Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "MIRENA"

QUOTE(Fanfan @ 2010 12 13, 22:37)
Tingiu lipt i apacia kalendoriaus, kad skaiciuot. Bet visiskas chaosas. Viena menesi ciklas 18 dienu, kita 21, kita 30, dar kita vel kaip noris. Ir pacios mmm, tai 14 dienu, tai 10, tai 7 ir nepriklausomai nuo ciklo ilgumo. Kaip jau uzeina, taip ir buna. Tik tiek, kad jos pacios matau, kad ryskiai sumazejusios paskutinius pora menesiu. Galima sakyt buna kraujavimas 1-2 dienas, o paskui tik tepimas.

tai mums abiems labai panasu smile.gif manes netenkina toks gyvenimas, jei svarūs tarpai neilges, prasysiu gydytojo ieskoti kitu sprendimo budu, na, bet kada galiu gryzti prie KT, vienos man tiko, bet psichologine būsena ne kokia, zodziu, kol kas nematau idealiai tinkamu priemoniu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(***akire*** @ 2010 12 14, 08:30)
tai mums abiems labai panasu smile.gif manes netenkina toks gyvenimas, jei svarūs tarpai neilges, prasysiu gydytojo ieskoti kitu sprendimo budu, na, bet kada galiu gryzti prie KT, vienos man tiko, bet psichologine būsena ne kokia, zodziu, kol kas nematau idealiai tinkamu priemoniu schmoll.gif

Ai, as kazkaip labai i galva neimu. Yra kaip yra, vis tiek nezinau nei vienos patogesnes priemones nei ji.
Siandien man gera nuotaika biggrin.gif baiges PMS biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 12 14, 21:22)
Ai, as kazkaip labai i galva neimu. Yra kaip yra, vis tiek nezinau nei vienos patogesnes priemones nei ji.
Siandien man gera nuotaika biggrin.gif baiges PMS biggrin.gif

o tai PMS su ja nedingsta? nors man nelabai tai budavo gal.mane menulis labiau veikia biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos bukite geros patarkite, nes mirena ideta jau trecia savaite ir pradejau kraujuoti negausiai, bet prausdamasi tiesiog norejau pazeti ar yra siulai ir man jie labai arti. Ir nesuprantu ar tai cia normalu ar kas negerai? Galvoju kad gal todel kad kraujuoju jie taip arti?
Atsakyti
Na man pagaliau man baigėsi visi kraujavimai ir net tepliojimo nėra thumbup.gif Dvi dienas tik buvo vos rausvo išskyros. Dar šiek tiek sakė gydytoja pagerti tuos hormonu. Tikiuosi kai nutrauksiu gerti vasitus viskas liks savo vietose.
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2010 12 14, 22:26)
o tai PMS su ja nedingsta? nors man nelabai tai budavo gal.mane menulis labiau veikia biggrin.gif

As nezinau ar cia nuo Mirenos, ar tiesiog po trecio nestumo (isidejau ja iskart po vaiko maitinimo nesulaukus nei vienu mmm, tai sunku sprest, kas cia kaltas) PMS tiesiog siaubingas wacko.gif Anksciau tokio nebuvo schmoll.gif Ta prasme iki trecio nestumo.
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2010 12 14, 22:26)

Mane irgi labiau menulis veikia, nei koks PMS'as blush2.gif. Tad ir nesuprantu, kai nuotaika buna bloga, cia PMS, Mirena ar menulis biggrin.gif. Reik mokytis kazkaip ta nuotaika kontroliuot, ir tiek 4u.gif. Bet vat spuogeliai kylantys tai jau biski nervuot pradeda... Per visa nestuma nieko nebuvo, iskart po M idejimo irgi nieko, va, praejo 5 menesiai ir lenda. Bet gal dar kokios priezastys.. g.gif.
Atsakyti
QUOTE(Kucheriashka @ 2010 12 15, 23:03)
Na man pagaliau man baigėsi visi kraujavimai ir net tepliojimo nėra thumbup.gif  Dvi dienas tik buvo vos rausvo išskyros. Dar šiek tiek sakė gydytoja pagerti tuos hormonu. Tikiuosi kai nutrauksiu gerti vasitus viskas liks savo vietose.

smagu 4u.gif tikriausiai tau tie papildomi vaistai padeda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(***akire*** @ 2010 12 16, 10:43)
smagu  4u.gif tikriausiai tau tie papildomi vaistai padeda smile.gif

Tai čia faktas,kai pradėjau gerti Estrofem hormoną,tai viskas ir pasibaigė thumbup.gif Tik įdomu kaip organizmas reaguos,kai nutrauksiu juos gerti po savaitės.
Atsakyti
Man 3-ias mėnuo po įdėjimo. Jokių tepliojimų, mėnesinės - kaip laikrodis kol kas ir negausios. Bet siūlų užčiuopti nesugebu doh.gif , o gydytoja sake, jog būtina po kiekvienų mm patikrinti jų buvimą kontrolės vardan.
Jokių kitų simptomų nepageidaujamų nejaučiu, pritarčiau tik dėl spuogeliu, kurie mane panervuoja prieš mano dienas.
Atsakyti
QUOTE(Kucheriashka @ 2010 12 16, 12:29)
Tai čia faktas,kai pradėjau gerti Estrofem hormoną,tai viskas ir pasibaigė thumbup.gif Tik įdomu kaip organizmas reaguos,kai nutrauksiu juos gerti po savaitės.

zinau, teko susidurt su vaistu-hormonu "Estrofem"-jis stabdo kraujavima. Kazka miglotai atsimenu is gydytojo, kai idejo Mirena, sake, kad ziures, kaip seksis, gal reiks papildomai dar estrogenu...tai va, niekaip nenueinu, tikriausiai jau kitais metais, gal kuom nors ta nelemta tepliojima sustabdytu ir man g.gif
Atsakyti
Sveikos bukite geros patarkite, nes mirena ideta jau trecia savaite ir pradejau kraujuoti negausiai, bet prausdamasi tiesiog norejau pazeti ar yra siulai ir man jie labai arti. Ir nesuprantu ar tai cia normalu ar kas negerai? Galvoju kad gal todel kad kraujuoju jie taip arti?
Atsakyti