Įkraunama...
Įkraunama...

Rastinėnų ir jų apylinkių pokalbiai - 5tema

Nepratinau, tik klausiau, ir dėl darželio, ir dėl kitko, o ką, negalima paklaust? Aš mėgstu viską planuot, žinau, kad su vaiku tai neįmanoma, bet bent jau vyresnių vaikučių mamų patirtimi pasinaudočiau, kai tam ateis laikas. Gal jūs supermamos, aš, deja, ne tokia, daug ko nežinau, todėl ir klausiu iš anksto.
Atsakyti
Na ir aš daug ko nežinau smile.gif
Be mažas savaime pats pareguliuoja ką ir kaip ir kur. Ir knyga, ir pieštukai, ir plastelinas, ir tie patys teletabiai smile.gif
Kuri čia pas mus supermama - greit prisipažinkit biggrin.gif
Be to, kiekvienam vaikučiui vis skirtingai.
Atsakyti
Su paskutiniu sakiniu labiau sutikti negalėčiau drinks_cheers.gif

Tai kaip, ar organizuojam susibėgimą, mamos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maruša @ 2010 11 17, 16:24)
Aha, išsilakstė visos g.gif

busimi, smagu, kad taviškė savarankiškėja, kaip reikalai su naktipuodžiu? Aš visai neseniai atpratinau nuo čiulptuko, vat cool.gif Vakar pirmą kartą buvom "Strazdanėlių" mokyklėlėj, patiko vaikui, lankysim, bet noriu palyginimui nueit ir į Yamaha, primink, kada Jūs eisit ir kokiu laiku pamokėlė vyksta?

Klausimukas mamkoms: nuo kokio amžiaus jau skaitėt pasakėles prieš miegą?

mes jau antras menuo gyvenam be sauskelniu diena, tai siai dienai galiu pasigirti kad mano dukrele jau reta karta prislapina kelniukus. o jei po nakties atsikelus sugebeciau greitai sureaguoti tai ir po nakties pampersas liktu sausas. kai vaziuojam i lauka ar i miesta tai irgi dedu pampersa.

mes ciulptuko reealiai tai neragavusios tai nebus to vargo:)

mes laukiam skambucio is mokytojos - turetu jau siom dienom paskambinti. ar paprasyti kad ir tave priimtu?
o kada jus i strazdaneles vazinesit? kokiu laiku ir kokiom dienom?

del pasakeliu tai as ju dar neskaitau jai. kai jau miegot tai pienukas ir liulio. o knygutes taip skaitom jau senokai - nuo kokiu 10 menesiu. dabar megstamiauias uzsiemimas piesti. tai visi zurnalai, bet kokie lapai viskas pripiesta.

Papildyta:
Merginos nesipykit, man irgi toli grazu iki supermamos smile.gif))

ai dar prisiminiau mes turim tokius multikus "masa i medved" tai Izabelei duodam paziuret po kelias serijas - tai tokia tyla ir ramybe namuose buna kai ziuri net juokas ima i ja ziurint.

as kol dar namie tai meet'o irgi noriu:)))

p.s. ryt varau zonduoti skrandzio -= palinkekit man sekmes...smile.gif
Atsakyti
busimi, thumbup.gif dėl sauskelnių, mes dar su jomis draugaujam, bet viskam savas laikas, džiaugiuosi, kad pradėjau anksti sodinti ir to puodo nebijo ax.gif Beje, Izabelę su pusantrų metukų sukaktim 4u.gif

Į Strazdanėles važinėsim antradieniais 10 val., mums toks laikas labai tinka. Gali paprašyt, kad ir mus užrašytų, noriu palygint, nes Strazdanėlėse ne viskas kol kas patinka, bet dar anksti spręst, vos kartą buvom.

zzuika, FB mačiau, jog dalyvausi Strazdanėlių meninėse dirbtuvėlėse? Tai susipažinsim mirksiukas.gif

Sėkmės zondavime 4u.gif O man ryt nusimato akistata... Irgi palinkėkit sėkmės ax.gif
Atsakyti
busimi, prisiminiau dėl Yamahos: Izabelė juk skirtingoj grupėj bus, nuo pusantrų metukų, mes mažesnės, tai primink tai mokytojai, jei skambins 4u.gif
Atsakyti
gerai paklausiu tos mokytojos del mazesniuju grupes.

na sekmes ir tau ryt su akistata. tikiuosi viskas bus tavo naudai!
o as siandien priverstinai badauju iki pietu... ir svajoju apie virtus kiausinius:)))
Atsakyti
as supermama, o ka smile.gif tongue.gif o mano vaikas idealus biggrin.gif

dar klausimu turit? smile.gif

sveikos,

marusa, sekmes 4u.gif jei mano idealus vaikas nesirgs, tai dalyvausiu, kada ten, pirmadieni?

busimi, ziauriai uzjauciu, man cia pats slyksciausias dalykas, brrrr
Atsakyti
as irgi supermama, mano vyras supertetis, o vaikai - supervaikai smile.gif
I jokias mokykleles neisim, duosiu vaikui pasidziaugt paprasciausia vaikyste smile.gif
Nemanau kad taip anksti vaikus reikia mokyti groti dainuoti ir tt... Mano subjektyvi nuomone.
O ant puodo ir mes po truputi sedam, soske vis dar geriausias draugas, o darzelio ritmui nepratinam, nes musu nepriima i joki darzeli...
Gera gyventi Lietuvoj...... B....... toki gyvenima, jeigu vaiko negali uzrasyt i joki darzeli, nes esi neregistruotas Vilniuj, Aij galeciau cia plestis, tik kad nera noro ir sveikatos.....
Atsakyti
o as manau, kad mokykleles labai daug duoda vaikui, bet cia mano subjektyvi nuomone smile.gif

Atsakyti
Daivulka, o prisiregistruot negalit prie savivaldybės tiesiog, girdėjau, jog galima taip g.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios, jeigu nepamirsot 4u.gif

paskaitinejau jusu dziaugsmelius ir nemalonias istorijas unsure.gif brr. vasara kaimynui bulves nukase, ir tai nemalonu buvo, o kai jau tokie baisus dalykai, tai nejauku.
beje, as irgi super mama ir vaikai mano super biggrin.gif

kadangi bulkiukams jau beveik sesi, tai pasisakysiu mokykleliu ir pasakeliu klausimais lotuliukas.gif - neisprotekit mamos. kudikiams (nebent cia kalbejot apie vyresnius, susidariau ispudi, kad apie vaikus iki metu ar dvieju) tas jusu dainavimas iki lempos. bet kuri vaiku psichologe pasakys, kad kudikiui svarbiausia buvimas ir bendravimas su mama ir teciu, iki triju metu vaikai nera socialus, zaidzia daugiausia netgi grupeje individualiai. kitas dalykas, jeigu tu mokykleliu reikia jums pacioms, priezasciu gali buti daug - noras iseiti is namu, pabendrauti su kitomis mamomis, bendramintemis, isivaizduoti,kad padarei viska, kad isaugintum geniju ar dar koks milijonas priezasciu.
maniskai dainuoja, soka, zaidzia sachmatais, tenisa, plaukioja, jodineja ir dar visokio bieso sugeba prisigalvoti, bet viskam savas laikas.

ciulptuku maniskiai neeme, tai irgi nebuvo bedos atpratinti. o ant puodo nesodinau ilgai, t.y. vaiksciojo su pamperiais, nes tiesiog nemaciau reikalo bandyti daryti kazka per prievarta, tingejau o ir neperdaugiausiai laiko turejau. suejo du metai, dar mociute paburbejo, kad jau laikas, nuemiau pamperius ir mergina nei karto nuo tada neprisisiojo i kelnes, o vaikinas dar pora menesiu naktimis su pamperiu meigojo. tiesiog jie buvo pakankamai dideli, kad suprastu,kas tas puodas. uztad dabar mergina uzsizaidzia ir kartais avariju pasitaiko.

svarbiausia, kad viskas butu naturalu. suprantu,kad labai sunku atsispirti spaudimui, kai siais laikais aplinkui vien genijai auga, arba vien idealios mamos manekenes virseliuose, bet gi uztenka smegenu suprasti, kad jos netikros.

QUOTE(Daivulka @ 2010 11 19, 10:44)
as irgi supermama, mano vyras supertetis, o vaikai - supervaikai smile.gif
I jokias mokykleles neisim, duosiu vaikui pasidziaugt paprasciausia vaikyste smile.gif
Nemanau kad taip anksti vaikus reikia mokyti groti dainuoti ir tt... Mano subjektyvi nuomone.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bulkute: 19 lapkričio 2010 - 21:26