieko nepirkau. o rubus tai perku dabar dazniausiai is www.mesmadingi.lt anksciau dar esu pirkus is www.vaikudrabuziai.lt . ai dar zaislus pirkau bet is kazkurios forumietes-dabar nepasakysiu is kurios-nepamenu.
Papildyta:
QUOTE(Buttuke @ 2010 09 08, 15:19)
visada pasodindavai ryte, ma=daug 10min po atsikėlimo. Tai būdavo sėkmingiausias metas
stengdavausi po kiekvieno miego ar pries keiciant sauskelnes. na o siaip priklausydavo nuo situacijos ir nuotaikos. Kuo toliau, tuo pasodinimai dažnėjo. kai pradėjom naudot užmaunamas sauskelnes tai ir kas valandą pagal galimybes pasodindavau
tai jus saunuoliai! mes irgi nuo 7men pradejom sedinet ant puodo, padarydavo ryte, po pietu miego, ir kaku visada tik i puoda budavo-tas dziaugsmas tesesi kazkur iki 11men. paskui mano vaikas sugedo-pradejo nenoret sestis-ryte baisiausias skandalas, kaku i pampersa ir taip dabar dar tebevargstam. nors visa vasara pravaiksciojo be pampersu bet vis tiek nedasuto mano vaikui kad i puoda reikia daryti visa ta geri...
Papildyta:
QUOTE(Daivulka @ 2010 09 08, 15:46)
Uzmaunamos tai cia kokios?
na taigi ir pampers turi ir huggies tokias turi. ten berniuku zalia pakuote o mergaiciu rozine bet bent man asmeniskai jos nepatiko nes po nakties miego sisi nebetilpdavo i jas. matyt kai didsni vaikai tai gal geriau jos o mes turbut per mazos dar buvom sitiems pampersams tai as juos nubrokavau ir naudojam iprastines.
ot bus man pas jus nesilankyti pora dienu:) dabar pripliurpiau uz visas dvi:)