Įkraunama...
Įkraunama...

Rastinėnų ir jų apylinkių pokalbiai - 5tema

as dabar per du darbus, tai laiko ne kazin kiek, bet vakare kiek galesiu tiek surinksiu. (jei grisiu ne nakti)

ersua, atmesk man ta rasta i gmaila.
Atsakyti
QUOTE(zzuika @ 2011 01 18, 13:58)
as dabar per du darbus, tai laiko ne kazin kiek, bet vakare kiek galesiu tiek surinksiu. (jei grisiu ne nakti)

ersua, atmesk man ta rasta i gmaila.

Tai gal nerinkim per 10 lapu....
As vakare uzsuksiu ir pasirasysi 4u.gif
Modesta pasirode, tai gal pasakys mums kodel reikia laukt 2 savaites ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivulka: 18 sausio 2011 - 14:04
as nezinau kada grisiu sian, as dar mamai permesiu ta lapa, kad parinktu parasu
Atsakyti
QUOTE(zzuika @ 2011 01 18, 14:05)
as nezinau kada grisiu sian, as dar mamai permesiu ta lapa, kad parinktu parasu

Nu ziurek, jei kas skambink wink.gif
Papildyta:
Na metos gyventojos tai kur siandien susitinkam pasirasyt ant skundo:)
Atsakyti
4u.gif sveikos merginos 4u.gif
as pritariu jusu nuomonei del marsrutkes, bet manau reiketu rinkti SB gyventoju parasus, nurodant vieta (sodo bendrija), kad jie matytu, jog yra suinteresuoti gyventojai gyvenantys ivairiose vietose, o ne tik grupele zmoniu.
Ir rasyti ant lapo "Rastinenu gyventojai", butu netikslu, nes parasu bus kokiu 100 daugiausia, o juk zmoniu cia gyvena kur kas daugiau. Tai tas 100 gaunasi labai mazas procentas, gali ignoruoti toki prasyma.

as asmeniskai galiu irgi surinkti savo SB gyventoju parasus, tik , kad musu labai maza bendrija ir ziema gyvena tik kokie 5-6 namai.

bet va dar koki turim konflikta su Omniteliu, jau visa ana savaite juos mūčinu del rysio 3G, gun_bandana.gif paskambinu, sakau neveikia, o ypac po pietu, rodo serveris uzluzes....
tai atsako, grizta zmones po darbo, dideja prisijungimu, srautas sumazeja, nu kas cia per atsakymas blink.gif zodziu, jau man atsibido jiems skambint, nes tas pats per ta pati, ziuresim, taisysim....
tai va noriu pasiklaust jusu, koki naudojat interneta, koki operatoriu, nes OmniConnectas jau uzknisa, pazistu zmoniu, kurie naudoja Bite, sako patenkinti, dabar ir tele2 girdejau geras rysys rastinenuose, jau zadu eit nusipirkt kortele uz 9 lt pabandyt...

prasom pasisakyt siuo klausimu... ax.gif
P.S. kol parasiau sia zinute teko tris kartus perrasyti del interneto rysio, nes vis pradingdavo.... mad.gif
Atsakyti
QUOTE(muilo_burbulas @ 2011 01 18, 14:23)
4u.gif sveikos merginos 4u.gif
as pritariu jusu nuomonei del marsrutkes, bet manau reiketu rinkti SB gyventoju parasus, nurodant vieta (sodo bendrija), kad jie matytu, jog yra suinteresuoti gyventojai gyvenantys ivairiose vietose, o ne tik grupele zmoniu.
Ir rasyti ant lapo "Rastinenu gyventojai", butu netikslu, nes parasu bus kokiu 100 daugiausia, o juk zmoniu cia gyvena kur kas daugiau. Tai tas 100 gaunasi labai mazas procentas, gali ignoruoti toki prasyma.

as asmeniskai galiu irgi surinkti savo SB gyventoju parasus, tik , kad musu labai maza bendrija ir ziema gyvena tik kokie 5-6 namai.

bet va dar koki turim konflikta su Omniteliu, jau visa ana savaite juos mūčinu del rysio 3G, gun_bandana.gif  paskambinu, sakau neveikia, o ypac po pietu, rodo serveris uzluzes....
tai atsako, grizta zmones po darbo, dideja prisijungimu, srautas sumazeja, nu kas cia per atsakymas blink.gif zodziu, jau man atsibido jiems skambint, nes tas pats per ta pati, ziuresim, taisysim....
tai va noriu pasiklaust jusu, koki naudojat interneta, koki operatoriu, nes OmniConnectas jau uzknisa, pazistu zmoniu, kurie naudoja Bite, sako patenkinti, dabar ir tele2 girdejau geras rysys rastinenuose, jau zadu eit nusipirkt kortele uz 9 lt pabandyt...

prasom pasisakyt siuo klausimu... ax.gif
P.S. kol parasiau sia zinute teko tris kartus perrasyti del interneto rysio, nes vis pradingdavo.... mad.gif

Mes omniconecta turi, bet pasidarem toki savadarbi bliuda tai rysys geras biggrin.gif
Atsakyti
Aš naudoju OmniConnect'ą, tai viskas gerai, skundų neturiu. Gal todėl, kad bokštas pro langą matosi ryšių.
O tele2 pas mane telefono operatorius, tai jei kalbi pirmam aukšte būna, kad ir nulūžta, nors su omniteliu gali ir rūsyje šnekėtis. Tai tele2 interneto net nedrįsčiau bandyti smile.gif
Jei žinočiau, kur kalorijai pasirašymas, ateičiau.
Atsakyti
mes naudojam OmniConnecta jau nuo vasaros, nebuvo niekad jokiu trigdziu, nezinau kas ana ir sia savaite uzejo, bokstas ir pas mane labai gerai matosi pro langa , bet kazkas ten su serveriu pas juos. Tas paprastas EDGE rysys (dabar naudojuosi,nes 3G neveikia), jis visada yra, bet man netinka toks greitis, juk moku uz 3G....o tele2, man jie irgi itartini, bet kadangi pastate stoti rastinenuose, tai idomu butu isbandyt, juk nebrangu 9 lt, uztai ir klausiu, gal jau kas turit... ax.gif
Papildyta:
Daivulka, papasakok apie ta bliuda savadarbi, isko daret smile.gif))))))))))))) liuks ideja
Atsakyti
cia papasakot neimanoma, cia parodyt reikia
Papildyta:
Nu psio eisiu pradesiu savo misija;) Ersua imesk man i pasta ta rasta, idomu pasiskaityt:)
Atsakyti
Daivulka as tau issiunciau, tik jei nesies ir ta rasta tai uzspalvink adresa ir telefona, gali dar ir varda su pavarde uzpeckioti
Atsakyti
QUOTE(zzuika @ 2011 01 18, 14:05)
as dar mamai permesiu ta lapa, kad parinktu parasu

Tai mama Spinduly gyvena, jei gerai pamenu? Nes aš galėčiau ryt po Spindulį prasieiti, bet va perskaičiau ir suabejojau, kad nepradėtų dubliuotis tie parašai unsure.gif Arba tada jai pasirašytume smile.gif
Atsakyti
Tai tu maruša susisiek su zuika ir susitarsit kas ten pas jus parasus rinks, labai malonu kad atsiliepiate i prasyma smile.gif
Atsakyti