QUOTE(Fanfan @ 2010 12 04, 14:52)
1.Kazkaip man cia tas pacientes postas... Vyras ginekologas, ale pati spirales traukias... Ir siaip, matyt, jautroka motera ir tiek
2.Jooo.... man tas pykinimas irgi primena pirmus nestumo menesius... Daba kaip tik tas periodas
1.
2. kad ir pykina,bet apetitas tai turbut nedingsta
oj,oj,kaip nesinoretu sustoreti
na ziuresiu,kaip cia man ji tiks.kol kas kaip ir padoriai.tik paskaudena strenas ir pilvo apacia tempia.galvos neskauda,tik va pykina
bet puse bieso dar
isivaizdavau,kad man blogiau nuo jos bus.
tiesa,labai daug spuogu prikilo.tokiu giluminiu,riebiu...
nepatinka jie man...
QUOTE(paciente @ 2010 12 05, 20:11)
Tas "pacientes postas" ne kazkokie kliedesiai ir rasiau ne tam,kad atsneketi ar issilieti.Tiesiog man sis hormonas netiko ir sukele tokius reiskinius.kai pradejau dometis radau daugiau moteru,kurios patyre panasius simptomus ir turejo issiimti,todel pirmiau pasitarkit su ginekologu,kad paskirtu ta hormona tabletemis(regividonas) ir jei tiks,tai tik pirmyn. (Vilniaus ginekologams tai taip pat pasirode retas atvejis,bet toks buna)
ne levonorgestrelis?
siaip jau pries dedantis visada galima pasidaryti hormoninius tyrimus.kai aplink tiek mediku,kazkaip keista,kad leidot sau tiek laiko "plaukti krauju"...
Papildyta:
QUOTE(Belwesta @ 2010 12 05, 22:29)
Jau svarsčiau apie Mireną, planavau dėtis, o dabar tiek visko sužinojau
Kažkur skaičiau nat. medicinos gydytojos straipsnį, kad Mirena slopina moters vaisingumą, t.y. padaro ją nevaisinga , kaip klimakso metu , todėl tikriausiai ir simptomai pasireiškia tie patys : karščio bangos, makšties sausumas ir pan.
Šiaip tas straipsnis aplamai hormoninę kontracepciją peikė, nesveika išbalansuot organizmo esamos hormoninės sistemos vaistais ir pan ...
Reikia man dar geeeerai pasvarstyti , ar verta rizikuoti
Dėkui visoms už informaciją
jei nera didelio reikalo ja detis(man pvz jos butinai reikejo del hiperplazijos,tabletes negydo jos),todel kitu variantu man nebuvo...tabletes skrandziui mano netiktu,o ir gerciau jas,kai prisimenu...idealiausia
gumytes,bet kai jau yra 2 bambinai,gal uzteks pirmai pradziai...liko mirena