Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "MIRENA"

QUOTE(fyyyfa @ 2010 09 28, 19:44)
o sakykit merginos, kaip su mirena ir spuogais..pvz kontarceptikai tas bedas issprendzia, o kaip su mirena? ji gi irgi hormoninė..bet turbut kitaip veikia g.gif

Kadangi mane mirena paliko pati kazkodel (gydytoja vis dar aiskinasi priezasti, nes tikrai kazkas yra negerai, skausmas ir kt.), tai kad ji iskrito pati itariau sugryzus norui. Skausmukai, tepliojimas buvo esant ir su mirena, na o noras tikrai sugryzo, tik jai iskritus smile.gif
Tad kad noras isidejus mirena dingsta, galiu drasiai pasakyti, tik gal aisku ne visoms, gal buna ir kitokiu atveju g.gif
Atsakyti
QUOTE(pusiki @ 2010 09 29, 18:57)
Tad kad noras isidejus mirena dingsta, galiu drasiai pasakyti, tik gal aisku ne visoms, gal buna ir kitokiu atveju  g.gif

na ir as tada noreciau,kad ji man pati iskristu. Nes net nezinau,ka ir bedaryti.Taip gyvent tai irgi nenoriu, kaip nevisaverte. Gerai cia viena mamyte pasake,kad "kam saugotis,kai nera nuo ko saugotis"...man taip ir gaunasi..

Tik traukt ja lauk,o kas toliau? kitu alternatyvu apart sitos siprales nebeturiu (kontraceptikai-ne,varine netiko visiskai,implantai ir ziedai visokie-tie patys hormonai....)

Kita vertus,o tos mamyte,kurioms taip dinges noras,visos traukiat? ar tiesiog taip ir gyvenat...
Atsakyti
QUOTE(Patrika @ 2010 09 29, 19:08)
na ir as tada noreciau,kad ji man pati iskristu. Nes net nezinau,ka ir bedaryti.Taip gyvent tai irgi nenoriu, kaip nevisaverte. Gerai cia viena mamyte pasake,kad "kam saugotis,kai nera nuo ko saugotis"...man taip ir gaunasi..

Tik traukt ja lauk,o kas toliau? kitu alternatyvu apart sitos siprales nebeturiu (kontraceptikai-ne,varine netiko visiskai,implantai ir ziedai visokie-tie patys hormonai....)

Kita vertus,o tos mamyte,kurioms taip dinges noras,visos traukiat? ar tiesiog taip ir gyvenat...

Jeigu nebutu pati iskritus buciau netraukus. Kadangi 3 vaikai seimoj, tai buciau kentus ta nenora smile.gif Nes kol ji nebuvo iskritus, nebuvau garantuota, kad tai ji cia taip padirbejo... Galvojau mazi vaikai, rupesciai... Ir dabar man dar jos gaila doh.gif O ta nenora tramdydavau, priversdavau save, kad reikia, nes kitaip vyras pabegs smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
taip noras myletis ir man prapuole,vyras eme net itarineti,kad kita turiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pusiki @ 2010 09 29, 19:29)
Jeigu nebutu pati iskritus buciau netraukus. Kadangi 3 vaikai seimoj, tai buciau kentus ta nenora  smile.gif 
O ta nenora tramdydavau, priversdavau save, kad reikia, nes kitaip vyras pabegs  smile.gif  mirksiukas.gif

Kai prisiverti,gaunas kaip saves prievartavimas. Ta jaucia ir vyras. Malonumo ten,kur jis kaip ir turetu but,nulis. Ilgai taiop netruks,vistiek baigsis blogai doh.gif Per men laiko turesiu apsiprest ,ka daryt-traukt ja delto ar ne. Nes uzsirasius pas gine. Zinau,kad su ja tai nepasitarsiu,ji isitikinus,kad mirena to itakot negali....

Ziauri padetis... unsure.gif
Atsakyti
Konsultavausi su gydytoja,ji mane "nugesino",kad negali but sumazejes potraukis del Mirenos. neitakoja ji ir viskas. Nervai,bele koks uzdegimelis (veikiantis kiausides),miego trukumas,pervargimas ir t.t. ir pan. ieskok priezasciu kur nori,tik ne Mirenoj.

va ir likau nesupratus,kuo tiketi ir traukt ja lauk ar laukt ,kol savaime kas pasikeis... (na,pvz., vyras pabegs lotuliukas.gif )
Atsakyti
nezinau,ar ilgai galima apsimetineti,kad nenori myletis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Patrika @ 2010 10 01, 11:36)
va ir likau nesupratus,kuo tiketi ir traukt ja lauk ar laukt ,kol savaime kas pasikeis... (na,pvz., vyras pabegs  lotuliukas.gif  )

Esme tame,kad,kiek zinau,turbut nera tokiu tyrimu,kurie galetu tiksliai nustatyt,kad va nera potraukio del Mirenos...uztat gydytojos ir nesisivaido tokiais argumentais. Man irgi ginekologe yra sakius,kad nei svorio augimo,nei potraukio,nei uzdegimu ir pan. negali itakot mirena. Buna ir kitu priezasciu,neverta visko suversti spiralei. Butu kokie tyrimai,tada ramu,issityrei,kad kokio hormono perdaug isiskiria,per smegeneles vozteli ir ramu,zinai,kad delto nenori vyro,tada trauki lauk... doh.gif o dabar tai verta pagalvoti dar..paieskoti gal kitu priezasciu kazkokiu.. g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zivvilte: 01 spalio 2010 - 14:26
1,3 men turiu mirena. Per ta laika kas ketvirti daryti hormoniniai tyrimai, tai nebuvo jokiu pasikeitimu. Nors del sexiuko, ti jo, tikrai man noris maziau unsure.gif bet as nezinau, kiek kalta spirale. Gal daugiau aplinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 10 01, 16:42)
1,3 men turiu mirena. Per ta laika kas ketvirti daryti hormoniniai tyrimai, tai nebuvo jokiu pasikeitimu. Nors del sexiuko, ti jo, tikrai man noris maziau unsure.gif bet as nezinau, kiek kalta spirale. Gal daugiau aplinka biggrin.gif

O kaip tie hormoniniai tyrimai vadinas?
Atsakyti
QUOTE(zivvilte @ 2010 10 01, 14:45)
O kaip tie hormoniniai tyrimai vadinas?

As ne LT pas gydytojus lankaus wink.gif Ir tikrai nezinau, kaip jie ten vadinas, man iduoda toki lapa su n kraujo tyrimu ir keliauju nusiskausmint.
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 10 01, 19:36)
As ne LT pas gydytojus lankaus wink.gif Ir tikrai nezinau, kaip jie ten vadinas, man iduoda toki lapa su n kraujo tyrimu ir keliauju nusiskausmint.

Sitiek moteru skundziasi "noro nebuvimu",svorio kitimu ,tepliojimais ir pan. Ir kaltina Mirena. O gydytojos "garantuoja",kad ji negali itakot. Butu kazkokie tyrimai,pasitikrinai ir viskas aisku. Nereiktu klausytis "gandu" ir "pletku". istiria,kad hormonu kiekis koks tai padidejes,kuris gali itakot ir viskas aisku. Nes siuo atveju tai tik speliones gaunas,- gal Mirena,o gal kitos priezastys...
"Patrikos" atveju ir zinol.traukti ja lauk ar ne,.visgi ir pinigus nemazus kainavo,ir jei dar jokio kito pasalinio poveikio... doh.gif

As pati su Mirena,ir kartais man atrodo tas negerai,anas...gal nebutu,jei ne Mirena...Bet visgi ,as IS TIKRO nezinau,ar cia spirale kalta,o gal ir taip butu...
Atsakyti