QUOTE(zivvilte @ 2010 10 06, 11:30)
na "nenora" kazin ar galima suverst varinei spiralei. Jau cia logiskai mastant,ji gi tik barjerine,jokio hormono neturi ir pan,ji niekaip neveikia kiausidziu.
O siaip tai jusu "nesklandumu" saraselis tai ispudingas,man tiek tikrai uztektu,kad jau atsirastu noras keist apsisaugojimo priemone..
As turejus varine kazkada,man jokiu nebuvo pasaliniu,apart ilgu menesiniu,kurios sukele mazakraujyste. Man to uzteko..
na saraselis kaip saraselis, paskaicius matau buna ir blogiau
ir kaip rasete gal ir ne spiraleje esme, gal hormonai ar kas kita, kadangi nesu medikas tai nedristu teigti kad taip, o ne kitaip ir priezastis sukelia spirale, ar dar kas nors. kandagi saugotis reikia kazkaip, o as esu PRIES kontraceptines piliules, tai kaip ir nelabai yra is ko rinktis.
mano menesines naudojant varine..reguliarios, normalios ir netgi neskausmingos, taip, kad yra ir geru savybiu naudojant spirale
beje apie karscio pylima, tai jis pasireiskia pries menesines, na PMS metu tas pats ir su nemiga ir be to kankinanti nemiga pries menesines atsirado kazkur pusmeti atgal..o spirale turiu jau beveik 2 metus.