Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "MIRENA"

QUOTE(Furtado @ 2010 11 24, 21:38)
o bent domejais varines veikimo principu?ar pati taip sumastei?zinai,kad jei gausios ir skausmingos mm,ji nera geras variantas.as niekad varines nesideciau vien del to,kad ji leidzia uzsimegzt gyvybei ir tuoj pat ja abortuoja,ko pasekoj moteris lb kraujuoja,del to ji ir netinka stipriai kraujuojancioms

Va del to, kad leidzia uzsimegzti gyvybei, net nesuprantu, kaip moterys tas varines gali detis :blink Gali kiekviena syki galvoti, kad tau persileidimas...
Nors mano gine siule detis pirmiausiai varine (kad jei netiktu, nebutu ismesti pinigai), bet as vistiek zadu detis is karto Mirena. Gerai, kad pasiskaiciau apie ju veikimo principus.
Atsakyti
QUOTE(Furtado @ 2010 11 25, 01:43)
man pirmas 2 savaites tik tepe,o kitas 2 savaites jau kraujavau.siaip 7 dienas man mm budavo,tai tas 2 sav buvo kraujavimas kaip anksciau nu gal 4 diena.ir dar kaip visad ir pries tas mm man spaudimas sukiles buvo.ir viskas.laukiu db,bet nera nieko

tai iseina kad mums panasiai cia viskas g.gif
Papildyta:
QUOTE(MaiMa @ 2010 11 25, 12:46)
Va del to, kad leidzia uzsimegzti gyvybei, net nesuprantu, kaip moterys tas varines gali detis :blink Gali kiekviena syki galvoti, kad tau persileidimas...
Nors mano gine siule detis pirmiausiai varine (kad jei netiktu, nebutu ismesti pinigai), bet as vistiek zadu detis is karto Mirena. Gerai, kad pasiskaiciau apie ju veikimo principus.

na turbut nebuvo daugiau is ko rinktis, mirena juk ne tokia ir sena...beto ir to veikimo principo turbut niekas visoms neaiskina
Atsakyti
Įsidėjau mireną jau antrą kartą. Pirmą kartą labai prisikankinau. Apie keturis mėnesiu ištisai pakraujuodavau kiekvieną dieną. Bet čia buvo ne tepimas,o kraujavimas,nors gydytojas nerasdavo jokių priežasčių. Labai daug visokių vaistų prigėriau.Po kažkiek laiko vaistų pagalba ėmė teplioti,bet ir gi non stopu kiekvieną dieną doh.gif . Labai buvau jau išvargus ir planavau traukti ją lauk,bet tada gydytojas ją pakreipė šiek tiek kita linkme ir tada tą pačią dieną viskas nustojo thumbup.gif . Keista kol stovėjo tiesiai ir taisiklingai kraujavau,o kai pakreipė,tada nustojo viskas. Dabar po antro planuoto nėštumo vėl įsidėjau mireną. Na ir žiūriu,kad lygtais istorija kartojasi doh.gif Įsidėjus mireną, dvi dienas pakraujavau,tada keturios dienos poilsio ir vėl dvi dienas tepliojimo,o trečią dieną kaip pasipylė tai jau dešimt dienų kraujuoju, ir tik vos kelias dienas šiek tiek apmažėjo. Buvau pas gydytoją,na ir ką vėl partija vaistų doh.gif Net nespėjau atsipūsti nuo kraujavimo po gimdymo ir vėl ištisai vaikštau su "pampersais" doh.gif Pavargau jau. Pasidariau irzli,baruosi ant dukters be priežasties. Tikiuosi šis košmaras neužtruks taip ilgai kaip pirmą kartą ir viskas susitvarkys. Nes šiaip kai pirmą kartą įsidėjus sustojo kraujavimas,tai mirena buvau labai patenkinta thumbup.gif Per mm tik patepliodavo. Žiūrėsim ar išbrisiu šį kart iš tų bėdų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kucheriashka: 25 lapkričio 2010 - 16:11
QUOTE(Kucheriashka @ 2010 11 25, 17:03)
Įsidėjau mireną jau antrą kartą. ..

blink.gif
o tai tu ir si syki pasiulyk ja pakreipt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kerryy @ 2010 11 25, 18:13)
blink.gif
o tai tu ir si syki pasiulyk ja pakreipt  mirksiukas.gif

Dabar dėjausi pas savo gydytoją,o pirmą kartą ne,kadangi maniškė atostogavo,o aš staigiai užsimaniau ją įsidėti,tad kol ją turėjau tai ir lankiausi pas tą gydytoją,kuris dėjo, Ir išsiėmiau pas jį. Pastojus grįžau vėl pas saviškę,tai ji man ir įdėjo po gimdymo. Aš jai trumpai nupasakojau tą istoriją kaip buvo ir sakiau apie pakreipimą. Na ji mano,kad turėtų man tas kraujavimas užsitraukti greitai. Sakė laukiam iki sekmadienio. Na jei bus tas pats,tai tikrai prašysiu,kad ji man ją pakreiptų. Bėda t,kad nežinau kuria linkme anas gydytojas buvo pakreipęs tą mireną.
Atsakyti
QUOTE(Kucheriashka @ 2010 11 25, 17:29)
Dabar dėjausi pas savo gydytoją,o pirmą kartą ne,kadangi maniškė atostogavo,o aš staigiai užsimaniau ją įsidėti,tad kol ją turėjau tai ir lankiausi pas tą gydytoją,kuris dėjo, Ir išsiėmiau pas jį. Pastojus grįžau vėl pas saviškę,tai ji man ir įdėjo po gimdymo. Aš jai trumpai nupasakojau tą istoriją kaip buvo ir sakiau apie pakreipimą. Na ji mano,kad turėtų man tas kraujavimas užsitraukti greitai. Sakė laukiam iki sekmadienio. Na jei bus tas pats,tai tikrai prašysiu,kad ji man ją pakreiptų. Bėda t,kad nežinau kuria linkme anas gydytojas buvo pakreipęs tą mireną.

sudetinga situacija biggrin.gif na bet nors zinau kame cia gali but reikalas mirksiukas.gif o as va nzn, cia man mmm ar ne... doh.gif
Atsakyti
Kucheriashka, o kokius vaistus tau israso gydytoja kraujavimui stabdyti? koks pavadinimas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(***akire*** @ 2010 11 25, 21:15)
Kucheriashka, o kokius vaistus tau israso gydytoja kraujavimui stabdyti? koks pavadinimas? g.gif

Pirmą kartą,kai buvo įdėta mirena neprisimenu,o šykart ciklo3 Forte. Juos man atrodo ir be recepto parduoda,nes receptą vaistininkė grąžino. Taipogi sakė gerti vit, C ir Kalcį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kucheriashka: 25 lapkričio 2010 - 19:37
QUOTE(Kucheriashka @ 2010 11 25, 21:36)
Pirmą kartą,kai buvo įdėta mirena neprisimenu,o šykart ciklo3 Forte. Juos man atrodo ir be recepto parduoda,nes receptą vaistininkė grąžino. Taipogi sakė gerti vit, C ir Kalcį.

reiks paskaityti apie tuos vaistus, apie kalci kad turi rysi-tai pirma karta girdziu, o del vitamino C-tai buvau skaicius internete vienos gydytojos straipsni apie Mirena, kad jei tepliosis ilgai-tai pavartoti vitamino C, gerti dilgeliu arbata...visa tai dariau, nieko nepadejo, kiek lemta, tiek teplioja, matyt... bet cia apie tepliojima, ne apie kraujavima, klausiau savo gydytojo del tepliojimo, sake-vaistu nuo to nera, tiesiog reikia islaukti....zodziu, kiek gydytoju-tiek nuomoniu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites 4u.gif
as noriu pasiguosti... visos temos neperskaiciau, bet siandiena man bloga diena, isidejau mirena pries tris su puse metu ir va siandiena ji man eme ir iskrito... nesuprantu nei kaip, nei kodel, bet ziuriu siukiukai kyso unsure.gif
jau mora dienu tai pilvo apacia skaudejo tai persti ten visur, tai nemalonus jausmas per smileysex.gif
zodziu nusiminusi esu... buvo gerai kai nereikejo mastyti, kad pastojau... o dabar g.gif
Atsakyti
Turiu klausymeli, as planuoju detis mirena ir jau turiu ja, tik visur yra rekomendacijos, kad geriau detis per mm arba iskart po ju. O man daktare sako, kad galima bet kada svarbu ne pries pat mm, nes tada labai sunku ideti. Ar dejo kuriai nors ne per mm?
Atsakyti
QUOTE(ivonka @ 2010 11 26, 02:16)
Turiu klausymeli, as planuoju detis mirena ir jau turiu ja, tik visur yra rekomendacijos, kad geriau detis per mm arba iskart po ju. O man daktare sako, kad galima bet kada svarbu ne pries pat mm, nes tada labai sunku ideti. Ar dejo kuriai nors ne per mm?

taip, man dejo ne per mm, gydytojas sake, kad ciklas nebutinai bus toks, kaip buvo iki Mirenos, todel galima deti bet kada, apie joki skausma ar gimdos kaklelio atsidaryma jis nekalbejo, kaip dauguma forumieciu cia raso, kad joms gydytojai rekomendavo detis per mmm...ir velgi-kiek gydytoju, tiek nuomoniu. Tavo gydytoja, reiskias, mano taip kaip maniskis gydytojas 4u.gif
Papildyta:
[quote=Rainiuga,2010 11 25, 23:27]
Sveikos, mergaites 4u.gif
as noriu pasiguosti... visos temos neperskaiciau, bet siandiena man bloga diena, isidejau mirena pries tris su puse metu ir va siandiena ji man eme ir iskrito... nesuprantu nei kaip, nei kodel, bet ziuriu siukiukai kyso unsure.gif

o tai kaip tie siuliukai kyso? ar tau jie nebuvo islinde nei kiek? ar gydytojas tau ju nei kiek nebuvo palikes, kad sakai kyso? g.gif
Atsakyti