Sveikos, tos, kurios dar ne facebook-e. Norėčiau ir aš prisijungti prie jūsų su savo knygomis, bet gyvenu nuo galinės stotelės 2,5 km, o ir nedirbu , tai nežinau, kaip reiktų susitikti. Moterytės, gal kuri norit žemės bulvėms ar daržams, mielai prašom. Yra beveiK 1,5 ha, bet mano gaspadorius krepšininkas, deda iš viršaus ant žemės darbų. Jei įdomu, prašom į AŽ. O dėl mikriuko dar nenuleidžiu rankų. Juk savivaldybė ta sutartim su SADEMA, pažeidė mūsų, gyventojų, teises į pasirinkimą, tenkinimą savo poreikių. Paskutinis autobusas prieš devynias. Kaip grįžti iš koncerto, viešų renginių, teatro, iš darbo po antros pamainos ? Per išeigines iš vis košmaras. Vasarą neįmanoma įsėsti, kiek sodininkų susirenka. Tik ponams visiškai nusispjauti- jie juk nevažinėja autobusais.
QUOTE(RITUTĖ @ 2011 03 06, 12:54)
Sveikos, tos, kurios dar ne facebook-e. Norėčiau ir aš prisijungti prie jūsų su savo knygomis, bet gyvenu nuo galinės stotelės 2,5 km, o ir nedirbu , tai nežinau, kaip reiktų susitikti. Moterytės, gal kuri norit žemės bulvėms ar daržams, mielai prašom. Yra beveiK 1,5 ha, bet mano gaspadorius krepšininkas, deda iš viršaus ant žemės darbų. Jei įdomu, prašom į AŽ. O dėl mikriuko dar nenuleidžiu rankų. Juk savivaldybė ta sutartim su SADEMA, pažeidė mūsų, gyventojų, teises į pasirinkimą, tenkinimą savo poreikių. Paskutinis autobusas prieš devynias. Kaip grįžti iš koncerto, viešų renginių, teatro, iš darbo po antros pamainos ? Per išeigines iš vis košmaras. Vasarą neįmanoma įsėsti, kiek sodininkų susirenka. Tik ponams visiškai nusispjauti- jie juk nevažinėja autobusais.
o jau ir facebooke yra sukurtas ratelis, atsilieku jau ziuriu su zinomis na manau ir as kad turetu kaskas pasikeisti del viesojo transporto, manau tikrai atsilus orams tai tikrai padaznes ir prailges laikelis,nes juk tiek zmoniu vazines i sodus,juk kurui taip brangstant tikari ne visi gales vazineti su masinom.
Papildyta:
QUOTE(busimi @ 2011 03 02, 17:43)
Sveiki,
as irgi rasiau i ta elfi portala bet atsakymo irgi po siai dienai is ju nera...
o jus neprisiregistravusi facebook'e? ten yra sukurta Rastinenu bendruomenes grupe. jau yra aisku kad nevaziuos tie mikrai - neva juos paleidus buvo pazeista savivaldybes ir autobuso sutartis...
as irgi rasiau i ta elfi portala bet atsakymo irgi po siai dienai is ju nera...
o jus neprisiregistravusi facebook'e? ten yra sukurta Rastinenu bendruomenes grupe. jau yra aisku kad nevaziuos tie mikrai - neva juos paleidus buvo pazeista savivaldybes ir autobuso sutartis...
ieskojau ieskojau bet faceeboke nieko neradau jokios grupes ... :(((((
QUOTE(Dewona @ 2011 03 07, 07:03)
Nelabai ir rasit. Parasykit man i pasta savo emailus, tada prijungsiu
Mano email: daivagryb@gmail.com
QUOTE(Dewona @ 2011 03 07, 08:03)
as radau, bet nesijungiau, ir cia uztenka
as irgi knygu turiu nemazai, aisku didzioji dalis ju dezese, bet turiu tokia yda ar kaip pavadinti - nemegstu skolinti knygu, nes dazniausiai neatgaunu, arba pamirstu, kam ka paskolinau tai ir nustojau skolinti
QUOTE(bulkute @ 2011 03 07, 21:33)
as irgi knygu turiu nemazai, aisku didzioji dalis ju dezese, bet turiu tokia yda ar kaip pavadinti - nemegstu skolinti knygu, nes dazniausiai neatgaunu, arba pamirstu, kam ka paskolinau tai ir nustojau skolinti
Kiekvieno asmeninis reikalas yra kur jungtis, ar kur nesijungti
QUOTE(bulkute @ 2011 03 07, 22:33)
Mano situacija su knygom panaši. Žinau, pas ką mano knygos, bet neatgaunu. Dabar jau antrą kartą sudarau savo biblioteką. Gerai, kad dabar išpardavimai grandioziniai , tai stengiuosi iš kiekvienų pinigų nusipirkti po knygą.
Sveikos, Mamytės
Ar yra Jūsų tarpe Sudervės gyventojų?
Ar yra Jūsų tarpe Sudervės gyventojų?
Labas vakarėlis! Ar priimsite naujokus???
Gyvename dideliais planais, įsirenginėsime sode namuką, ir kelsime gyventi... Aną vasarą jau ir taip vis pagyvendavom, na o šiemet norim spėt bent minimaliai susitvarkyti.
Aišku, norėčiau ir paklausinėti milijono klausimų (ypač tų, kas nesenai statėsi ir tvarkėsi namučius)
Gyvename dideliais planais, įsirenginėsime sode namuką, ir kelsime gyventi... Aną vasarą jau ir taip vis pagyvendavom, na o šiemet norim spėt bent minimaliai susitvarkyti.
Aišku, norėčiau ir paklausinėti milijono klausimų (ypač tų, kas nesenai statėsi ir tvarkėsi namučius)
QUOTE(Ninin @ 2011 03 16, 23:34)
Labas vakarėlis! Ar priimsite naujokus???
mes pernai isikraustem i namuka ir dar dabar dar isirenginejam ir gyvenam minimaliomis salygomis,bet labai smagiai,nes ir kaimynai cia superiniai
Labukas, merginos
Kažkaip man labai patogu FB, tad čia retai beužsuku
Na Jūs ir šaunuolės su tomis knygomis. Pas mane jų tiek, kad pažaliuočiau sudarinėdama sąrašus, o dalis sandėluky supakuota dėžėse
Beje, niekaip negalėjau kaimynės prijungt prie FB. Ten draudimai kokie uždėti
Kažkaip man labai patogu FB, tad čia retai beužsuku
Na Jūs ir šaunuolės su tomis knygomis. Pas mane jų tiek, kad pažaliuočiau sudarinėdama sąrašus, o dalis sandėluky supakuota dėžėse
Beje, niekaip negalėjau kaimynės prijungt prie FB. Ten draudimai kokie uždėti