Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "MIRENA"

QUOTE(*Aukse* @ 2010 09 06, 11:56)
laba 4u.gif ,

Gal čia lankosi ir spiralę šią išsiėmusios mamytės? ax.gif  Nerandu niekur atsakymo ir nežinau ar man jau nerimauti g.gif  Išėmė man spiralę ir trečią dieną prasidėjo tepliojimai. Jau aštunta diena kaipteplioja. Pačioj pradžioj buvo toks tepliojimas, lyg sena skraujas bėgtu t.y. tamsiai rudas. Išskyros su krauju, bet negausiai. Dabar tos išskyros lyg suretėjo, tačiau jau šviežiai varo  doh.gif  Nešiojau mireną daugiau kaip pusantrų metų. Ir menesinių tiek pat laiko nebuvo. Verta sunerimti? Gal kas susidūrę? unsure.gif

Gal bus ir per velai, bet as galiu pasakyti esu isemus spirale beveik metai. Po siai dienai vargsdtu nes isiderino absoliuciai viskas. Galiu tik patarti aisku bet as labai suvargau ir dabar vargstu. Aisku yra ir pliusu isiaiskinau kaip veikia hormonai organizma ir pajutau pati savo kailiu ka reiksia kai jie isiderina. Sergu kas 30 dienu, tepliojimai buvo apie 3-4 men gal. Bet ir tai dar valosi ...
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2010 12 07, 11:22)
Gal bus ir per velai, bet as galiu pasakyti esu isemus spirale beveik metai. Po siai dienai vargsdtu nes isiderino absoliuciai viskas.

Aš irgi jau metai kaip be Mirenos. Tai tik paskutinės mm buvo šiek tiek panašesnės į normalias, o taip tai visą laiką po pašalinimo pylė kaip iš kiauro kibiro, net galvą svaigdavo, o dar skausmai bjaurūs, ginekologė sakė, jog tai gimdos gleivinė nuo hormonų išplonėjus, o gimdos raumuo tai iš viso toks lyg korėtas paliko, po vaginalinės echoskopijos "nudžiugino" mane, todėl turėsiu pavargti, kol viskas normalizuosis. tai va... žadėjo, jog per pusmetį atsistatys, bet realiai tai metus užtruko. načert... daugiau jokių hormonų... draugaujam su gumytėm, nesipykstam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(***akire*** @ 2010 12 07, 09:24)
na, pacientei buvo nepavydetina situacija, gerai, kad mes to isvengem, tik vis vien keista su tuo vyru ginekologu... :)

o man keista kaip jus viska iskraipot .as papasakojau apie tai,kaip gali veikti hormonai,o ne apie tai kaip viskas ivyko.pagaliau koks tavo reikalas kas mano vyras,jei nuo to hormonai kitaip neveiks?
Atsakyti
QUOTE(paciente @ 2010 12 07, 15:52)
o man keista kaip jus viska iskraipot .as papasakojau apie tai,kaip gali veikti hormonai,o ne apie tai kaip viskas ivyko.pagaliau koks tavo reikalas kas mano vyras,jei nuo to hormonai kitaip neveiks?

ojojoi........ biggrin.gif niekinis ir nulinis mano reikalas ir jeigu, ka - cia ne vien man pasirode itartina 4u.gif
Atsakyti
Paciente ir dabar dar veikia hormonai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 12 07, 16:37)
Paciente ir dabar dar veikia hormonai biggrin.gif

aciu, Fanfan, uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 12 07, 10:55)
Man jie atsirado po 8 men laugh.gif jau kokius metus turejau spirale, kai pradejo rastis tie grazuoliai doh.gif siaip gyvenime nebuvo tokiu. Net paauglystej  schmoll.gif

ojei
man jie nedygo tik kai kontraceptines tabletes gėriau
tad db nestebina
o vis man kartojo: pagimdysi, išnyks
nieko panašaus, du vaikus turiu ir kaip dygo tie....taip dygsta
Atsakyti
gal įjungiam visišką ignorą? cool.gif nenusileiskim iki "medikų " lygio biggrin.gif

aš savaitės pabaigoje eisiu pas gydytoją.liepė ateiti po 10 dienų apžiūrai.šiandien jau net pilvo nebetempia ir strėnų neskauda.gal susidraugavo ji su mano organizmu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2010 12 08, 00:55)
gal įjungiam visišką ignorą? cool.gif nenusileiskim iki "medikų " lygio  biggrin.gif

aš savaitės pabaigoje eisiu pas gydytoją.liepė ateiti po 10 dienų apžiūrai.šiandien jau net pilvo nebetempia ir strėnų neskauda.gal susidraugavo ji su mano organizmu bigsmile.gif

o as praeita savaite nepatekau pas savo gydytoja apziurai po pusės metu, man sudetinga pas ji patekti, nes jis-ginekologas onkologas ir daugiausia operuoja, o kabinete dirba labai trumpai ir dar eiles pas ji begalines, na, bet kaip nors pateksiu gal iki nauju. Na, bet cia ne beda, galima ir po 7 menesiu nueiti, nieko neatsitiks. Bijau net garsiai dziaugtis, bet man gruodis prasidejo svara, jau snd 13ta diena, kaip netepa, o cia man jau - didelis laimejimas. Gal ir as pagaliau susidraugauju? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(***akire*** @ 2010 12 08, 08:23)
o as praeita savaite nepatekau pas savo gydytoja apziurai po pusės metu, man sudetinga pas ji patekti, nes jis-ginekologas onkologas ir daugiausia operuoja, o kabinete dirba labai trumpai ir dar eiles pas ji begalines, na, bet kaip nors pateksiu gal iki nauju. Na, bet cia ne beda, galima ir po 7 menesiu nueiti, nieko neatsitiks. Bijau net garsiai dziaugtis, bet man gruodis prasidejo svara, jau snd 13ta diena, kaip netepa, o cia man jau - didelis laimejimas. Gal ir as pagaliau susidraugauju?  g.gif  biggrin.gif

turbut susidraugauji wink.gif
zymites ten i ta prie mirenos buvusi kalendoriu savo bukle?
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2010 12 08, 11:59)
turbut susidraugauji wink.gif
zymites ten i ta prie mirenos buvusi kalendoriu savo bukle?

jo, zymejaus, tik ten berods 4 menesiams, dabar uzsivedziau kompiutery kalendoriu, atsidarau kiekviena diena ir pasizymiu, kokia ta diena buvo ir siaip ten visokius svarbius dalykus uzsirasau apie savo bukle, eidama pas gydytoja atsispausdinau lapa ir turiu kalendoriu savo, labai patogu biggrin.gif
Atsakyti

! 
Noriu visoms priminti, kad remiantis forumo taisyklių II dalies 3 punktu forume griežtai draudžiama: "Vartoti grubius, necenzūrinius išsireiškimus ir įžeidimus bet kokiu pavidalu, skelbti grubaus tono komentarus. Net jei buvo ginčytasi, net jei jūs buvote teisūs, už tokį elgesį jūs būsite įspėti. "

Ačiū už supratimą ir bendradarbiavimą.
Atsakyti