Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "MIRENA"

QUOTE(malienka @ 2010 12 10, 21:34)
Sveikos mergytes 4u.gif

Ir as jungiuosi i jusu gretas mirksiukas.gif Idejo man M gruodzio 2d., jokiu kontraceptiku nenaudojau niekad, man M idejo del menoragijos.Nukraujuodavau iki anemijos, gydydavausi ir vel ir vel tas pats verysad.gif Paskutini karta-atsiduriau ligonineje, perpyle krauja, nes hemoglobino kiekis jame is 10 buvo tik 6.
  Nezinau, mergytes, galiu pasakyt tik viena-nerimauju.Kraujavimo kolkas jokio nesulaukiau, bet skauda pilvo apacia ir nugaryte padilgena karts nuo karto unsure.gif Turbut taip turi buti unsure.gif Ar as klystu...

man panasiu laiku dejo,irgi jautesi pilvo tempimas,skausmas,strenu skausmas.manau,kad normalu.be to,mazejo man tas skausmas.dabar nieko nebeskauda schmoll.gif laukiu mmm,ziuresiu,kaip mano galva reaguos,nes man ziauriai ja skaudedavo... as irgi dejausi ja pirma karta,niekad KT negerusi.bijojau,bet reikejo hiperplazija gydytis unsure.gif
Atsakyti
[quote=Kucheriashka,2010 12 11, 00:58]
Na aš jau vieną kartą džiaugiausi,tikiuosi pasiseks ir vėl pasidžiaugti. Aš jau iš laimės šokinėčiau,jei man tik tepliotų,kad ir kas dieną smile.gif Vis gi skirtumas yra kur su always įklotų vaikščiot kasdien doh.gif ,o kur su kasdieniniu smile.gif O tau kaip teplioja? Kadien? Ar turi laisvų dienų?

as dar nelabai turiu kuo dziaugtis schmoll.gif pirmus tris menesius diena is dienos tepe, paskui jau dave dvi savaites svarias, po to rugseji vel visa tepe, spali leido 21d. svariai pabuti, lapkritis vel juodas-26d. tepe ir dabar -tfu tfu tfu, kad neisikalbeciau-eina 16 ta diena svari. Bijau net dziaugtis, bet vistik gal jau tie tepliojimai eina i pabaiga? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kucheriashka @ 2010 12 10, 23:58)

Na kartais pilvo apačią maudžia. Na ir aišku jaučiuosi tokia purvina ir šlykšti sau,kad tiek laiko kraujuoju,bet čia jau psichologinis negalavima biggrin.gif . Na dar vienas pojūčių,kad jau klyną visą niešti nuo įklotų biggrin.gif  doh.gif Reiks jau kažką keisti,kad būtų jautriai odai. Tikrai tverti jau darosi sunku doh.gif

aš irgi pradžioje taip besijausdama galvojau, kad gal ir psichologiškai "prisiverčiau" taip jaustis:) paskui užsisukau su vaikais ir nebegalvojau apie tai ir praėjo:)
Atsakyti
[quote=***akire***,2010 12 11, 11:26]
[quote=Kucheriashka,2010 12 11, 00:58]
Na aš jau vieną kartą džiaugiausi,tikiuosi pasiseks ir vėl pasidžiaugti. Aš jau iš laimės šokinėčiau,jei man tik tepliotų,kad ir kas dieną smile.gif Vis gi skirtumas yra kur su always įklotų vaikščiot kasdien doh.gif ,o kur su kasdieniniu smile.gif O tau kaip teplioja? Kadien? Ar turi laisvų dienų?

as dar nelabai turiu kuo dziaugtis schmoll.gif pirmus tris menesius diena is dienos tepe, paskui jau dave dvi savaites svarias, po to rugseji vel visa tepe, spali leido 21d. svariai pabuti, lapkritis vel juodas-26d. tepe ir dabar -tfu tfu tfu, kad neisikalbeciau-eina 16 ta diena svari. Bijau net dziaugtis, bet vistik gal jau tie tepliojimai eina i pabaiga? g.gif
[/quote]
Na jo,ir gi gan ilgai prisikankinai. Bet man tai jau šventė būtų jei tik teptų ir galėčiau vaikščioti su kasdieniu įklotų smile.gif
Atsakyti
Aciu, kad nuraminot 4u.gif Na,ziuresim kaip toliau bus.
Atsakyti
QUOTE(Kucheriashka @ 2010 12 11, 13:40)
Na jo,ir gi gan ilgai prisikankinai. Bet man tai jau šventė būtų jei tik teptų ir galėčiau vaikščioti su kasdieniu įklotų smile.gif

na, va, pasidziaugiau tik, kad 16ta diena svari ir apie pietus ziuriu-tepa vel...taip, kad vel nezinia iki kada g.gif blogiausia, kad nieko negaliu numatyti, kikvienas menuo kitoks, jokio ciklo ir aplamai-nezinomybe...eilini karta nusivylus Mirena doh.gif
Atsakyti
QUOTE(***akire*** @ 2010 12 11, 17:36)
na, va, pasidziaugiau tik, kad 16ta diena svari ir apie pietus ziuriu-tepa vel...taip, kad vel nezinia iki kada g.gif blogiausia, kad nieko negaliu numatyti, kikvienas menuo kitoks, jokio ciklo ir aplamai-nezinomybe...eilini karta nusivylus Mirena  doh.gif

O man šiandien pirma šventė thumbup.gif tik tepliojo iki šios valandos thumbup.gif žiūrėsiu kaip bus iki galo vakaro. Baisu džiaugtis.
Atsakyti
QUOTE(***akire*** @ 2010 12 11, 15:36)
na, va, pasidziaugiau tik, kad 16ta diena svari ir apie pietus ziuriu-tepa vel...taip, kad vel nezinia iki kada g.gif blogiausia, kad nieko negaliu numatyti, kikvienas menuo kitoks, jokio ciklo ir aplamai-nezinomybe...eilini karta nusivylus Mirena  doh.gif

Mane irgi uzknisa tas reikalas, kad nieko numatyt negali. Anksciau ciklas kaip laikrodis buvo, kada prasides mmm, tai net pagal valandas galedavau. Dabar, tai.... doh.gif
Atsakyti
o as su ja susidraugavau,nieko man neskauda su ja.ziuresiu kai mmm laikas ateis,kaip bus.bet kol kas tfu tfu tfu thumbup.gif
Atsakyti
Ir as dziaugiuosi kolkas...Aplanke mmm, praktiskai nieko.Dingo ir skausmeliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 12 12, 23:20)
Mane irgi uzknisa tas reikalas, kad nieko numatyt negali. Anksciau ciklas kaip laikrodis buvo, kada prasides mmm, tai net pagal valandas galedavau. Dabar, tai....  doh.gif

atsimenu Fanfan, kad lygtais tau ilgai truko adaptacija, noriu konkreciai paklausti, kiek dienu per menesi tau teplioja ar kraujuoja ir kiek buna visai svariu dienu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(***akire*** @ 2010 12 13, 09:07)
atsimenu Fanfan, kad lygtais tau ilgai truko adaptacija, noriu konkreciai paklausti, kiek dienu per menesi tau teplioja ar kraujuoja ir kiek buna visai svariu dienu? g.gif

Tingiu lipt i apacia kalendoriaus, kad skaiciuot. Bet visiskas chaosas. Viena menesi ciklas 18 dienu, kita 21, kita 30, dar kita vel kaip noris. Ir pacios mmm, tai 14 dienu, tai 10, tai 7 ir nepriklausomai nuo ciklo ilgumo. Kaip jau uzeina, taip ir buna. Tik tiek, kad jos pacios matau, kad ryskiai sumazejusios paskutinius pora menesiu. Galima sakyt buna kraujavimas 1-2 dienas, o paskui tik tepimas.
Atsakyti