Įkraunama...
Įkraunama...

Rastinėnų ir jų apylinkių pokalbiai - 5tema

Na tikriausiai tau teks tuo uzsiimti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ersua: 30 kovo 2011 - 21:56
Sveikos merginos,

kiek jusu daug cia priguzejo! organizuokimes susitikima!

del autobuso: vaziavau praeita savaite su autobusu namo ir kontroliere man ismuso dviguba taloneli, t.y. 2vnt po 50proc nuolaida. mano elementariu supratimu tai yra vogimas is savivaldybes nes parodo apyvarta 5.40lt is manes gauna 2.70lt o is savivaldybes dar 2.70lt. Ar jus taip nemanote? gal kas gudresnis pakonsultuos kaip yra su tom nuolaidom ir kur ten butu galima nesti stai tokia informacija nes cia skundu nelabai pavadinsi...

Geru dienu visoms!
Atsakyti
Sveikos Rastinenaites.,

gal kas turit vaikuciu kurie lanko mokyklas Vilniuje ir vazineja musu autobusu?
Kiek zinau mokyklinukams jis yra nemokamas, ar kas kokius dokumentus pristatinejo autobuso vairuotojui ar imonei, kad jie galetu vazineti, jei taip tai kokius ir kam.

Pati kolkas savaja antroke siais metais atveziosiu, o nuo rugsejo planuoju jau leist autobusu, tai jei yra kas susidure su siaja situacija buciau dekinga jei atrasytumete.

Is anksto aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(R@siux @ 2011 04 05, 12:25)
Sveikos Rastinenaites.,

gal kas turit vaikuciu kurie lanko mokyklas Vilniuje ir vazineja musu autobusu?
Kiek zinau mokyklinukams jis yra nemokamas, ar kas kokius dokumentus pristatinejo autobuso vairuotojui ar imonei, kad jie galetu vazineti, jei taip tai kokius ir kam.

Pati kolkas savaja antroke siais metais atveziosiu, o nuo rugsejo planuoju jau leist autobusu, tai jei yra kas susidure su siaja situacija buciau dekinga jei atrasytumete.

Is anksto aciu  4u.gif

taip mokyklinukams jis nemokamas. Reikia tureti is savivaldybes gyvenamosios vietos deklaracija ir parasyti prasyma mokyklos direktoriui, del vazinejimo nemokamai nuo tokios iki tokios stoteles. Mokykloj isduoda pazymejima ir tada iki vasaros vazineja nemokamai. Kiekviena rugseji reikia nepamirsti parasyti prasymo, deklaracija nesem tik pirma karta, kitais metais nebereikejo. O siaip tai mums aukletoja pati paskambino ir pasake ka reikia pristatyti ir iki kada, pasiklauskit dar savo mokytojos, gal kitose mokyklose tvarka kita g.gif Jokiu dokumentu imonei pristatinet nereikia, tiesiog parodys ta pazymejima ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2011 03 27, 09:44)
Gal kam reikia 8 paprikų daigelių su tikraisiais lapeliais, bus arba visos raudonos, arba viena kita geltona įsimaišius. Teliks išsipikiuot į vazonėlius. Man liko, bet gaila išmest smile.gif

dėkui, bet anyta prisėjus man bele kiek 4u.gif

QUOTE(ersua @ 2011 03 30, 21:55)
Na tikriausiai tau teks tuo uzsiimti smile.gif

sakai? g.gif o gal as tau perleisiu organizatoriaus pareigas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zzuika @ 2011 04 09, 10:46)
sakai?  g.gif  o gal as tau perleisiu organizatoriaus pareigas? smile.gif

Na matai man suorganizuoti siek tiek sudetinga, nes pas mane veiksmo ir taip nemazai, geriau jau as siaip sudalyvausiu, bet neorganizuosiu smile.gif
Atsakyti
tai sulindusios visos i pogrindi, bijot, kad meeta teks organizuoti lotuliukas.gif niekas gi per prievarta nevers organizuoti, jeigu labai nesinori.

siemet atradau, kad pavasari liudija ne tik ciulbantys pauksciai ir zydintys medziai, bet ir kaimynu kepama mesa, pasirodo tai irgi vienas is pavasario zenklu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bulkute: 18 balandžio 2011 - 17:00
man atrodo visos sulindusios i Facebooke g.gif
mes jau irgi atidarem sezona, sasla pakepem drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(muilo_burbulas @ 2011 04 19, 13:52)
man atrodo visos sulindusios i Facebooke g.gif
mes jau irgi atidarem sezona, sasla pakepem  drinks_cheers.gif

supratau, tai tiek tos tada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bulkute @ 2011 04 19, 15:13)
supratau, tai tiek tos tada  smile.gif

ne i jokius facebook'us - sedziu apsikasus darbais ir dienos sviesos nematau...sad.gif
oi kaip tos mesos ir as noreciau:) ...
vyras dar kazkokia bacila parnese tai si viso smaguma:( visi kosejam ir snargliuojames:( beje gal kas turtingos paleistuve? savaja visa nuskabiau ir ko klausiu niekas neturi siemet jos:( kitiems metams sakiau kokias tris uzsiauginsiu ir tegu zaliuos sau virtuvej ant lango.
mazoji i darzeli pradejo eiti tai man depresija kai matau nuolat besisnargliuojanti vaika verysad.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Neseniai atsikraustem i jusu krastus, pergyvenau, kad nebus su kuo vaikam zaist, bet ziuriu tiek daug cia jusu thumbup.gif Priimkit ir mus i savo buri bigsmile.gif Bet kaip supratau, visos soduose?
Atsakyti
Su šv. Velykom, kaimynkos! wink.gif

fedoska, sveika prisijungusi drinks_cheers.gif Yra ir ne soduose. O jūs į kur konkrečiai atsikraustėt?
Atsakyti