Įkraunama...
Įkraunama...

Rastinėnų ir jų apylinkių pokalbiai - 5tema

QUOTE(zzuika @ 2011 02 18, 07:58)
o gal kelis daigus galesi padovanot kaip gerai ar artimai kaimynei? bigsmile.gif  rolleyes.gif

maziuku galesiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(busimi @ 2011 02 18, 11:17)
Knygu sarasiuka as irgi jau susidariau - tik nusivyliau kad jis toks gan neilgas nes dalis knygu yra uzkrautos giliai... dar suvokiau kad nemazai knygu esu paskolinusi skaityti... tai bus proga palengva jas parsivadinti namo:)

gera, kad prisimeni kam paskolinus, pas mane kai pastoviai apie 30 knygu migruoja, tai rasausi, nes neatrinkciau galu biggrin.gif
Atsakyti
Na va, persiunčiau knygų sąrašiuką busimi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maruša @ 2011 02 18, 16:27)
Na va, persiunčiau knygų sąrašiuką busimi smile.gif

laba,

as tau irgi jau imeciau bendra sarasiuka su savo knygomis;)

negi niekas daugiau nenori prisijungti?
Papildyta:
QUOTE(Vessta @ 2011 02 18, 14:33)
gera, kad prisimeni kam paskolinus, pas mane kai pastoviai apie 30 knygu migruoja, tai rasausi, nes neatrinkciau galu biggrin.gif

oho! tai pas tave jau visa gera biblioteka jei tiek knygu migruoja! as tai kai neuzsirasydavau tai esu daug knygu netekusi. budavo paskolini - tikrai zinai kad tam zmogui paskolini o paskui ginasi kad neskolinau ir t.t. tai susimetai kad gal tikrai ne jam paskolinai nes uzsirases neturi... tai ir buna istorija be galo... cia vaikystej-paauglystej is tikro daug knygu taip praradau...
Atsakyti
As atsiusiu siandien vakare arba ryt, ruosiuos i knygu muge, tai dar sarasiukas papilnes ax.gif
Papildyta:
buvo ir man, kad negrazino, bet daugiau ir neskolinu tam zmogui, nors turi dar naglumo prasyt doh.gif
Atsakyti
[as tau irgi jau imeciau bendra sarasiuka su savo knygomis;)

negi niekas daugiau nenori prisijungti?

Labukas 4u.gif

as butinai prisijungsiu, tik mano knygos dar dezese blush2.gif Artimiausiau metu, kai tik issitrauksiu, sudarysiu sarasiuka ir atsiusiu ax.gif
Atsakyti
a vot kiek daug praleidau visko sad.gif
mazyles sirgo tai net laiko ir jegu nebeturejau uzsukti...
saunuoles kad jau sejat ir daigynat daigelius smile.gif mielu noru pasiseciau,bet va tektu ir auginti ant palanges,nes zemes sodinukams dar neparuosta,vis tos statybos ... tex siais metais dar be darziuko buti...sad.gif((
Atsakyti
QUOTE(Dewona @ 2011 02 19, 19:40)
a vot kiek daug praleidau visko sad.gif
mazyles sirgo tai net laiko ir jegu nebeturejau uzsukti...
saunuoles kad jau sejat ir daigynat daigelius smile.gif mielu noru pasiseciau,bet va tektu ir auginti ant palanges,nes  zemes  sodinukams dar neparuosta,vis tos statybos ... tex siais metais dar be darziuko buti...sad.gif((

as tai ir statybose radau kampa kur pasiseti:) nusipirkau kelis maisus juodzemio, pamaisiau su vietine sklype rasta panasia i zeme, patresiau meslu ir super. salotu, ridikeliu, agurku, svoguniuku turejau sociai;) bet cia zinoma tik pavasari toki darba tegalima padaryti. p.s. as dar nieko neseju - laukiu kovo:)
tikiuosi kad jau mazosios pasveiko! link savaitgalio galim susirasyti ir susimatyti;)
Atsakyti
Sveikos moterytės. Ar žiemos miegu apsivertusios ant kito šono užmigot? tongue.gif Niekas nieko neberašo. Gal kuri žinot , kaip baigėsi ar dar nesibaigė istorija su mikriuku? Labai cekava žinoti. Atsibodo šalti stotelėje. ax.gif Šitą istorija parašiau DELFI portale, skyrelyje kur galima buvo kandidatus paklausti, bet atsakymo nesulaukiu.
Atsakyti
Sveiki,
as irgi rasiau i ta elfi portala bet atsakymo irgi po siai dienai is ju nera...

o jus neprisiregistravusi facebook'e? ten yra sukurta Rastinenu bendruomenes grupe. jau yra aisku kad nevaziuos tie mikrai - neva juos paleidus buvo pazeista savivaldybes ir autobuso sutartis...
Atsakyti
Ar Rastinėnų mamos persikraustė visos į Facebook-ą?
Atsakyti
nea schmoll.gif
Atsakyti