Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "MIRENA"

QUOTE(kerryy @ 2010 11 15, 12:28)
as jau gailiuosi kad dejausi mirena sad.gif pries dejima visu atsiliepimai buvo tokie geri, o db nematau nei vienos patenkintos, visom visokios bedos  doh.gif
as va vakar biski pakraujavau ir iki dabar buvo viskas super svaru... db vel kraujas. nebuvau pas gine, dar palauksiu pora dienu, paziuret kas darysis  g.gif

schmoll.gif Na aš viskuo patenkinta...
Atsakyti
QUOTE(Furtado @ 2010 11 16, 15:00)
schmoll.gif Na aš viskuo patenkinta...

kiek tu laiko su Mirena, nepemenu, gal rasei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(***akire*** @ 2010 11 16, 14:30)
kiek tu laiko  su Mirena, nepemenu, gal rasei?  g.gif

jau netoli pusmetis.jokiu nejauciu negalavimu,mns nera,tepliojo nepilna menesi
Atsakyti
QUOTE(Furtado @ 2010 11 17, 02:07)

jei tik nepilna menesi tepliojo, tai tikrai fantastika 4u.gif man 7tas menuo ir tepa diena is dienos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Furtado @ 2010 11 17, 00:07)

As mirena turiu beveik jau trys menesiai, tepliojo ir truputi kraujavau nepilna menesi irgi.KOl kas jokiu negalavimu nejauciu. Esu visai patenkinta.mms truko tik puse dienos su keliais lasiukais ir dabar vel viskas svaru. Eisiu menesio gale pas gine, tai tikiuosi viskas bus tvarkoj su mirena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(s.saulute @ 2010 11 17, 13:41)
As mirena turiu beveik jau trys menesiai, tepliojo ir truputi kraujavau nepilna menesi irgi.KOl kas jokiu negalavimu nejauciu. Esu visai patenkinta.mms truko tik puse dienos su keliais lasiukais ir dabar vel viskas svaru. Eisiu menesio gale pas gine, tai tikiuosi viskas bus tvarkoj su mirena smile.gif

tiesiog is fantastikos pasaulio, o kad man taip g.gif kazkuri forumiete cia rase, kad jai adaptacija truko iki 8 mėnesiu, dar pabusiu, bet jei nepavyks, ilgiau metu nekentesiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(***akire*** @ 2010 11 17, 12:27)
tiesiog is fantastikos pasaulio, o kad man taip  g.gif kazkuri forumiete cia rase, kad jai adaptacija truko iki 8 mėnesiu, dar pabusiu, bet jei nepavyks, ilgiau metu nekentesiu  schmoll.gif

Cia turbut as. Nes man iki 8 men buvo pastovus tepliojimas. Paskui, jau rasiau. Chaosas biggrin.gif Taip, kad neaisku, ar cia adaptavos, ar netinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 11 17, 14:31)
Cia turbut as. Nes man iki 8 men buvo pastovus tepliojimas. Paskui, jau rasiau. Chaosas biggrin.gif Taip, kad neaisku, ar cia adaptavos, ar netinka biggrin.gif

jo, Fanfan, cia tu panasiai mano likimo drauge ir dar lygtais Zivilite, ar kazkas panasiai, jei neklystu smile.gif man atrodo, kad cia netinka, nes kiek gi gali adaptuotis?As taip manau, kad per daug progesterono gaunas organizme ir per mazai estrogenu, nors man KT Jeanine tiko idealiai, tik dvasine busena buvo sumauta blink.gif
Atsakyti
na va kai as pradejau gailetis tai ir geru atsiliepimu atsirado, kurie nuteike optimistiskiau smile.gif kada pirma kart reikia pas gine apsilankyt? nes ji tai man isvis neliepe ateit blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kerryy @ 2010 11 17, 17:21)
na va kai as pradejau gailetis tai ir geru atsiliepimu atsirado, kurie nuteike optimistiskiau  smile.gif  kada pirma kart reikia pas gine apsilankyt? nes ji tai man isvis neliepe ateit  blink.gif

man tai sake pirma kart po menesio, o kita karta -po puses metu 4u.gif ar baiges tau kraujavimai?
Atsakyti
QUOTE(***akire*** @ 2010 11 17, 16:27)
man tai sake pirma kart po menesio, o kita karta -po puses metu  4u.gif  ar baiges tau kraujavimai?

tai ir man tada reiks po men nueit g.gif
dar buna bet ten toks kraujavimas.... pamatau tik kai po sysio nusivalau blush2.gif biggrin.gif ir vsio tiek to krauju, toliau vel teplioja. bet cia raso kad pirma men ir kitoms kraujo pasirodydavo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kerryy @ 2010 11 17, 15:21)
kada pirma kart reikia pas gine apsilankyt? nes ji tai man isvis neliepe ateit  blink.gif

Baigiantis penktiems metams.
Atsakyti