Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "MIRENA"

QUOTE(skaidre11 @ 2010 09 16, 16:10)
sako kad buna jog iskrenta puse spirales

siaubas,kokias nesamones kalba ir kam? blink.gif blink.gif blink.gif cia gydytojos "kompetetingumas" iskart nuteikt zmogu blogiausiam? tai gal ji tiesiog nemoka jos ideti,kad taip kalba,gal jus pasieskokit ginekologes,kuri nenuteikines jus blogiausiam,po tokiu pasisakymu,tai ir kai jau busit su Mirena,gyvensit baimeje...
Atsakyti
QUOTE(zivvilte @ 2010 09 17, 07:31)
siaubas,kokias nesamones kalba ir kam?  blink.gif  blink.gif  blink.gif cia gydytojos "kompetetingumas" iskart nuteikt zmogu blogiausiam? tai gal ji tiesiog nemoka jos ideti,kad taip kalba,gal jus pasieskokit ginekologes,kuri nenuteikines jus blogiausiam,po tokiu pasisakymu,tai ir kai jau busit su Mirena,gyvensit baimeje...

Nematau jokios nekompetencijos. Tiesiog zmogu ispejo apie galimus atvejus. Tikrai buna, kai iskrenta ir po puse, ir visa, arba siaip pasmunka ar vieta pakeicia.
Sakyciau nekompetencija butu, jei sakytu, kad ne ne, taip nebuna.
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 09 17, 10:33)
. Tiesiog zmogu ispejo apie galimus atvejus.

Na taip.visko siam pasauly buna,bet kam kalbet. Nebent klausi,tada taip. Tas pats kas pries gimdant pasakytu,kad buna,kad gimda iskrenta ir pan.

Poto tik baime ir nerima paseja zmogui. Na,cia TIK mano nuomone,bet as pas tokia gydytoja net ir nebandyciau detis spirales...
Atsakyti
QUOTE(zivvilte @ 2010 09 18, 18:38)
Na taip.visko siam pasauly buna,bet kam kalbet. Nebent klausi,tada taip. Tas pats kas pries gimdant pasakytu,kad buna,kad gimda iskrenta ir pan.

Poto tik baime ir nerima paseja zmogui. Na,cia TIK mano nuomone,bet as pas tokia gydytoja net ir nebandyciau detis spirales...

Bet zmogus turi but informuotas, kad paskui nesakytu, o kad man nesake.
Kaip ir su gimdymu, man rodos su gydytoju buna aptartos visos galimos komplikacijos ir pan.
Atsakyti
Tuoj turetu sueiti 5 men kaip ideta mirena, bet atrodo, kad jos jau nebeturiu.... doh.gif Pradejau kraujuoti ir eina tokiais kresuliais... Skambinsiu ryt gydytojai. Kazkas cia buvo sake, kad galima pasitikrinti ar yra dar siulai, kai tepliojo ilgokai, pabandziau svelniai paziureti ir siulai buvo taip zemai.. O kaip pradejau kraujuoti gausiai, siulu nebera... schmoll.gif
Atsakyti
Su giliu liudesiu mergaites, palieku draugaujanciu su mirena, gretas. Jai matyt pas mane nepatiko sad.gif
Laukia ilgas gydymas, nes isvesejo gleivine, yra uzdegimas.
Sekmes ja nesiojancioms, smagu , kad Jums pasiseke, pavydziu baltu pavydu.
O man po gydymo reikes galvoti, ka toliau daryti schmoll.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(pusiki @ 2010 09 22, 14:05)
Su giliu liudesiu mergaites, palieku draugaujanciu su mirena, gretas. Jai matyt pas mane nepatiko  sad.gif
Sekmes ja nesiojancioms, smagu , kad Jums pasiseke,  pavydziu baltu pavydu.
O man po gydymo reikes galvoti, ka toliau daryti schmoll.gif  cray.gif

Vat ir zinok zmogus, tiks ar ne... Gaila, kad jums taip nepasiseke verysad.gif Dabar turbut svarbiausia issigydyti, laikykites 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pusiki @ 2010 09 22, 15:05)
Su giliu liudesiu mergaites, palieku draugaujanciu su mirena, gretas. Jai matyt pas mane nepatiko  sad.gif
Sekmes ja nesiojancioms, smagu , kad Jums pasiseke,  pavydziu baltu pavydu.
O man po gydymo reikes galvoti, ka toliau daryti schmoll.gif  cray.gif

gaila....sekmes tau 4u.gif abi vienoda laika praleidom su Mirena, atrode, tau geriau sekesi, bet niekas negali zinoti, kada kam kas atsitikti gali.....linkiu issigydyti greiciau bedas, kurias pridare Mirena 4u.gif
Atsakyti
Tai jau su ta Mirena taip ir yra. Jeigu organizmas priima, tai viskas labai puiku ir patogu. Bet jei kokie nesklandumai, kurie bent man išlindo tik po 3 metų draugavimo su Mirena, tai pasekmės būna skaudžios, o gydymas ilgas ir brangus. bent aš tai gerą pusmetį jutau didelius skausmus, o po jos pašalinimo plūstančias mm su visais iš to išplaukiančiais nepatogumais. O kad būčiau žinojus, jau geriau tuos pinigėlius prasmingiau būčiau išleidus.... gaila, tai sunku nuspėti ir sužinai tik pabandęs ant savo kailio, jokia svetimas patirtis šiuo atveju nepadės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 23 rugsėjo 2010 - 07:41
Turiu mirena jau puse metu, kol kas viskas gerai, tiesa buvo siek tiek pasisukusi, dabar vel gerai. Siaip kol kas esu labai patenkinta, o kaip bus ateity matysim, turiu 3 vaikus, todel daugiau nenorejau rizikuoti, gerianu netoleruoja oganizmaas, tad pasirinkimas nebuvo didelis
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 09 17, 08:33)
Nematau jokios nekompetencijos. Tiesiog zmogu ispejo apie galimus atvejus. Tikrai buna, kai iskrenta ir po puse, ir visa, arba siaip pasmunka ar vieta pakeicia.
Sakyciau nekompetencija butu, jei sakytu, kad ne ne, taip nebuna.

nepabandziusi nesuzinosi schmoll.gif joks ginekologas tau negali pasakyti ar ji tau iskris ar neiskris, tiks ar netiks. kazkam iskrenta, kazkam netinka. o tai, kad pagersi tabletes tai neduos jokios garantijos schmoll.gif tabletes irgi vienoms tinka kitom slabai netinka.
as 5 men. su mirena ir nieko bloga negaliu pasakyti kol kas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margareta: 27 rugsėjo 2010 - 15:20
QUOTE(Margareta @ 2010 09 27, 15:18)
nepabandziusi nesuzinosi  schmoll.gif  joks ginekologas tau negali pasakyti ar ji tau iskris ar neiskris, tiks ar netiks. kazkam iskrenta, kazkam netinka. o tai, kad pagersi tabletes tai neduos jokios garantijos  schmoll.gif  tabletes irgi vienoms tinka kitom slabai netinka.
as 5 men. su mirena ir nieko bloga negaliu pasakyti kol kas  g.gif

Nelabai suprantu prie ko cia mano postas pacituotas. As gi niekur neteigiau, kad kazkas kazka tokio atspet gali cool.gif

As virs metu su ja. Turiu pasakyt ir ka blogo, ir ka gero. Jei butu, kas nors patogiau ir geriau uz ja, tikrai ja pakeisciau, bet kol nera, tol dziaugiuos ir ja.
Bet tikrai nesigailiu, kad pabandziau.
Atsakyti