Laba diena!
O koks greitis Omnitelio (realus)??? O gal kas bandĖte Erdves???
Ir darkalusimėlis: kokį turite šildymą naučiuose? Taip sakanat, + ir -. - svarbiau ir ar antrą kartą tą šildymą vėl rinktumėtes? Ačiū, kas nepatingės atsakyti
sveikos kaimynes
mes jau nuo liepos naudojam OmniConnect'a, veikia normaliai, bet kartais savaitgaliais sustreikuoja (atceit kaip aiskina Omnitelis nuo perkrauto abonentu prisijungimo), bet gerai, man tinka, 3G ir greitis geras, mokam 39 lt uz men.
reiks ir man i FB pasijungti, nes daznai ten bunu prisijungus, bus patogiau
Del Erdviu, tai nesidomejau, manau, kad nepatogu su tais laidas ir kabeliais ir t.t.t. beje, sako ima ir TELE2 mobilu interneta, pabandyt netgi duoda, tai isbandykit, juk nemokamai...
Pas mus name yra orinis sildymas irengtas, tai cia skaitosi sildomes zidiniu , labai taupu, ekonomiska, ir greitai uzsyla (per 10 min, jau silta), ir jei yra namukas iki 120 kv.m. tikrai rinkciausi vel zidini, beje vonioje, tualete pas mus sildomos grindys, bet ju kartais nejungiame, nes neprireikia
beje mergaites mano vyras yra asas ant statybu, tai jei reiktu kokios pagalbos ar konsultacijos, rasykit, tikrai viska paaiskins ir pades....pats nama ir musu irenge, o kai atsikraustem nieko nebuvo, tik "dezute"
Papildyta:
P.S. laukiam kada greiciau atsils, reiks susibegti visom, juk kaip smagu kai verdame visos toj pacioj sriuboj ))))))))
mes jau nuo liepos naudojam OmniConnect'a, veikia normaliai, bet kartais savaitgaliais sustreikuoja (atceit kaip aiskina Omnitelis nuo perkrauto abonentu prisijungimo), bet gerai, man tinka, 3G ir greitis geras, mokam 39 lt uz men.
reiks ir man i FB pasijungti, nes daznai ten bunu prisijungus, bus patogiau
Del Erdviu, tai nesidomejau, manau, kad nepatogu su tais laidas ir kabeliais ir t.t.t. beje, sako ima ir TELE2 mobilu interneta, pabandyt netgi duoda, tai isbandykit, juk nemokamai...
Pas mus name yra orinis sildymas irengtas, tai cia skaitosi sildomes zidiniu , labai taupu, ekonomiska, ir greitai uzsyla (per 10 min, jau silta), ir jei yra namukas iki 120 kv.m. tikrai rinkciausi vel zidini, beje vonioje, tualete pas mus sildomos grindys, bet ju kartais nejungiame, nes neprireikia
beje mergaites mano vyras yra asas ant statybu, tai jei reiktu kokios pagalbos ar konsultacijos, rasykit, tikrai viska paaiskins ir pades....pats nama ir musu irenge, o kai atsikraustem nieko nebuvo, tik "dezute"
Papildyta:
P.S. laukiam kada greiciau atsils, reiks susibegti visom, juk kaip smagu kai verdame visos toj pacioj sriuboj ))))))))
muilo burbulas, domina jusu vyras kaip susisiekti??? az neduoda rasyti...
Na mes ir patys turime omni connect, taciau greitis ir kiekis yra ribojami. Erdves tikrai niekam tikusios, maniau jus zinote dar koki nors
Na o mes sildomes kietu kuru, pirmam aukste grindinis sildymas, antrame - radijatoriai. labai esame patenkinti, silta, ir jauku. Taip pat turime ir zidini, taciau, jis namuose pakelia temperatura vos 2 laipsniais (ortakiu nera), bet pakurenus jauciasi irkvapas ir nera reguliuojama pastovi temperatura.
Na o mes sildomes kietu kuru, pirmam aukste grindinis sildymas, antrame - radijatoriai. labai esame patenkinti, silta, ir jauku. Taip pat turime ir zidini, taciau, jis namuose pakelia temperatura vos 2 laipsniais (ortakiu nera), bet pakurenus jauciasi irkvapas ir nera reguliuojama pastovi temperatura.
Andri, as laibai dziaugiuosi zidiniu,kaip ir minejau anksciau. Sildomes ortakiais ir antra auksta, jokiu dumu nesijaucia, jokiu suodziu ar smalkiu. Tikriausia labai gerai padarytas kaminas, gera trauka, tai labai super. O del elektriniu radiatoriu, tai gaila elektros o del kieto kuro katilo su radiatorine sistema, tai irgi blogai, pas mano tevus yra, negali niekur ziema isvaziuoti keliom dienom, uzsala vanduo radiatoriuose, reik kurenti nors minimaliai pastoviai. Taip pat labai gerai ir peciai manau, ypac kai dabar toksia ivairove graziausiu kokliu, bet cia tiem, kas megsta senovini stiliu, arba derina prie "country" stiliaus
QUOTE(muilo_burbulas @ 2011 03 21, 20:55)
Andri, as laibai dziaugiuosi zidiniu,kaip ir minejau anksciau. Sildomes ortakiais ir antra auksta, jokiu dumu nesijaucia, jokiu suodziu ar smalkiu. Tikriausia labai gerai padarytas kaminas, gera trauka, tai labai super. O del elektriniu radiatoriu, tai gaila elektros o del kieto kuro katilo su radiatorine sistema, tai irgi blogai, pas mano tevus yra, negali niekur ziema isvaziuoti keliom dienom, uzsala vanduo radiatoriuose, reik kurenti nors minimaliai pastoviai. Taip pat labai gerai ir peciai manau, ypac kai dabar toksia ivairove graziausiu kokliu, bet cia tiem, kas megsta senovini stiliu, arba derina prie "country" stiliaus
Na gal ne taip viska nupasakojau, radijatoriai irgi prijungti prie peciaus, katiline visiskai automatizuota, belieka pacioms malkoms is misko ateiti nors siaip kurenam briketais, ju degimo laikas kur kas ilgesnis na o del namo atsalimo dalinai teisi. Ziema kai lauke buvo salta, isvaziavome trims dienomis, namo temperatura nukrito nuo 22 iki 14 laipsniu, aisku kol isilo, dar pusdienis praejo kad neuzsaltu sistema, vyras pripyle kazkokio neuzsalancio skyscio, sake galime buti ramus, ir dar kazkokia backa statys, kuri palaikys temperatura kelias dienas, sake peciu kurti reikes tik pora kartu is savaite ziemos metu
Dabar rode Download speed 2.71 Mbps, Upload speed 1.36 Mbps, bet realiai kazka siunciantis mes tokiu skaiciu nesam mate. filmus siunciames tik ryte (buna greitis 400-600 Kbps), nes diena neimanoma, ziauriai mazas greitis buna (buna greitis 20-50 Kbps) ir pastoviai uzlusta jis- OMNITELIS, nors rysys ir yra, bet turi atsijungti ir vel prisijungti.
Labas rytas,
Erdves pas mus netraukia (kalbu apie s/b Meta, Bubose)
naudojames omniu, bet ziuriu, kad beveik nesinaudojam, tik pinigus mokam, gal reiks atsisakyt. Nes greitis tai ....
Sildomes malkomis, zidinio neturim, nors labai gaila, man labai grazu ir jauku, kai zidinys yra, nu bet yra kaip yra.
Papildyta:
ziuriu nemazai nauju veidu, nepazistamu reik susipazint verkiant
o yra 'naujokiu' is s/b Metos?
naudojames omniu, bet ziuriu, kad beveik nesinaudojam, tik pinigus mokam, gal reiks atsisakyt. Nes greitis tai ....
Sildomes malkomis, zidinio neturim, nors labai gaila, man labai grazu ir jauku, kai zidinys yra, nu bet yra kaip yra.
Papildyta:
Mes šildomės dyzelinu - komfortas didelis, tik, be abejo, brangiau nei malkomis, šią žiemą paskaičiavom, kad mėnesiui mokėti gaudavosi panašiai kaip už 2-3 kamb. butą mieste (mūsų 140 kv. m plotas), tačiau ateity tikimės sutaupyti pabaigę namą (dar stogas neužkamšytas ir pan) ir įsirengę židinuką Patogumas, nes telieka dyzelio nusipirkt ir mygtukus paspaudyt o šiaip kuo labiausiai džiaugiuosi, kad šildomos grindys, na tikrai super jausmas, kai šiluma eina nuo kojų aš gi tokia šalčmirė
QUOTE(zzuika @ 2011 03 22, 07:46)
Labas rytas,
Papildyta:
Papildyta:
As as naujoke, gal nori susipazint:)
Beja atsiprasau uz of toppic:
Turiu pardavimui nauju moterisku stringu, vaikisku (mergaitisku ir berniukisku triusikeliu) medvilniniu
QUOTE(Daivulka @ 2011 03 22, 08:09)
As as naujoke, gal nori susipazint:)
Turiu pardavimui nauju moterisku stringu, vaikisku (mergaitisku ir berniukisku triusikeliu) medvilniniu
noriu kur susitinkam ir kada?
ukininko patarejas sian kazka raso apie sodininku gatves, gal kas skaitet? as viena ausim girdejau sian per radija Salkausko spaudos apzvalga, bet kol man kaip zirafai per ilga kakla dabego iki smegenu, tai jis ir baige ta apzvalga