Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "MIRENA"

QUOTE(Morgan @ 2010 11 14, 23:51)

doh.gif nu bet siaubas kiek kai kurioms bedu su Mirena,as net skaitau ir jau laukiu kada man prasides lotuliukas.gif

gal tau neprasides, gal busi is tu laiminguju, kam tinka Mirena idealiai, dziaukis sia diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(***akire*** @ 2010 11 15, 10:12)
gal tau neprasides, gal busi is tu laiminguju, kam tinka Mirena idealiai, dziaukis sia diena  4u.gif

Nu bandysiu. 4u.gif
Atsakyti
as jau gailiuosi kad dejausi mirena sad.gif pries dejima visu atsiliepimai buvo tokie geri, o db nematau nei vienos patenkintos, visom visokios bedos doh.gif
as va vakar biski pakraujavau ir iki dabar buvo viskas super svaru... db vel kraujas. nebuvau pas gine, dar palauksiu pora dienu, paziuret kas darysis g.gif
Atsakyti
QUOTE(kerryy @ 2010 11 15, 13:28)
as jau gailiuosi kad dejausi mirena sad.gif pries dejima visu atsiliepimai buvo tokie geri, o db nematau nei vienos patenkintos, visom visokios bedos  doh.gif
as va vakar biski pakraujavau ir iki dabar buvo viskas super svaru... db vel kraujas. nebuvau pas gine, dar palauksiu pora dienu, paziuret kas darysis  g.gif

tu dar labai neilgai su ja, dar nesigailek bent pirmus tris menesius, tai normalu. Patikek, as tokiu siaubu buvau prisiskaicius uzsienio forumuos apie Mirena, bet nepabugau ir visad maniau, gal as pateksiu i laiminguju sarasa, nes tokiu yra irgi nemazai. Man si menesi tesiasi tepliones, kraujavimai jau 17ta diena, vakar lygtais tepe, siandien darbe vel kazkokie kraujukai pasirode, lauksiu toliau...gal 8 tas menuo gruodis bus dziaugsmingesnis smile.gif vis tik, kai pagalvoji, toki svetimkuni i save idedi,....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***akire***: 15 lapkričio 2010 - 12:14
QUOTE(kerryy @ 2010 11 15, 11:28)
as jau gailiuosi kad dejausi mirena sad.gif pries dejima visu atsiliepimai buvo tokie geri, o db nematau nei vienos patenkintos, visom visokios bedos  doh.gif
as va vakar biski pakraujavau ir iki dabar buvo viskas super svaru... db vel kraujas. nebuvau pas gine, dar palauksiu pora dienu, paziuret kas darysis  g.gif

Zinok,ka viskas gerai tai zmones ir neiesko kur pasireikst kaip man gerai,tiesiog nesioja ja ir dziaugiasi,tik kai kazkas ne taip pradedi ieskot kur galima placiau pasiskaityt ir pasikonsultuot.Kiek turiu draugiu visos patenkintos Mirena.Taip kad kantrybes ir nenuleisk ranku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2010 11 15, 12:14)
Zinok,ka viskas gerai tai zmones ir neiesko kur pasireikst kaip man gerai,tiesiog nesioja ja ir dziaugiasi,tik kai kazkas ne taip pradedi ieskot kur galima placiau pasiskaityt ir pasikonsultuot.Kiek turiu draugiu visos patenkintos Mirena.Taip kad kantrybes ir nenuleisk ranku mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif jo tikra tiesa,cia iesko informacijos tos kuriom kas negerai ar neaisku.Va sakau mano viena giminaite sake pravargo gera pusmeti ir dabar jau pora metu kaip laiminga.Jai visai mms neisnyko,bet sake teplioja labai retai ir yra be galo laiminga.
Atsakyti
QUOTE(Furtado @ 2010 11 15, 00:25)
Visų pirma išdykaukit atsakingai mirksiukas.gif Antra, nusipirk nėštumo testą ir aišku jį pasidaryk. Jei ten nieko nerodys, o visgi dar kils abejonių tai bus trečia - nueik pas ginekologą mirksiukas.gif

Trečiąjį testą dariausi visai nesenai. Palaukiau 3 min, išryškėjo viena juostelė. Po to po 5 min vėl pažiūrėjau, ir vis ta pati viena juostelė. Palikau testą, išėjau į parduotuvę. Grįžusi vėl patikrinau - ta pati viena juostelė, labai ryški. Antrosios nei kiek nesimatė. Ir taip visi testai. Dabar laukiu savųjų dienelių. 4u.gif Po savaitės, jei nepasirodys mėnesinės darysiu dar vieną testą, ir tuomet būsiu rami smile.gif
Atsakyti
Šiandien ir aš nusipirkau Mireną. Tikiuosi prisijungt prie tų laimingųjų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rivitopa @ 2010 11 15, 16:01)
Šiandien ir aš nusipirkau Mireną. Tikiuosi prisijungt prie tų laimingųjų smile.gif

lauksiu atsiliepimu smile.gif kiek mokejai?
Atsakyti
QUOTE(Ruduoke @ 2010 11 15, 17:14)
lauksiu atsiliepimu smile.gif kiek mokejai?

Pirkau Eurovaistinėj ir mokėjau 515 Lt. Tik ilgai reikės laukt MM, nes tik ką baigėsi smile.gif
Atsakyti
Tai ziuriu as pigiausiai nusipirkau thumbup.gif 400 temokejau.
Atsakyti
QUOTE(kerryy @ 2010 11 14, 12:28)
beda man  verysad.gif  pradejau kraujuot, kaip per mm, tik jokio skausmo nera... mirena turiu savaite ir 3 dienas.  paskutines mm buvo sio men pradzioj. taigi cia turbut ne mm... jezau negi ji iskrito  sad.gif ...niekam taip nera buve?

Man taip buvo irgi po savaites, (taciau tuo paciu tai buvo ir po pirmu santykiu su vyru po gimdymo). Kraujavau beveik savaite-su mirena buvo viskas ok.
Atsakyti