Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "MIRENA"

QUOTE(bairida @ 2010 10 05, 14:45)
Gal kuri turite parduoti Mireną.Neišpakuotą ir pirktą vaistinėje.

tai nueikite i vaistine ir nusipirkite-ir bus neispakuota ir pirkta vaistineje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(escada* @ 2010 10 05, 19:59)
merginos,o ar labai skausminga procedura kai deda ta mirena? tik va isgazdino mane tas kad gali skaudeti doh.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif

na man nedare nejautros. Buvo nemalonu,gal taip butu teisingiau pasakyt,negu,kad skaudejo... Kaip cia kas pernesa ta skausma..gal ilgokai dejo ,su echoskopu vis ziurejo,ar teisingai "priglunda" ,"skrupulingai',o ejau nusiteikus,kad viens du ir yra...
nesigasdinkit labai,jei esat labai jautri,pasakykite gydytojai,tada gal padarys ta nejautra,jei tikrai bus reikalas..O siaip nieko ypatinga,tikrai ne gimdymas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(escada* @ 2010 10 05, 18:59)
merginos,o ar labai skausminga procedura kai deda ta mirena? as kazkur kitur skaiciau kad sako net vietine nejautra daro g.gif  nes skauda sad.gif
o as kaip tik ja jau siandien nusipirkautik dabar laukiu menesiniu ir keliausiu pas gine thumbup.gif  tikiuos viskas bus geraitix ir patix rolleyes.gif
tik va isgazdino mane tas kad gali skaudeti doh.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Butent, kaip kas skausma supranta ir pernesha. Kai man dejo, tai viens - du ir viskas, o laukiau kad skaudetu, o visai nieko praktiskai nejutau, nu tooki menkuti jausmeli, panashu i prasidedanciu menesiniu maudima. Aj, matyt, ir nuo daktaro priklauso, ir nuo pacios organizmo. Viskas bus gerai 4u.gif.
Atsakyti
QUOTE(Cornelia @ 2010 10 03, 13:00)
Sveikos mamytes ir ne tik  smile.gif

nezinau ar gerai padariau prisijungdama prie jusu, nes taip pat turiu spirale, tik nezinau ar ji Mirena ar ne, manoji vadinasi taip: ML Cu 375+++, bent jau taip mano medicinineje korteleje parasyta. Savaja nesioju jau  2 metus ir esu labai patenkinta...viso galiu nesioti 5 metus, po to reikia arba pauze daryti, arba keisti.
Vienas nemalonumas, kuris, manau, susijes su spirale, tai daznai besikartojantis grybelis, vaginoze ir kiti nemalonumai, manau tai del spirales, nes ji padaznina infekciju ir kitu zarazu egziztavima musu vaiku gaminimo fabrikelyje  smile.gif

Cia ne Mirena. Juk aiskiai raso, kakd CU 375... CU yra vario kaip cheminio elemento sutrumpinimas.
Atsakyti
QUOTE(escada* @ 2010 10 05, 18:59)
merginos,o ar labai skausminga procedura kai deda ta mirena? as kazkur kitur skaiciau kad sako net vietine nejautra daro g.gif  nes skauda sad.gif
o as kaip tik ja jau siandien nusipirkautik dabar laukiu menesiniu ir keliausiu pas gine thumbup.gif  tikiuos viskas bus geraitix ir patix rolleyes.gif
tik va isgazdino mane tas kad gali skaudeti doh.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Nera skausminga,tik truputi nemaloni.

Taip,vietine nejautra daro,papurskia ten tokiu nuskausminanciu.
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 10 05, 22:05)
Cia ne Mirena. Juk aiskiai raso, kakd CU 375... CU yra vario kaip cheminio elemento sutrumpinimas.

Fanfan aciu uz paaiskinima blush2.gif kilo abejoniu del to, kad paskaicius naudojancias MIRENA, kai kuriuos nemalonius simptomus jauciu ir as, nors mano spirale varine, pvz. karscio musimas, nemiga, nuovargis ir daznas nenoras smileysex.gif
be to labai keista, kad daugelis naudojanciu ar naudojusiu varine spirale ja taip peikia, bent jau as jauciuosi gerai, na nebent aprasytus 'nesklandumus' kuriuos jauciu, o visa kita tikrai pateisino mano lukescius. Apskritai manau, kad bet kokia kontraceptine priemone turi pliusu ir minusu, tik kiekviena individualiai renkasi, kas priimtiniausia.
Atsakyti
QUOTE(Cornelia @ 2010 10 06, 12:10)
pvz. karscio musimas, nemiga, nuovargis ir daznas nenoras  smileysex.gif 
be to labai keista, kad daugelis naudojanciu ar naudojusiu varine spirale ja taip peikia, bent jau as jauciuosi gerai, na nebent aprasytus 'nesklandumus' kuriuos jauciu, o visa kita tikrai pateisino mano lukescius.

na "nenora" kazin ar galima suverst varinei spiralei. Jau cia logiskai mastant,ji gi tik barjerine,jokio hormono neturi ir pan,ji niekaip neveikia kiausidziu. g.gif

O siaip tai jusu "nesklandumu" saraselis tai ispudingas,man tiek tikrai uztektu,kad jau atsirastu noras keist apsisaugojimo priemone..

As turejus varine kazkada,man jokiu nebuvo pasaliniu,apart ilgu menesiniu,kurios sukele mazakraujyste. Man to uzteko.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2010 10 06, 00:16)
Nera skausminga,tik truputi nemaloni.

Taip,vietine nejautra daro,papurskia ten tokiu nuskausminanciu.

dekui ,na siek tiek nuramonote 4u.gif
dar turiu klausima,kelinta menesiniu diena ja reikia detis? blush2.gif ir kiek liako kraujuojama po sios proceduros?
Atsakyti
QUOTE(escada* @ 2010 10 06, 14:06)
dar turiu klausima,kelinta menesiniu diena ja reikia detis? blush2.gif  ir kiek liako kraujuojama po sios proceduros?

Galima ir ne per menesines wink.gif Tik, kiek susidariau nuomone, LT gydytojai daugiau praktijuoja dejima per jas. Nes tada tikrai aisku, kad moteris nepastojusi ir siaip, kaklelis jau buna kazkiek praviras.
Atsakyti
QUOTE(zivvilte @ 2010 10 06, 11:30)
na "nenora" kazin ar galima suverst varinei spiralei. Jau cia logiskai mastant,ji gi tik barjerine,jokio hormono neturi ir pan,ji niekaip neveikia kiausidziu.  g.gif

O siaip tai jusu "nesklandumu" saraselis tai ispudingas,man tiek tikrai uztektu,kad jau atsirastu noras keist apsisaugojimo priemone..

As turejus varine kazkada,man jokiu nebuvo pasaliniu,apart ilgu menesiniu,kurios sukele mazakraujyste. Man to uzteko.. bigsmile.gif

na saraselis kaip saraselis, paskaicius matau buna ir blogiau smile.gif ir kaip rasete gal ir ne spiraleje esme, gal hormonai ar kas kita, kadangi nesu medikas tai nedristu teigti kad taip, o ne kitaip ir priezastis sukelia spirale, ar dar kas nors. kandagi saugotis reikia kazkaip, o as esu PRIES kontraceptines piliules, tai kaip ir nelabai yra is ko rinktis.
mano menesines naudojant varine..reguliarios, normalios ir netgi neskausmingos, taip, kad yra ir geru savybiu naudojant spirale smile.gif
beje apie karscio pylima, tai jis pasireiskia pries menesines, na PMS metu tas pats ir su nemiga ir be to kankinanti nemiga pries menesines atsirado kazkur pusmeti atgal..o spirale turiu jau beveik 2 metus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cornelia: 06 spalio 2010 - 16:40
QUOTE(Cornelia @ 2010 10 06, 18:35)
, paskaicius matau buna ir blogiau  smile.gif  ir kaip rasete gal ir ne spiraleje esme, gal hormonai ar kas kita, beje apie karscio pylima, tai jis pasireiskia pries menesines, na PMS metu tas pats ir su nemiga ir be to kankinanti nemiga pries menesines atsirado kazkur pusmeti atgal..o spirale turiu jau beveik 2 metus.

Na taip,sutinku,kad buna ir blogiau. Pasirinkimas ,beje,irgi nedidelis (nehormoniniu ypac). Man irgi netinka jokie kontraceptikai,pleistrai, ziedai ar implantai ir pan. Mirena tiko. Kad menesines jums normalios su varine,tai didelis pliusas,nes tai viena is dazniausiu jos pasaliniu reiskiniu.
O del tu sutrikimu,tai as jusu vietoj,ieskociau priezasciu kitur gal,nes nesate "naujoke" su varine spirale,tai gal ji cia neturi jokio poveikio..
Atsakyti
QUOTE(escada* @ 2010 10 06, 15:06)
dar turiu klausima,kelinta menesiniu diena ja reikia detis? blush2.gif  ir kiek liako kraujuojama po sios proceduros?

Man dejo trecia.SEkancia diena dar truputi patepliojo ir psio.
Daugiau jokiu nemaloniu pojuciu.Pakolkas ax.gif
Atsakyti