QUOTE(paciente @ 2010 12 04, 00:45)
sveikos.esu gydytoja,o taip ginekologo zmona.Po dvieju gimdymu nusprendziau isideti spirale MIRENA.Jau pirma diena atsirado niezejimas lytiniu lupu,eme dziuti liezuvis ir prasidejo naktine nemiga.po keliu dienu apart galvos svaigimo dar prisidejo visiskas apetito nebuvimas,kol po savaites uzejo nerviniai priepuoliai,depresija,mintys apie savizudybe,beprasmybes jausmas,silpnumas,kraujavimas.Tada nuo kraujavimo paskyre qlaira(svestas vanduo) ir raminanciuosius grandoxina.Dar po dienos (jau po dvieju savaiciu nuo isidejimo spirales) nebepadejo nei qlairas (kraujas bego per kojas),nei grandoxinas,nes rekiau klykiau ir maldavau padeti.mano vyras ,kaip ir kiti gydytojai nelabai norejo tiketi,nes TAIP NEBUNA IR SPIRALE "NEVEIIKIA" I KITAS SISTEMAS,O TIK I GIMDOS SIENELE.Kol mane pamate mano gydytoja ginekologe,kuri liepe kuo greiciau ja issiimti.Ta nakti del nugaros skausmu as pati nuejau i tualeta ir JA issitraukiau.Kraujavimo nebesustabdo nei estrogenai, nei progesteronai(jokie kontraceptikai),todel prdejau gerti milziniskas dozes dicinono ir vit.c.Kuo viskas baigsis? Niekas nezino,nes TAIP NEBUNA!!!!!!!!!!!!!!!!
o jetus, laikykitės, net kraupu pasidarė