Įkraunama...
Įkraunama...

Rastinėnų ir jų apylinkių pokalbiai - 5tema

Va Bulkuke ir išsakė mano nuomonę - žodis žodin. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Aš kažkaip pastrigau...
Tai kur jau man čia su supermamomis ir dar su supertėčiais lygintis g.gif
Atsakyti
na kiekvienam sava nuomone ir savos galimybes ir t.t. manau ir vaikai skirtingi. pvz mes uzsisedim namuose ir matau kaip mazoji nori bendrauti su vaikais ir to jai truksta. tai mokyklele karta i savaite sioks toks prasiblaskymas ir man ir jai. tikrai is vaiko genijaus nedarau smile.gif))

iki zurnalo virseliu man dar toli toli o ir nenoriu as i juos biggrin.gif
Atsakyti
Ar uzpuste, kad tokios tylios? smile.gif kaip gyvenat?
Atsakyti
ne neuzpuste....Dziaugiames sniegu....Tinginiaujam....
Atsakyti
Baigėm sukariaut su sloga, tai dabar bus linsmiau ... O šiaip tai man prasideda mugės, taip kad pasimatyti nepavyks, nes visos kažkaip prigęsusios prieš Kalėdas smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ziema puola... Saulyte sirgo savaite ligoninej.
Dabar isveziau pas senelius, nes darban taip ir neppavyksta isivaziuot...

Labai pasiilgau mamyciuku vietiniu!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 27 gruodžio 2010 - 17:55
Buvom vakar prie elniakampio, pasivaiksciojom, pasigrozejom ziema ir salciu, prasiejom su vyru susikabine uz rankuciu su puodeliu arbatos. Ech romantika... Gera....
Atsakyti
QUOTE(Daivulka @ 2010 12 06, 15:41)
Buvom vakar prie elniakampio, pasivaiksciojom, pasigrozejom ziema ir salciu, prasiejom su vyru susikabine uz rankuciu su puodeliu arbatos. Ech romantika... Gera....

FANTASTIKA!!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rositafoto @ 2010 12 06, 13:59)
FANTASTIKA!!!! 4u.gif

Buvau to pasiilgus wink.gif
Atsakyti
Rosita,mano brolis irgi savo mazaja po sirginejimu maratono isveze pas senelius. ech kaip su nerimu laukiu to momento kai mano mazoji prades i darzeli eiti...

Daivulka, to labai reikia nes po tokiu pasivaiksciojimu pasaulis pasidaro grazesnis.

mes vakar dukom irgi lauke. Izabelei kol kas labai keistai atrodo sniegas smile.gif tai jai buvo kazkas tokio - ejo ratais ir sparde sniega:) o Rafas(suo) tai irgi kaip mazas vaikas po sniega voliojosi - ot rojus augintiniams:)

nesusalkit!
Atsakyti
sveikos,

dalinuosi mikroautobuso grafiku. My Webpage\}
Atsakyti
Sveikos, nesušalot?

Gal kartais žinot, kur didžiausias Vilniuj vyriškų piniginių pasirinkimas? Reikia dovanai ax.gif

busimi, ačiū už grafiką 4u.gif

Ką tik pro mus keliu miško link pralėkė dvi kaip supratau policijos mašinos su švyturėliais, brrrr kaip nejauku pasidarė, reikia laukti žinių... unsure.gif
Atsakyti