QUOTE(ekutis @ 2010 11 12, 11:32)
šiaip nėra normalu, kad siūlų nėra. Tam jie ir yra paliekami, kad atėjus laikui be problemų ištraukti. Jau rašiau, kad man siūlai buvo dingę.. patikėkit, malonumas buvo menkas, kai ginekologė šiaip ne taip juos pagavo. Ir nereikėjo važiuot su narkoze spiralės traukt.
Ne pirma spirale be siulu Nejutau jokio skausmo, kai jau istraukinejo su tokiu kabliuku. Puikiai zinau, kad del siulu nebuvimo gali ir abrazija daryt.
QUOTE(***akire*** @ 2010 11 13, 13:38)
merginos, mano kantrybe jau baigia issekti, nebeturiu jegu sulaukti tu prakeiktu teplioniu pabaigos,
Kantrybes Gal bus geriau
QUOTE(***akire*** @ 2010 11 14, 16:12)
ir dar...atsimenu, sake gydytojas-nebutinai su Mirena ciklas bus toks kaip buvo, na, ta prasme tomis paciomis dienomis sirgsi, kaip ir be Mirenos. Mirena susireguliuos kaip jai reikia ir nebutinai taip, kaip buvo... taip, kad gali buti, kad tau kokios mmm, nesvarbu, kad nesenai buvo.
Nu man Mirena cikla taip isderino ir toki bardaka padare, kad pati nieko nebezinau, nei kada nei kaip bus. Tai 15 dienu, tai 20, tai 14 O pacios mmm, tai 7 dienos, tai 10, tai 12
Ir paskutiniu metu ant jos as labai pikta. Galvoju, kuo cia ja pakeist. Nes ant veido vien skausmingi puliniai, galva ryte issiploviau, o vakare jau vel plaukai riebaluoti, kaip kad kokia savaite neplovus Jau 16 men su sia spirale jau... mmm niekur nedinge ir nepanasu, kad ruosias dingt