Įkraunama...
Įkraunama...

Rastinėnų ir jų apylinkių pokalbiai - 5tema

Marusa, turiu advokatu pazistamu tik jie truputi su kita sritim dirba bet galiu ju paklausti ka jie parekomenduotu jei dar reikia.

o as siandien soko busenoj sedziu ... pries pusvalandi paskambino is darbo ir paprase grizti i darba gruodzio pradzioj. jei ne tai mano vieta dingsta ir pavasari kai grisiu siulys bele ka... vaikas dar maitinamas, apie joki darzeli dar ne pagalvot nenoriu, ai zodziu - sedziu ir bandau suvokti kas butu jeigu butu...

Atsakyti
QUOTE(busimi @ 2010 11 02, 14:11)
Marusa, turiu advokatu pazistamu tik jie truputi su kita sritim dirba bet galiu ju paklausti ka jie parekomenduotu jei dar reikia.

o as siandien soko busenoj sedziu ... pries pusvalandi paskambino is darbo ir paprase grizti i darba gruodzio pradzioj. jei ne tai mano vieta dingsta ir pavasari kai grisiu siulys bele ka... vaikas dar maitinamas, apie joki darzeli dar ne pagalvot nenoriu, ai zodziu - sedziu ir bandau suvokti kas butu jeigu butu...

Iki kol sueis vaikuciui 2 metai privalo islaikyti tavo darbo vieta ir salygas 4u.gif
Atsakyti
Žinau, kad tai baudžiamoji byla. Tačiau šiuo metu jau nebeturiu sad.gif
Kai važiuosi į Yamahą - parašyk. Noriu ir aš nuvežt.
Atsakyti
QUOTE(Daivulka @ 2010 11 02, 16:24)
Iki kol sueis vaikuciui 2 metai privalo islaikyti tavo darbo vieta ir salygas 4u.gif

tos salygos tai tik mokamas atlyginimas o daugiau nieko. zinau ne viena atveji draugai pasakojo kaip paskui yra daroma. todel nieko cia guodziancio...sad.gif
Atsakyti
QUOTE(busimi @ 2010 11 02, 14:11)
- Marusa, turiu advokatu pazistamu tik jie truputi su kita sritim dirba bet galiu ju paklausti ka jie parekomenduotu jei dar reikia.
- o as siandien soko busenoj sedziu ...

- Paklausinėk, jei gali, kol kas nereikia, bet jei byla pasieks teismą (ko labai tikiuosi), reikės atstovavimo paslaugų, ir, aišku, dar prieš tai su medžiaga turėtų susipažint. Be to, norėčiau pasitart dėl civilinio ieškinio, ar verta. Sesuo rekomenduoja vieną, bet jis iš Kauno, nelabai man patogu...
- OMG blink.gif Na įsivaizduoju, logiškai mąstant, tau naudingiau būtų priimti pasiūlymą nei laukti nežinios pavasarį, bet praktiškai... net nežinau. O tu vaiką ir dieną maitini MP? Darželiui juk irgi reikia atitinkamai paruošt ir ne per vieną dieną tas pasidaro g.gif Imk 4u.gif 4u.gif 4u.gif
QUOTE(Globusyte @ 2010 11 02, 16:17)
Kai važiuosi į Yamahą - parašyk. Noriu ir aš nuvežt.

Tu man ar busimi čia taikei? Strazdanėlių nebelankysit ar šiaip, norit ir Yamaha išmėgint?
Atsakyti
Noriu pabandyt (Maruša). Strazdanėlės liuks, tik kad tolokai. Ieškau kur arčiau kažko....
Atsakyti
QUOTE(maruša @ 2010 11 02, 21:46)
- Paklausinėk, jei gali, kol kas nereikia, bet jei byla pasieks teismą (ko labai tikiuosi), reikės atstovavimo paslaugų, ir, aišku, dar prieš tai su medžiaga turėtų susipažint. Be to, norėčiau pasitart dėl civilinio ieškinio, ar verta. Sesuo rekomenduoja vieną, bet jis iš Kauno, nelabai man patogu...
- OMG blink.gif Na įsivaizduoju, logiškai mąstant, tau naudingiau būtų priimti pasiūlymą nei laukti nežinios pavasarį, bet praktiškai... net nežinau. O tu vaiką ir dieną maitini MP? Darželiui juk irgi reikia atitinkamai paruošt ir ne per vieną dieną tas pasidaro g.gif Imk 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tu man ar busimi čia taikei? Strazdanėlių nebelankysit ar šiaip, norit ir Yamaha išmėgint?

- gerai, paklausiu ka rekomenduotu.

- na toki sprendima priimti tikrai nera lengva bet siandien viskas paaiskes. greiciausiai iseisiu i darba ir tetukas liks su mazaja namie, grizus is pokalbio galesiu papasakoti smulkmenas.

Globusyte, vaika vis tiek vesim i mokyklele. galesit su mano vyru pamainom vazineti;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busimi: 03 lapkričio 2010 - 07:23
SM skaičiau, kad Pilaitės Yamaha mokytoja labai puiki, vien dėl to norėčiau nueit pasižiūrėt, tai gal ir mes jungsimės į kompaniją drinks_cheers.gif Nors ir Strazdanėlės vilioja vien dėl to, kad ten dar ir mankšta, o vėliau dar daugiau užsiėmimų, visapusiškesnis lavinimas mano galva g.gif

busimi, ačiū 4u.gif
Atsakyti
siandien mums skambino is Yamaha mokykleles. lapkricio pabaigoj eisim i demo pamokele. tai nuo gruodzio turbut jau lankysim normaliai.

o del darbo tai issireikalavau kad tik nuo sausio pradzios, menesi turesiu trumpesne darbo diena.

Marusa, as mazaja dar ir diena maitinu MP bet jau turiu plana kaip visa ta reikala uzrisim. dabar tikiuosi kad pavyks ji igyvendinti:)

Gero savaitgalio visiems!
Atsakyti
sveikos merginos,
musu temna atsidure treciame puslapyje!!!! g.gif kur visos dingot?

mes savaite buvom isvykusios - bandem atprasti nuo mano pienuko, tai rezultatai tokie kad mazoji nebepraso diena pienuko, gauna tik vakare ir nakti, o diena draugauja su gertuve ir buteliuku:)

tiek ziniu musu fronte:)
Atsakyti
Aha, išsilakstė visos g.gif

busimi, smagu, kad taviškė savarankiškėja, kaip reikalai su naktipuodžiu? Aš visai neseniai atpratinau nuo čiulptuko, vat cool.gif Vakar pirmą kartą buvom "Strazdanėlių" mokyklėlėj, patiko vaikui, lankysim, bet noriu palyginimui nueit ir į Yamaha, primink, kada Jūs eisit ir kokiu laiku pamokėlė vyksta?

Klausimukas mamkoms: nuo kokio amžiaus jau skaitėt pasakėles prieš miegą?
Atsakyti
Maruša, gal tavo mergaitė auga dvigubu greičiu???? biggrin.gif

Tai ji pratina prie darželio ritmo, tai pasakėlės... O neseniai tik klausei, kaip maitinimą nutraukt biggrin.gif
Atsakyti