Įkraunama...
Įkraunama...

Rastinėnų ir jų apylinkių pokalbiai - 5tema

susitarem rydienai pasirasysim
Atsakyti
liuks
Atsakyti
Kaip malonu, kad Rastinėnų mamytės nėra abejingos kas vyksta šiose apylinkėse, dėkui visoms kas prie mūsų prisideda smile.gif
Atsakyti
O čia pagal bendrijas renkat ar ne, nelabai supratau. Galiu pasirašyti, nežinau pas ką kreiptis. fool.gif
Atsakyti
Na as jau savo misija kaip ir pabaigiau, kol aplklampiojau tai vos kelis kartus koju neissisukau, susalau, ale surinakau. Daugiau nelabai galesiu, na ziuresiu kaip kas kur...Zmones labai patenkinti, kad yra tokia iniciatyva ir kad zmones neabejingi. Beja judina ta rajono savivaldybe visi kaip gali, taip kad galvis tik pasieksim kazka. Labos nakties visoms.
Atsakyti
Nebūtinai pagal bendrijas rinkt. Dar idėja: prieš autobusui išvažiuojant nueit į stotelę ir pakalbint žmones, ypač jaunesnius wink.gif Ir su ersua jau aptarėm variantą į gavėjų sąrašą įtraukt Susisiekimo ministeriją ir - Informacijai - Gabitrans.
Ai tiesa, gal žinot, kur čia Rastinėnuose biblioteka įsikūrus, skaičiau, kad tokia yra smile.gif Skambinau, sako, Kasmiškių kaime, vyras sako, jog čia tas kultūros centras prie Rastinėnų žiedo, gal kas tiksliau žino? g.gif Lietuviškų knygų turi sakė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maruša: 18 sausio 2011 - 21:40
QUOTE(maruša @ 2011 01 18, 21:18)
Ai tiesa, gal žinot, kur čia Rastinėnuose biblioteka įsikūrus, skaičiau, kad tokia yra smile.gif Skambinau, sako, Kasmiškių kaime, vyras sako, jog čia tas kultūros centras prie Rastinėnų žiedo, gal kas tiksliau žino? g.gif Lietuviškų knygų turi sakė biggrin.gif

nezinau, bet jei ka suzinosi - pranesk 4u.gif Ir as ten noriu biggrin.gif

bandysiu ryt Dovytei skambint, pasirasysiu ir as.
Atsakyti
Taip tikrai biblioteka yra ten bubu gale, zalias toks pastatas tipo rastinenu bendruomenes patalpos ten irgi yra. O del parasu, tai kas negali surinkti savo bendrijose (nes taip paparsciau susirnkti kuo daugiau parasu ir sugaisti maziau laiko) tai gal galite atvaziuoti pasirasyti pas dovyte arba pas mane smile.gif
Atsakyti
Nu reiks šturmuot biblioteką tada, kai keliai nutirps, jei ten nieko tinkamo nerasiu, yra Sudervės biggrin.gif
Atsakyti
merginoS, permeskit ir MAN TA LAPA - GAL PAVYKS RYT PERBEGTi per kalorija ir surinkti nors kazkiek parasu. o jei netycia nepavyktu (nes nezinau kada grisiu) tai atvaziuosiu pas marusa pasirasyt. dar galvoju jei ryt grizinesiu su autiku tai gal pavyks stotelej po darbu vaziuojant susirinkti parasu.

labai tikiuosi kad mums pavyks! o jei ne Daivos vyras tai kukuociau dabar ... besikeldama 5.30 i darba...
Atsakyti
Jei kažką pramušim, būtinai reiks atšvęst drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, panos. Gyvenam Bubų gale, kur žiedas, miške. Su dideliu noru pasirašysiu ir aš, ir vyras. Atklampoji miško keliu 2,5 km ir lauki autobuso visą valandą. Atvažiuoja , sustoja, pasižiūri, kad tu primeni ledo luitą, vaikštinėja, žiūrinėja, o į vidų neįleidžia. Žodžiu , krepšininkai - deda ant mūsų iš viršaus. O mikriukas kas 30 min. ir vairuotojai nei karto niekam niekad neatsakė. Bent aš nemačiau. Žodžiu , jungiamės į šitą akciją. Mano tel 865283149.
Atsakyti