Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "MIRENA"

QUOTE(Monrutė @ 2010 12 02, 14:46)
man iš viso netelpliojo net ir pirmą mėn po įdėjimo, bet mm visą savaitę - keturi pokai paketų, ko nepamenu nuo paauglystės doh.gif
tai paskutinės buvo dienom dviem trumpiau ir šiek tiek mažiau gausumo atžvilgiu
o mirena jau įdėta šeštas mėnuo

aisku smile.gif tai jau as geriau tada sirgciau mmm savaite, negu visa men. tepliones smile.gif
Atsakyti
QUOTE(***akire*** @ 2010 12 02, 14:20)
aisku  smile.gif tai jau as geriau tada sirgciau mmm savaite, negu visa men. tepliones smile.gif

na taip drinks_cheers.gif įvertinus, kad buvo vasara man po įdėjimo
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2010 12 02, 16:07)
na taip drinks_cheers.gif įvertinus, kad buvo vasara man po įdėjimo

o man ir pavasaris, ir vasara, ir Naujieji jau ant nosies...gal kitais metais bus geriau? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(***akire*** @ 2010 12 02, 16:41)
o man ir pavasaris, ir vasara, ir Naujieji jau ant nosies...gal kitais metais bus geriau? biggrin.gif

bet užtat nėr mm, gal tepimas geriau g.gif nei savaitę naminis rėžimas, nes plauki.....vasarą taip ir buvo, trys dienos tikra košmaras...ir kaip tyčia ir vaikų krikštynos išpuolė, ir sesers gimtadienis, o su vaikais nepasėdėsi ramiai doh.gif
gerai, kad nors atostogos prie jūros buvo ramios tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2010 12 03, 10:48)
bet užtat nėr mm, gal tepimas geriau g.gif nei savaitę naminis rėžimas, nes plauki.....vasarą taip ir buvo, trys dienos tikra košmaras...ir kaip tyčia ir vaikų krikštynos išpuolė, ir sesers gimtadienis, o su vaikais nepasėdėsi ramiai doh.gif
gerai, kad nors atostogos prie jūros buvo ramios tongue.gif

tepimas kiekviena diena??? g.gif aisku, cia kiekvienai sava situacija, kas gerai, ir kas blogai, is serijos "svetimo skausmo nebuna" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(***akire*** @ 2010 12 03, 10:38)
tepimas kiekviena diena??? g.gif aisku, cia kiekvienai sava situacija, kas gerai, ir kas blogai, is serijos "svetimo skausmo nebuna" biggrin.gif

na taip, gi kai kurios tepa ištisai....
man tai ne, tfu tfu tfu nebuvo to
Atsakyti
viskas būtų gerai,jei nepykintų doh.gif
jums nebuvo taip?
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2010 12 03, 11:36)
viskas būtų gerai,jei nepykintų doh.gif
jums nebuvo taip?

Buvo buvo...
Siaip ir islikes tas pykinimas cool.gif tik dabar neistisinis, o pries mmm ir po mmm. Tai tik kokias 2 savaites laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 12 03, 16:21)
Buvo buvo...
Siaip ir islikes tas pykinimas  cool.gif tik dabar neistisinis, o pries mmm ir po mmm. Tai tik kokias 2 savaites laugh.gif

aciu,paguodei biggrin.gif jauciuosi kaip kokiam antram nestuke.gif menesyje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2010 12 03, 17:39)
aciu,paguodei biggrin.gif jauciuosi kaip kokiam antram  nestuke.gif menesyje biggrin.gif

o gal ir esate nestuke.gif
...juokauju
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2010 12 03, 18:15)
o gal ir esate  nestuke.gif
...juokauju

o ne,tikrai ne smile.gif cool.gif
Atsakyti
sveikos.esu gydytoja,o taip ginekologo zmona.Po dvieju gimdymu nusprendziau isideti spirale MIRENA.Jau pirma diena atsirado niezejimas lytiniu lupu,eme dziuti liezuvis ir prasidejo naktine nemiga.po keliu dienu apart galvos svaigimo dar prisidejo visiskas apetito nebuvimas,kol po savaites uzejo nerviniai priepuoliai,depresija,mintys apie savizudybe,beprasmybes jausmas,silpnumas,kraujavimas.Tada nuo kraujavimo paskyre qlaira(svestas vanduo) ir raminanciuosius grandoxina.Dar po dienos (jau po dvieju savaiciu nuo isidejimo spirales) nebepadejo nei qlairas (kraujas bego per kojas),nei grandoxinas,nes rekiau klykiau ir maldavau padeti.mano vyras ,kaip ir kiti gydytojai nelabai norejo tiketi,nes TAIP NEBUNA IR SPIRALE "NEVEIIKIA" I KITAS SISTEMAS,O TIK I GIMDOS SIENELE.Kol mane pamate mano gydytoja ginekologe,kuri liepe kuo greiciau ja issiimti.Ta nakti del nugaros skausmu as pati nuejau i tualeta ir JA issitraukiau.Kraujavimo nebesustabdo nei estrogenai, nei progesteronai(jokie kontraceptikai),todel prdejau gerti milziniskas dozes dicinono ir vit.c.Kuo viskas baigsis? Niekas nezino,nes TAIP NEBUNA!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti