Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "MIRENA"

QUOTE(***akire*** @ 2010 11 25, 22:30)
reiks paskaityti apie tuos vaistus, apie kalci kad turi rysi-tai pirma karta girdziu, o del vitamino C-tai buvau skaicius internete vienos gydytojos straipsni apie Mirena, kad jei tepliosis ilgai-tai pavartoti vitamino C, gerti dilgeliu arbata...visa tai dariau, nieko nepadejo, kiek lemta, tiek teplioja, matyt... bet cia apie tepliojima, ne apie kraujavima, klausiau savo gydytojo del tepliojimo, sake-vaistu nuo to nera, tiesiog reikia islaukti....zodziu, kiek gydytoju-tiek nuomoniu smile.gif

Ciklo3 Forte sutraukiantis kraujagysles,vit C ir gi nuo senai žinau,kad mažinantis kraujavimą,o prie ko ji man Kalcį liepė gerti,tai ir gi nelabai supratau. Na va antrą dieną išgeriau,bet kol kas jokių pasikeitimų. Kraujo kiekis tas pats.
Atsakyti
QUOTE(ivonka @ 2010 11 26, 01:16)
Turiu klausymeli, as planuoju detis mirena ir jau turiu ja, tik visur yra rekomendacijos, kad geriau detis per mm arba iskart po ju. O man daktare sako, kad galima bet kada svarbu ne pries pat mm, nes tada labai sunku ideti. Ar dejo kuriai nors ne per mm?

man irgi dejo ne per mm mirksiukas.gif
Atsakyti
As jau 3 metus turiu Mirena, iki siol kazkaip buvo viskas tvarkoj, bet paskutiniu metu kaip klimaksinis periodas: silpnumas, karscio bangos, cistos atsirado ir pries menesi.. buvau nescia, bent jau testas rode dvi storas II, po to savaite kraujavau.. Daktare sake, kad pasitaiko kartais blink.gif Kita savaite eisiu traukt ja, gal dings klimaksiniai simptomai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(***akire*** @ 2010 11 25, 20:30)
klausiau savo gydytojo del tepliojimo, sake-vaistu nuo to nera, tiesiog reikia islaukti....zodziu, kiek gydytoju-tiek nuomoniu smile.gif

Maniskis gyd. sake kad yra, berods hormoniniai kazkokie g.gif. Bet man lioves teplioje po dvieju su puse men., tad nebesidomejau daugiau.
Atsakyti
QUOTE(MANOUCHE @ 2010 11 26, 20:20)
Maniskis gyd. sake kad yra, berods hormoniniai kazkokie g.gif. Bet man lioves teplioje po dvieju su puse men., tad nebesidomejau daugiau.

na, visi "moteriski" vaistai yra hormoniniai, viskas cia aisku, zinau, kad kitoms salia Mirenos dar israso KT pavartoti-hormonams suderinti. Tikiu, kad tada gali visai neteplioti, bet apmaudu vartoti dviguba kontracepcija ir kainos atzvilgiu taip pat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(***akire*** @ 2010 11 26, 10:46)
o tai kaip tie siuliukai kyso? ar tau jie nebuvo islinde nei kiek? ar gydytojas tau ju nei kiek nebuvo palikes, kad sakai kyso? g.gif

Nava taip... nuejau i tualeta ir uzciuopiau siulus, visada buvo maziukai siuliukai is gimdos islinde, bed dabar dideli galai islindo su visa spyrale i maksti... po to dar nebuvau pas gydytoja... na paskui as jau pati uz tu siulu paemiau ir istraukiau is skylutes blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rainiuga: 26 lapkričio 2010 - 20:27
QUOTE(Rainiuga @ 2010 11 26, 22:23)
Nava taip... nuejau i tualeta ir uzciuopiau siulus, visada buvo maziukai siuliukai is gimdos islinde, bed dabar dideli galai islindo su visa spyrale i maksti... po to dar nebuvau pas gydytoja... na paskui as jau pati uz tu siulu paemiau ir istraukiau is skylutes blink.gif

aisku dabar, gaila, kad taip atsitiko, o jei butum nepatraukus uz tu siulu, gal gydytojas dar butu atgal sukises? bet turbut jei islindo ir spirale lauk, tai jinai jau butu buvus nebeveiksminga. Nueik pas gydytoja butinai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(***akire*** @ 2010 11 26, 22:37)
aisku dabar, gaila, kad taip atsitiko, o jei butum nepatraukus uz tu siulu, gal gydytojas dar butu atgal sukises? bet turbut jei islindo ir spirale lauk, tai jinai jau butu buvus nebeveiksminga. Nueik pas gydytoja butinai  4u.gif

Tai manau kad jau butu nebeveiksminga blush2.gif
na yra kaip yra... reikia sugalvoti, kaip cia dabar saugotis patikimiau... mastau gal apie zieda kontraceptini ax.gif kaip manai?
Atsakyti
QUOTE(Rainiuga @ 2010 11 26, 22:55)
na yra kaip yra... reikia sugalvoti, kaip cia dabar saugotis patikimiau... mastau gal apie zieda kontraceptini ax.gif kaip manai?

zinok, nieko neismanau as apie kitas priemones, nesu is vis kontracepcijos naudojus, Mirena man naujiena, pries tai puse metu KT-tokia mano praktika, gyvenau naturaliai, kol neapstojo ligos, bedos, taip, kad pas mane tik gydomaisiais tikslais. Paskaitinek kitas temas apie kontraceptines priemones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rainiuga @ 2010 11 26, 21:23)

va va, apie ta iskritima as taip ir galvojau kad va taip ji turi iskrist,( jeigu jau iskrenta)- likt makstyje. o ne pliumpt i tuoleta ir net nepajauti blink.gif

Papildyta:
QUOTE(Rainiuga @ 2010 11 26, 21:55)

o paprastos spirales nenori? g.gif
Atsakyti
Sveikos, spiralę turiu jau 3 sav. Iki šiol pateplioja, buvo nustoję, bet ir vėl - kiek laiko tai trunka maždaug? Ginė sakė, per mėnesį turėtų tie hormonai susireguliuoti? Dar vargina niežulys "ten", prieš pora dienų prasidėjo, ar jums taip buvo? Ir nuolatinis noras užkandžiauti doh.gif Kaip su tuo kovoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maruša: 29 lapkričio 2010 - 12:06
QUOTE(kerryy @ 2010 11 27, 02:22)
va va, apie ta iskritima as taip ir galvojau kad va taip ji turi iskrist,( jeigu jau iskrenta)- likt makstyje. o ne pliumpt i tuoleta ir net nepajauti blink.gif 

Papildyta:

o paprastos spirales nenori?  g.gif

na tikrai taip nera, kad nieko nepajauti, nes buvo toks diskonfortas, net niezulys, galvos skausmas per tas dienas buvo paskutines...atrodo viskas baigiasi susitvarkyti... tikiuosi... ir nebeturiu tokio zverisko apetito... net mylintis vyras sako, kad jautresne pasidariau, kai ta spyrale iskrito... tik va dabar jauduliukas ima, kad nepastoti, nes kol kas norima palaukti dar...
o varines tikrai nenoriu ir net negaliu detis, nes kraujuoju labai gausiai... schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(maruša @ 2010 11 29, 14:05)
Sveikos, spiralę turiu jau 3 sav. Iki šiol pateplioja, buvo nustoję, bet ir vėl - kiek laiko tai trunka maždaug? Ginė sakė, per mėnesį turėtų tie hormonai susireguliuoti? Dar vargina niežulys "ten", prieš pora dienų prasidėjo, ar jums taip buvo? Ir nuolatinis noras užkandžiauti doh.gif Kaip su tuo kovoti?

labutis... na tas tepliojimas tai manau nuo organizmo priklauso, bet turetu greit praeiti... o niezulys kad nebutu nuo kokio uzdegimo ar dar ko g.gif gal reiktu pasitikrinti? kaip manai? su atsiradusiu apetitu nezinau ka ir pasakyti... gerai nei nera laiko nuolat lysti i saldytuva, bet jei reikia namuose buti, tai tikra beda ir kancia ax.gif
Atsakyti