Įkraunama...
Įkraunama...

Rastinėnų ir jų apylinkių pokalbiai - 5tema

Na as siandien i miesta o po to jei grisiu su masina tai dar pravaziuosiu ir parinksiu, jeigu su autiku, tai nezinau kaip gausis.
Sekmes mums visoms.....
Atsakyti
Tai daivulka jei grysi su autobusu tai gali parasus parinkti ir autobuse smile.gif
Atsakyti
Ritutės parašus kas surinks, gal Bubose gyvenančios?
Persiunčiau savo skundo redakciją, vertinkit kritiškai wink.gif
Atsakyti
marusa, kur siuntei? negavau smile.gif

Ritute, ar galetumet privaziuoti vakare iki musu? (tik nezinau kelinta grisiu, bet Daivulka netoli, gal ji anksciau griztu, tada iki jos)
Atsakyti
Persiunčiau, ar gavai? Kas siųsit skundą, nepamirškit suskaičiuot priedo lapus ir įrašyt jų skaičių.
Atsakyti
gavau
Atsakyti
labukas visiems,nesenai atsikrausteme su seimynele i Rastinenu soda "Kalorija",ir labai mazai pazystu kaimynelius,tai manau gal tokiu budu pradesime bendrauti smile.gif ir susipazinsime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dewona @ 2011 01 19, 14:49)
labukas visiems,nesenai atsikrausteme su seimynele i Rastinenu soda "Kalorija",ir labai mazai pazystu kaimynelius,tai manau gal tokiu budu pradesime bendrauti smile.gif ir susipazinsime smile.gif

sivakar begsiu per bendrija PARASU RINKTI, parasyk i az kuriam name gyvenaT.
Atsakyti
QUOTE(Daivulka @ 2011 01 18, 16:25)
Mes omniconecta turi, bet pasidarem toki savadarbi bliuda tai rysys geras biggrin.gif

Labas mamytes,

senai i sm belindau, tai naujienu nezinojau. Siandien uzejo Daivulka (jei gerai supratau su Zuika, o gal maisau), pasirasiau. Nelabai senai gyvenu, kaimynu nezinau dar, bet musu gatveleje (Zalioji) gyvena dar vieni kaimynai, kuriuos zinom. Jei nevelu, galeciau parasiuka paorganizuoti.
Mes Omniconecta turim, na man problemu nekyla, aisku greitis nesuperinis, bet laukti kol psl uzsikraus irgi nereikia, vartosi normaliai.

P. S. mes irgi ziauriai noretume su kaimynkom ir ju lialiais didesniais ir mazesniais susitikti ir susipazinti drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(ersua @ 2011 01 19, 00:06)
Taip tikrai biblioteka yra ten bubu gale, zalias toks pastatas tipo rastinenu bendruomenes patalpos ten irgi yra. O del parasu, tai kas negali surinkti savo bendrijose (nes taip paparsciau susirnkti kuo daugiau parasu ir sugaisti maziau laiko) tai gal galite atvaziuoti pasirasyti pas dovyte arba pas mane smile.gif

Geras, kad kulturnamis yra zinojau, bet kad jame biblioteka - nea blink.gif Reiks su vezimu nueiti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Migliukas2 @ 2011 01 19, 19:40)
Labas mamytes,

senai i sm belindau, tai naujienu nezinojau. Siandien uzejo Daivulka (jei gerai supratau su Zuika, o gal maisau), pasirasiau. Nelabai senai gyvenu, kaimynu nezinau dar, bet musu gatveleje (Zalioji) gyvena dar vieni kaimynai, kuriuos zinom. Jei nevelu, galeciau parasiuka paorganizuoti.
Mes Omniconecta turim, na man problemu nekyla, aisku greitis nesuperinis, bet laukti kol psl uzsikraus irgi nereikia, vartosi normaliai.

P. S. mes irgi ziauriai noretume su kaimynkom ir ju lialiais didesniais ir mazesniais susitikti ir susipazinti drinks_cheers.gif
Papildyta:
Geras, kad kulturnamis yra zinojau, bet kad jame biblioteka - nea blink.gif  Reiks su vezimu nueiti ax.gif

Ten ne zuika buvo, o mano kaimyne 4u.gif
Atsakyti
Migliuk, pasižiūrėk, ar verta dėmesio ten ta biblioteka, jums tam gale vis arčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivulka @ 2011 01 19, 22:04)
Ten ne zuika buvo, o mano kaimyne 4u.gif

blembele, nu nepykit, susipazinsim - zinosiu tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(maruša @ 2011 01 19, 22:05)
Migliuk, pasižiūrėk, ar verta dėmesio ten ta biblioteka, jums tam gale vis arčiau 4u.gif

Ryt su mazium pas homeopatus vaziuojam, o penktad nupedinsiu, duosiu zinia mirksiukas.gif
Atsakyti