Na as siandien i miesta o po to jei grisiu su masina tai dar pravaziuosiu ir parinksiu, jeigu su autiku, tai nezinau kaip gausis.
Sekmes mums visoms.....
marusa, kur siuntei? negavau
Ritute, ar galetumet privaziuoti vakare iki musu? (tik nezinau kelinta grisiu, bet Daivulka netoli, gal ji anksciau griztu, tada iki jos)
Ritute, ar galetumet privaziuoti vakare iki musu? (tik nezinau kelinta grisiu, bet Daivulka netoli, gal ji anksciau griztu, tada iki jos)
gavau
labukas visiems,nesenai atsikrausteme su seimynele i Rastinenu soda "Kalorija",ir labai mazai pazystu kaimynelius,tai manau gal tokiu budu pradesime bendrauti ir susipazinsime
QUOTE(Dewona @ 2011 01 19, 14:49)
labukas visiems,nesenai atsikrausteme su seimynele i Rastinenu soda "Kalorija",ir labai mazai pazystu kaimynelius,tai manau gal tokiu budu pradesime bendrauti ir susipazinsime
sivakar begsiu per bendrija PARASU RINKTI, parasyk i az kuriam name gyvenaT.
QUOTE(Daivulka @ 2011 01 18, 16:25)
Mes omniconecta turi, bet pasidarem toki savadarbi bliuda tai rysys geras
Labas mamytes,
senai i sm belindau, tai naujienu nezinojau. Siandien uzejo Daivulka (jei gerai supratau su Zuika, o gal maisau), pasirasiau. Nelabai senai gyvenu, kaimynu nezinau dar, bet musu gatveleje (Zalioji) gyvena dar vieni kaimynai, kuriuos zinom. Jei nevelu, galeciau parasiuka paorganizuoti.
Mes Omniconecta turim, na man problemu nekyla, aisku greitis nesuperinis, bet laukti kol psl uzsikraus irgi nereikia, vartosi normaliai.
P. S. mes irgi ziauriai noretume su kaimynkom ir ju lialiais didesniais ir mazesniais susitikti ir susipazinti
Papildyta:
QUOTE(ersua @ 2011 01 19, 00:06)
Taip tikrai biblioteka yra ten bubu gale, zalias toks pastatas tipo rastinenu bendruomenes patalpos ten irgi yra. O del parasu, tai kas negali surinkti savo bendrijose (nes taip paparsciau susirnkti kuo daugiau parasu ir sugaisti maziau laiko) tai gal galite atvaziuoti pasirasyti pas dovyte arba pas mane
Geras, kad kulturnamis yra zinojau, bet kad jame biblioteka - nea Reiks su vezimu nueiti
QUOTE(Migliukas2 @ 2011 01 19, 19:40)
Labas mamytes,
senai i sm belindau, tai naujienu nezinojau. Siandien uzejo Daivulka (jei gerai supratau su Zuika, o gal maisau), pasirasiau. Nelabai senai gyvenu, kaimynu nezinau dar, bet musu gatveleje (Zalioji) gyvena dar vieni kaimynai, kuriuos zinom. Jei nevelu, galeciau parasiuka paorganizuoti.
Mes Omniconecta turim, na man problemu nekyla, aisku greitis nesuperinis, bet laukti kol psl uzsikraus irgi nereikia, vartosi normaliai.
P. S. mes irgi ziauriai noretume su kaimynkom ir ju lialiais didesniais ir mazesniais susitikti ir susipazinti
Papildyta:
Geras, kad kulturnamis yra zinojau, bet kad jame biblioteka - nea Reiks su vezimu nueiti
Papildyta:
Ten ne zuika buvo, o mano kaimyne
QUOTE(Daivulka @ 2011 01 19, 22:04)
Ten ne zuika buvo, o mano kaimyne
blembele, nu nepykit, susipazinsim - zinosiu
Papildyta:
QUOTE(maruša @ 2011 01 19, 22:05)
Migliuk, pasižiūrėk, ar verta dėmesio ten ta biblioteka, jums tam gale vis arčiau
Ryt su mazium pas homeopatus vaziuojam, o penktad nupedinsiu, duosiu zinia