Įkraunama...
Įkraunama...

Rastinėnų ir jų apylinkių pokalbiai - 5tema

QUOTE(Dewona @ 2011 03 17, 12:30)
mes pernai isikraustem i namuka ir dar dabar dar isirenginejam ir gyvenam minimaliomis salygomis,bet labai smagiai,nes ir kaimynai cia superiniai smile.gif

thumbup.gif oi, neerzinkit smile.gif

Mes dabar turim namą-rėmus/dėžutę. Ir planuose įsirengti iki rudens/žiemos iki dalinės apdailos... jei pavyktų, būtų nerealu... ir paskui irgi kraustysimės, ir gyvensime min. komfotro sąlygomis (o jau visus dailinimus vietoje ir tvarkysime). Aišku čia planas, realijos bus aiškios rugpjūtį, rusėjį lotuliukas.gif bet kokiu atveju, kitą vasarą tikrai jau gyvensime ten cool.gif
Atsakyti
mes isikelem i namuka tai neturejom nei vandens nei wc,vandeni naudojom vasarini ,o maistui i saltineli vazinejom...vandeni tik namuke turejom kai uzsuko vasarini sad.gif tada puolem tvarkyti wc kambari na tiksliau pajungineti vandeni ir toleta,o sienos taip ir liko netinkuotos dar iki siol,fasadas irgi nespejom iki ziemos baigti,nes ir salciai atejo ir finanseliu pritruko,galvojom jau ziemai isvaziuoti i kaima,nes bijojom del mazuju dukryciu kad gali jos susalti,nes nei radijatoriu nei peciaus nebuvo ,tai draugai paskjolino paprasta pirties peciu kad nors vidu galetume kurenti,labai daug padejo draugai ir kaimynai,kad tik ziema nepultu tiek stipriai ir rizikavom pasilikti,bet dziugu,kad ziema istverem savo namuke smile.gif,nors dalines apdailos nulis ir dvi sienos neapsildytos buvo,bet sakoma reikia tik noro ir viskas bus gerai smile.gif juk ir roma per diena nepasistate smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivulka @ 2011 03 07, 07:59)
Nelabai ir rasit. Parasykit man i pasta savo emailus, tada prijungsiu smile.gif
Mano email: daivagryb@gmail.com

QUOTE(Globusyte @ 2011 03 17, 13:11)
Kažkaip man labai patogu FB, tad čia retai beužsuku smile.gif

o galima ir ten pas jūs prisijungti? ax.gif

Dewona, OHO bigsmile.gif tai visiškai ekstremaliom sąlygom...tikriausiai nesiryžčiau.
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2011 03 18, 22:11)
o galima ir ten pas jūs prisijungti?  ax.gif

Dewona, OHO  bigsmile.gif tai visiškai ekstremaliom sąlygom...tikriausiai nesiryžčiau.

galima, zinoma mirksiukas.gif

labas dienas, kas naujo, kas gero? kaip sniegas tirpsta? neapseme?

Vessta, kada pomidoru sejimo diena? (cia tuos, kuriuos i lauka paskui nesiu, sakei kovo gale set) g.gif
Papildyta:
QUOTE(Globusyte @ 2011 03 17, 13:11)
Beje, niekaip negalėjau kaimynės prijungt prie FB. Ten draudimai kokie uždėti sad.gif

nepastebejau jokiu draudimu schmoll.gif g.gif
Atsakyti
kovo 26 d. sek arba siandien, jei spesi:4u:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vessta: 20 kovo 2011 - 11:49
QUOTE(Vessta @ 2011 03 20, 11:46)
kovo 26 d. sek 4u.gif

aciu, kaip gerai, kad sekmadienis thumbup.gif

Atsakyti
kad sestadienis bus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2011 03 20, 11:50)
kad sestadienis bus unsure.gif

nu svarbu savaitgalis smile.gif aha ir as paziurejau, isivedziau priminima biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos!

na pomidorų ir aš šiandien nebespėsiu pasisodint, bet gėles bent bandysiu, nes jau verkia kaip reikia doh.gif
beje, labai daug ūgliukų ant pandano yra, gal kas norėtų palmės?

Atidarėm kieme šašlykų sezoną thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, na pirma karta uzklydau i sita puslapi, nors rastinenuose gyvename jau virs pusmecio.
Turiu klausimeli, vyras niekaip neranda padoraus interneto, kokiu jus cia naudojates ir ar patenkintos?
Atsakyti
Sveikutės, prapuolėm mes kažkaip blush-anim-cl.gif: bet dar gyvi sveiki, laukiam šilto pavasario smile.gif nusipirkau vakar agroplėvelės, irgi po truputį apie sėją galvoju... Sakykit, jeigu aš nusipirkčiau substrato kažkiek ir pamaišyčiau keliose lysvėse su žeme, ar man tai padėtų pagerinti žemės kokybę, derlingumą? Nes pernai tai blogai buvo, salotos, krapai, svogūnai nugelto, labai jau skurdi žemė, o ir drėgmės trūko... Skaičiau, kad substratas ir mulčiavimui tinka, na gal pavyktų šįmet kažką užsiaugint, tokia iš manęs ir sodininkė biggrin.gif Mes irgi targ plikų sienų gyvenam, užkniso, bet ką padarysi biggrin.gif Naudojamės Omnitelio internetu, man užtenka, didelių darbų nedarau smile.gif
Atsakyti
juk sakoma kas nerizikuoja tas sampano negeria,bet del savo apsisprendimo kraustytis,nesigailim,o dziaugiames smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Buttuke @ 2011 03 20, 14:41)
Sveikos!

na pomidorų ir aš šiandien nebespėsiu pasisodint, bet gėles bent bandysiu, nes jau verkia kaip reikia doh.gif
beje, labai daug ūgliukų ant pandano yra, gal kas norėtų palmės?

Atidarėm kieme šašlykų sezoną thumbup.gif

o kokia tai palmyte butu?
Papildyta:
QUOTE(Andri @ 2011 03 21, 00:54)
Sveikos, na pirma karta uzklydau i sita puslapi, nors rastinenuose gyvename jau virs pusmecio.
Turiu klausimeli, vyras niekaip neranda padoraus interneto, kokiu jus cia naudojates ir ar patenkintos?

mes tai onitelio conakteliu smile.gif visai patenkinti smile.gif
Atsakyti