Įkraunama...
Įkraunama...

Rastinėnų ir jų apylinkių pokalbiai - 5tema

as siandien nusifotkinau grafika is spaudos rumu stoteles tai truputeli jau padoresnis toks.

o dar galima pastu siuntinetis tuos sarasus knygu - as tai pagalvojau kad pirma reiketu man ji pasidaryt...smile.gif is pradziu vienai kuriai nors reiktu kad apsiimti ir sudeti viska i viena faila o paskui galima ir salia rasyti savininka ir kas pasiskolino:)

galeciau as apsiimti sita dalyka padaryti nes su excel'iu draugauju arba gal kas irgi su juo draugauja ir turi daugiau laiko tai pasisiulykit;)
Atsakyti
va, as irgi baisiai neprisiruosiu cia knygu surasyt, o excelini failiuka turiu su knygom surasytom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(busimi @ 2011 01 31, 21:03)
as siandien nusifotkinau grafika is spaudos rumu stoteles tai truputeli jau padoresnis toks.

o gal galetum permesti man e-mailu? ax.gif

labas rytas 4u.gif
Atsakyti
labukas visiems smile.gif mes gyvenam netoli stoteles ir gerai man ji matosi,tai autobusas tikrai daznai vazineja ir pagaliau nesimato salanciu ir laukianciu zmoniu,tai tikrai smagu. smile.gif
knygu neturim tai negaliu prisideti sad.gif mat dar nevisus daigtus susiveze, tai prisideti negaliu.
Atsakyti
Na nezinau kur jus matote, kad autobusas vazineja dazniau? Kiek zinau tai yra vienas autobusas paankstintas ir vienas puse sesiu dadetas, tai tas kas vazineja is darbu gerai, bet kas liecia vaikus gryztancius is mokyklos tai nieko gero, kaip buvo taip ir liko. Ir dar nera cia ko dziaugtis tuo autobusu, nes dideli autobusai ne visada vazineja, vazineja ir vietoj ju mikroautobusus, o tada ne visi zmones telpa ir lieka labai daug nepasitenkinusiu (pvz. savaitgali buvo paleistas mazas autobusiukas ir zmones netilpo, nekalbant kas ilipa toliau).
Atsakyti
QUOTE(ersua @ 2011 02 01, 14:43)
Na nezinau kur jus matote, kad autobusas vazineja dazniau? Kiek zinau tai yra vienas autobusas paankstintas ir vienas puse sesiu dadetas, tai tas kas vazineja is darbu gerai, bet kas liecia vaikus gryztancius is mokyklos tai nieko gero, kaip buvo taip ir liko. Ir dar nera cia ko dziaugtis tuo autobusu, nes dideli autobusai ne visada vazineja, vazineja ir vietoj ju mikroautobusus, o tada ne visi zmones telpa ir lieka labai daug nepasitenkinusiu (pvz. savaitgali buvo paleistas mazas autobusiukas ir zmones netilpo, nekalbant kas ilipa toliau).

Visiskai pritariu 4u.gif Pasiskaiciau ir sulyginau grafikus, nieko gero...... kaip sakoma i vienus vartus, deja bet liudna situacija.... schmoll.gif
Atsakyti
Imetu cia grafika si spaudos rumu: 5.00(d.d.); 5.30(d.d); 6.05; 6.35(d.d); 7.15; 8.50; 10.40; 12.15; 13.45; 15.10; 16.00(d.d.); 16.55; 17.35(d.d); 18.35; 19.35; 20.50

na tikrai nieko guodziancio ypac kas liecia vaikus - nes vienaip ar kitaip tie tarpai tikrai dideli tarp marsrutu.

Kol kas dekoju vis Daivulkos vyrui uz komfortabilu nusigavima iki darbo!! net siurpas kunu eina kai pagalvoju apie kontingenta kuris vakare susirenka i autobusa...fui...sad.gif
Atsakyti
aciu
Atsakyti
Sveikutes,
mielosios, pasakykit kada jūs skaitot tas knygas? Kad ir kaip benorėčiau, neatrandu tam laiko doh.gif

dėl mikriuko ir man liūdna, nors nelabai ir naudojausi tom paslaugom...
apie 8 ryto judu link miesto, jei kam reiks
Atsakyti
na seip nesinaudojam dar autobusu,bet esu interesuota kad jie nedingtu,o matau per langa ir man atrodo kad dazniau ji matau...suklydau reiskias...sad.gif
Atsakyti
busimi, ačiū už tvarkaraštį 4u.gif

Dėl knygų sąrašo: kokia forma surašyt, autorius, pavadinimas, žanras? Pas mane ne tiek daug tų knygų, sumesčiau į Wordą, kad lengviau būtų perkopint wink.gif
Atsakyti
Reikia gal Vestos paklausti kaip ji turi susirasius. ir tada gal prie jos prisiderinti. o saip manau kad uztenka autoriaus ir pavadinimo - dabar internetas visagalis tai galima knygu aprasymus pasiskaitinet jame.
Atsakyti