Įkraunama...
Įkraunama...

Rastinėnų ir jų apylinkių pokalbiai - 5tema

QUOTE(ersua @ 2011 01 18, 09:01)
Tai cia Vilniaus savivaldybe ne prieko, nes rajonas ir priklauso rajono savivaldybei, na o ten kaip zinoma sudetingi reikalai, jie pries lietuvius gan gerokai nusiteike... sad.gif

O prie ko cia lietuviai. Tai ir lenkai su mikriuku vazineja biggrin.gif

QUOTE(muilo_burbulas @ 2011 01 18, 14:23)
bet va dar koki turim konflikta su Omniteliu, jau visa ana savaite juos mūčinu del rysio 3G, gun_bandana.gif  paskambinu, sakau neveikia, o ypac po pietu, rodo serveris uzluzes....

vat del omnitelio interneto doh.gif doh.gif Man atrodo tuoj ir cia reiks parasus rinkti.

Ar jau kas pradejo rinkt parasus? Gal galite man blanku atsiust? Ryt pralekciau per Mikaliskes
Atsakyti
QUOTE(maruša @ 2011 01 18, 17:02)
Tai mama Spinduly gyvena, jei gerai pamenu? Nes aš galėčiau ryt po Spindulį prasieiti, bet va perskaičiau ir suabejojau, kad nepradėtų dubliuotis tie parašai unsure.gif Arba tada jai pasirašytume smile.gif

ne, mama Vilniuj gyvena, spinduly jos sodas 4u.gif
jei galetum ryt prasieiti, butu puiku thumbup.gif

QUOTE(Dovyte @ 2011 01 18, 18:16)
O prie ko cia lietuviai. Tai ir lenkai su mikriuku vazineja  biggrin.gif
vat del omnitelio interneto  doh.gif  doh.gif  Man atrodo tuoj ir cia reiks parasus rinkti.

Ar jau kas pradejo rinkt parasus? Gal galite man blanku atsiust? Ryt pralekciau per Mikaliskes

jau renkami. Daivulka vaiksto jau.
galiu atsiust, kokiu pastu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zzuika: 18 sausio 2011 - 18:26
pristatys ersua kaimyne, reik suktis iki ryt vakaro ir nuvezt ersua, tuoj persiusiu
Papildyta:
Dovyte, ar gavai?
Atsakyti
Jei kam reikia atspausdintu tai galiu ir as duoti, tik zinoma iki manes reiks pavaziuoti, jei ka visoms issiunciau e-meilus, ten mano telefonas yra parasytas
Atsakyti
zodziu, internetas neveikia, printerio neturiu... Jei kas galit siand duot man blanku paskambinkite, galeciau privaziuot...
Atsakyti
man neatsiuntei tongue.gif
Atsakyti
smile.gif tai tu zuika ir taip gavai smile.gif
Atsakyti
man gi reik pasilazdavot smile.gif
Atsakyti
sveikos visos.
As taip pat uz tai kad butu grazintas mikriukas , tad galeciau pasirasyti, kartu su vyru.
musu s/b gyvenam tik vieni tai gerai butu prisiglaust prie kitos s/b ir pasirasyt .
Galeciau iki kurios nors privaziuot ir pasirasyt , tik kontaktus numeskit kad galeciau rast jus . man arciau butu mikaliskes.
Atsakyti
QUOTE(valiuke13 @ 2011 01 18, 18:59)
sveikos visos.
As taip pat uz tai kad butu grazintas mikriukas , tad galeciau pasirasyti, kartu su vyru.
musu s/b  gyvenam tik vieni tai gerai butu prisiglaust prie kitos s/b ir pasirasyt .
Galeciau iki kurios nors privaziuot ir pasirasyt , tik kontaktus numeskit kad galeciau rast jus . man arciau butu mikaliskes.

Su Dovyte susisiekit 4u.gif
thumbup.gif
Atsakyti
neatsako man dovyte sad.gif
gal kas tel turit ?
Atsakyti
jos telefonas cia sitoj temoj, aname psl 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zzuika: 18 sausio 2011 - 19:20