Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "MIRENA"

QUOTE(kerryy @ 2010 11 17, 18:01)
tai ir man tada reiks po men nueit  g.gif
dar buna bet ten toks kraujavimas....  pamatau tik kai po sysio nusivalau  blush2.gif  biggrin.gif  ir vsio tiek to krauju, toliau vel teplioja. bet cia raso kad pirma men ir kitoms kraujo pasirodydavo  rolleyes.gif

jo, tai ir man toks kraujavimas tera, bet kai kraujo spalvos, tai ir vadinam, kad kraujavimas, nes tepimas tai buna rusvas ir issiverciu su kasdieniais ikloteliais, bet kai paziuri i ta ikloteli.....ir kasdien tas pats, tai jau bloga, ne tas zodis verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes. Panašu, kad dėl tepliojimo randam bendrą kalbą su mirena, tfiu tfiu tfiu. Įsidėjau spalio 30, po to rašiau, kad buvo tepimas ir net kraujavimas, dabar jau kokios 5 dienos švaru 4u.gif Matysim, kaip bus toliau. Na bet karščio bangos tai niekur neišnyksta, į parą 4-5 kartus taip išpila karštis, kad pusiau šlapia būnu.Ir šiaip pradėjau stipriai prakaituoti, ko niekada nebūdavo.
Atsakyti
o kaip noras smileysex.gif nedingsta? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruduoke @ 2010 11 18, 09:33)
o kaip noras smileysex.gif nedingsta?  ax.gif

nezinau ar sutapimas,bet kaip sakiau,nuo nestumo pradzios ir tik isidejus mirena,menesi kazkur noro nebuvo jokio,o dabar ir vel malonus drugeliai skraido!noriu kaip ir senais laikais:-)man gal truko hormonu,kuriuos mirena kompensavo
Atsakyti
QUOTE(***akire*** @ 2010 11 17, 14:50)
jo, Fanfan, cia tu panasiai mano likimo drauge ir dar lygtais Zivilite,

Man man biggrin.gif Pirmus metus istisi tepliojimai,pirmus 3 men net kraujavimas istisas,uztai skyre papildomai kontraceptikus atitinkamus naudot,kad sureguliuot hormonus. Poto liko tik tepliojimas. Nezinau,is kur as turejau tiek kantrybes,antra karta nekenteciau tiek. Gal tiesiog nemaciau kitos iseities (nieks daugiau netinka). na,bet paguodai galiu pasakyt,kad mazdaug po 10-12 men,na i antrus metus tikrai visos nesamones dingo...(turiu jau 2,5 m)

Siaip tas pirmu metu kraujavimas ir tepliojimas mano ginekologes akimis VISISKAI NORMALU. Ji man ten kazka aiskino apie hormonu pusiausvyra ,apie tai kaip ji veikia gimda ir pan.
Papildyta:
QUOTE(***akire*** @ 2010 11 17, 18:12)
jo, tai ir man toks kraujavimas tera, bet kai kraujo spalvos, tai ir vadinam, kad kraujavimas,

tai ne kraujavimas,tai tepliojimas. Mirenos deka per metus laiko pilnai atsistate kraujas po mazakraujystes (aciu varinei spiralei bigsmile.gif ),nors kaip minejau auksciau,istisaus metus tepliojo...
Atsakyti
QUOTE(zivvilte @ 2010 11 18, 14:07)
Man man  biggrin.gif  Pirmus metus istisi tepliojimai,pirmus 3 men net kraujavimas istisas,uztai skyre papildomai kontraceptikus atitinkamus naudot,kad sureguliuot hormonus...
Siaip tas pirmu metu kraujavimas ir tepliojimas mano ginekologes akimis VISISKAI NORMALU. Ji man ten kazka aiskino apie hormonu pusiausvyra ,apie tai kaip ji veikia gimda ir pan.
Papildyta:
tai ne kraujavimas,tai tepliojimas. Mirenos deka per metus laiko pilnai atsistate kraujas po mazakraujystes (aciu varinei spiralei  bigsmile.gif ),nors kaip minejau auksciau,istisaus metus tepliojo...

tai gera atminti turiu biggrin.gif aciu, kad paguodei 4u.gif "kentesiu" iki metu sakiau, na, nera man taip blogai is tiesu, bet kadangi esu pedante iki skausmo ir noriu sterilios svaros, tai tos rusvos demeles pastoviai diena is dienos mane zudo rolleyes.gif ypac, kai paskaitau, kad kitoms taip nera...
Atsakyti
sveikos wink.gif
man cia toks klausimas kilo smile.gif ant tu spiraliu yra galiojimas kazkoks uzrasytas? jei yra,tai ta data iki kada ja galima detis,ar iki kada ji veikia? biggrin.gif
ciuosiu ir as i norfa pigesnes pirkti kita savaite ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2010 11 19, 21:11)
sveikos wink.gif
man cia toks klausimas kilo smile.gif ant tu spiraliu yra galiojimas kazkoks uzrasytas? jei yra,tai ta data iki kada ja galima detis,ar iki kada ji veikia? biggrin.gif

tai data iki kada ja reikia isideti ir nuo kada isidesit veiks 5 metus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2010 11 19, 19:11)
sveikos wink.gif

Iki kada isidet.
Atsakyti
aisku.dekui 4u.gif
kaip as bijau ja detis.bet kitos iseities nera.nenoriu kol kas daugiau siurprizu ir hiperplazijos nenoriu schmoll.gif
teks detis...
su amno atmintim slubuojancia,tai tabletes is karto atkrenta cool.gif
Atsakyti
Sveikos, o gal kuri pirkote per skelbima? Va, skelbiu.lt yra parduodanciu uz 450 Lt. Bet ar galima pasitiketi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MaiMa @ 2010 11 20, 17:05)
Sveikos, o gal kuri pirkote per skelbima? Va, skelbiu.lt yra parduodanciu uz 450 Lt. Bet ar galima pasitiketi? smile.gif

Sveika, gal geriau dasidek tuos 65lt. ir nusipirk Eurovaistinej uz 515lt, nedaug cia brangiau...as pirkau is nepazystamu zmoniu, nepavede jie manes...bet siaip, rizikos zinoma yra, bet kai as pirkau, skirtumas buvo 200lt., uztat rizikavau. Bandyk, gal neapsiriksi 4u.gif
Atsakyti