Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "MIRENA"

QUOTE(ekutis @ 2010 11 12, 11:32)
šiaip nėra normalu, kad siūlų nėra. Tam jie ir yra paliekami, kad atėjus laikui be problemų ištraukti. Jau rašiau, kad man siūlai buvo dingę.. patikėkit, malonumas buvo menkas, kai ginekologė šiaip ne taip juos pagavo. Ir nereikėjo važiuot su narkoze spiralės traukt.

Ne pirma spirale be siulu wink.gif Nejutau jokio skausmo, kai jau istraukinejo su tokiu kabliuku. Puikiai zinau, kad del siulu nebuvimo gali ir abrazija daryt.

QUOTE(***akire*** @ 2010 11 13, 13:38)
merginos, mano kantrybe jau baigia issekti, nebeturiu jegu sulaukti tu prakeiktu teplioniu pabaigos,

Kantrybes 4u.gif Gal bus geriau biggrin.gif
QUOTE(***akire*** @ 2010 11 14, 16:12)
ir dar...atsimenu, sake gydytojas-nebutinai su Mirena ciklas bus toks kaip buvo, na, ta prasme tomis paciomis dienomis sirgsi, kaip ir be Mirenos. Mirena susireguliuos kaip jai reikia ir nebutinai taip, kaip buvo... taip, kad gali buti, kad tau kokios mmm, nesvarbu, kad nesenai buvo. 4u.gif

Nu man Mirena cikla taip isderino ir toki bardaka padare, kad pati nieko nebezinau, nei kada nei kaip bus. Tai 15 dienu, tai 20, tai 14 wacko.gif O pacios mmm, tai 7 dienos, tai 10, tai 12 doh.gif

Ir paskutiniu metu ant jos as labai pikta. Galvoju, kuo cia ja pakeist. Nes ant veido vien skausmingi puliniai, galva ryte issiploviau, o vakare jau vel plaukai riebaluoti, kaip kad kokia savaite neplovus doh.gif Jau 16 men su sia spirale jau... mmm niekur nedinge ir nepanasu, kad ruosias dingt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 11 14, 21:04)
Ne pirma spirale be siulu wink.gif Nejutau jokio skausmo, kai jau istraukinejo su tokiu kabliuku. Puikiai zinau, kad del siulu nebuvimo gali ir abrazija daryt.
Kantrybes 4u.gif  Gal bus geriau biggrin.gif
Nu man Mirena cikla taip isderino ir toki bardaka padare, kad pati nieko nebezinau, nei kada nei kaip bus. Tai 15 dienu, tai 20, tai 14 wacko.gif O pacios mmm, tai 7 dienos, tai 10, tai 12 doh.gif

Ir paskutiniu metu ant jos as labai pikta. Galvoju, kuo cia ja pakeist. Nes ant veido vien skausmingi puliniai, galva ryte issiploviau, o vakare jau vel plaukai riebaluoti, kaip kad kokia savaite neplovus doh.gif Jau 16 men su sia spirale jau... mmm niekur nedinge ir nepanasu, kad ruosias dingt biggrin.gif

aciu Fanfan uz palaikyma 4u.gif skaitau kaip tau yra su ciklu, kad tarpai tarp mmm buna 15, 20 dienu, o pacios mmm iki 2ju savaiciu, tai sakyciau, kad man taip yra irgi paskutiniu metu, tai ne viena as cia tokia, pasirodo.... rolleyes.gif
o as maniau, kad cia dauguma svariai gyvena menesiais ir vargo nemato, bet jei tu jau 16 men. ir taip ....tai ne kas, sakyciau schmoll.gif o del plauku riebalavimosi, tai pastebejau, kad ir man labai riebaluojasi ir slenka, bet kai stori mano plaukai, tai per daug nepergyvenu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(***akire*** @ 2010 11 14, 19:22)

o as maniau, kad cia dauguma svariai gyvena menesiais ir vargo nemato, bet jei tu jau 16 men. ir taip ....tai ne kas, sakyciau schmoll.gif o del plauku riebalavimosi, tai pastebejau, kad ir man labai riebaluojasi ir slenka, bet kai stori mano plaukai, tai per daug nepergyvenu  smile.gif

Tai tiek laiko su mirena prabuvusios tikriausiai, kad svariai ir ramiai gyvena smile.gif
Man tikriausiai tas hormonas nelabai tinka.
Nezinau kitos tokios patikimos priemones ir patogios naudoti, nes tikrai ja pakeisciau.
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 11 14, 21:41)
Tai tiek laiko su mirena prabuvusios tikriausiai, kad svariai ir ramiai gyvena smile.gif
Man tikriausiai tas hormonas nelabai tinka.
Nezinau kitos tokios patikimos priemones ir patogios naudoti, nes tikrai ja pakeisciau.

cia tu teisingai pastebejai-gali hormonas netikti...as pamenu, kaip mano gydytojas minejo, kad gal reikes papildomai estrogenu skirti, jeigu kas....nes cia tai vien tik progesteronas, o as bandysiu per svaru tarpa (jei toks bus kazin kada) patekti pas gydytoja smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Žinau, kad ne ta tema, bet prašau labai, atsakykit. ?Kitur man neatsako biggrin.gif Na buvo taip, jog išdykavom su draugu ir prisiišdykavom. Iš tiesų labai išsigandom, tada paskaitėm internete, kad yra tokios tabletės 'Postinor2'. Draugas nuėjo į vaistinę ir jų nupirko. Iškart išgėriau abi tabletes praėjus maždaug 46 valandoms. Porą dienų jaučiausi mieguista, po 5 dienų nuo išgėrimo man prasidėjo mmm, ne taip kaip visada, o iššauktos dėl postinor. Kraujavau 7 dienas, tarpais tai daugiau, tai mažiau. Dabar nuo tų mėnesinių praėjo 26 dienos. Mėnesinių nėra. Bet nėra ir jokių požymių, jog laukiuosi. Nepykina, nevėmiau, numečiau šiek tiek svorio, neinu dažnai šlapintis ir panašiai. Dariau 3 testus, jie neigiami, iškart pasirodo I, o antros juostelės nė kvapo. Prašau, pasakykit, ar gali būti tikimybė, kad esu nėščia?
Atsakyti
QUOTE(987654321 @ 2010 11 14, 20:57)
Sveikos. Žinau, kad ne ta tema, bet prašau labai, atsakykit. ?Kitur man neatsako  biggrin.gif  Na buvo taip, jog išdykavom su draugu ir prisiišdykavom. Iš tiesų labai išsigandom, tada paskaitėm internete, kad yra tokios tabletės 'Postinor2'. Draugas nuėjo į vaistinę ir jų nupirko. Iškart išgėriau abi tabletes praėjus maždaug 46 valandoms. Porą dienų jaučiausi mieguista, po 5 dienų nuo išgėrimo man prasidėjo mmm, ne taip kaip visada, o iššauktos dėl postinor. Kraujavau 7 dienas, tarpais tai daugiau, tai mažiau. Dabar nuo tų mėnesinių praėjo 26 dienos. Mėnesinių nėra. Bet nėra ir jokių požymių, jog laukiuosi. Nepykina, nevėmiau, numečiau šiek tiek svorio, neinu dažnai šlapintis ir panašiai. Dariau 3 testus, jie neigiami, iškart pasirodo I, o antros juostelės nė kvapo. Prašau, pasakykit, ar gali būti tikimybė, kad esu nėščia?

isderinai cikla su postinor smile.gif lauk kol susiderins ir nebeprisiisdykauk biggrin.gif as su postinoru susisikau paauglysteje cikla visam gyvenimui, geriau ne karta ir nedu, ko pasekoj menesines tai yra tai nera laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruduoke @ 2010 11 14, 20:48)
isderinai cikla su postinor smile.gif lauk kol susiderins ir nebeprisiisdykauk biggrin.gif as su postinoru susisikau paauglysteje cikla visam gyvenimui, geriau ne karta ir nedu, ko pasekoj menesines tai yra tai nera laugh.gif

Bet kaip manot, aš nepastojau, jei kraujavimas prasidėjo?
Atsakyti
QUOTE(987654321 @ 2010 11 14, 21:14)

turbūt nesitikit, kad čia kas garantuos Jums 100 proc. kad nepastojot. Nueikite pas ginekologą. Galbūt dar yra šiais laikais ir anoniminiai kabinetai, kuriuose atnešus šlapimą galima anonimiškai pasidaryti tyrimą.
Papildyta:
QUOTE(Fanfan @ 2010 11 14, 19:04)

jei jums tai ne pirma spiralė be siūlų ir neskaudėjo ją traukiant, tai anaiptol nereiškia, kad siūlų nebuvimas yra normalu. Tai nėra normalu, siūlai tam ir yra prie spiralės, kad jie reikalingi, o ne šiaip prikabinti dėl grožio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ekutis: 14 lapkričio 2010 - 21:42
QUOTE(987654321 @ 2010 11 14, 21:14)

Na po Postinor manau niekas nepastotu biggrin.gif Cia toks nuodas kad dar pamenu mano pauglystej jis buvo.O sirgt tai galima ir vos ne visa nestuma.Nueik pas gine ir tiksliai pasakys,bet siaip menesio laiko nestuma ir testas jau rodo tiksliai mirksiukas.gif Tik svarbu palaikyt ilgiau nei atsiranda ta viena juostele.Nes pirma ji ir isryskeja,o paskui po kokiu keliu minuciu max atsiranda antra.
Papildyta:
QUOTE(ekutis @ 2010 11 14, 21:44)
turbūt nesitikit, kad čia kas garantuos Jums 100 proc. kad nepastojot. Nueikite pas ginekologą. Galbūt dar yra šiais laikais ir anoniminiai kabinetai, kuriuose atnešus šlapimą galima anonimiškai pasidaryti tyrimą.

Hmm net nezinojau apie tokius kabinetus g.gif Bet dabar ir gines kitaip ziuri i nepageidaujamus nestumus,niekas veido nekraipo ir nevercia gimdyt,tik oficialiai pasekmes pasako ir viskas.
Papildyta:
QUOTE(***akire*** @ 2010 11 14, 19:47)
cia tu teisingai pastebejai-gali hormonas netikti...as pamenu, kaip mano gydytojas minejo, kad gal reikes papildomai estrogenu skirti, jeigu kas....nes cia tai vien tik progesteronas, o as bandysiu per svaru tarpa (jei toks bus kazin kada) patekti pas gydytoja  smile.gif

doh.gif nu bet siaubas kiek kai kurioms bedu su Mirena,as net skaitau ir jau laukiu kada man prasides lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ekutis @ 2010 11 14, 21:44)
jei jums tai ne pirma spiralė be siūlų ir neskaudėjo ją traukiant, tai anaiptol nereiškia, kad siūlų nebuvimas yra normalu. Tai nėra normalu, siūlai tam ir yra prie spiralės, kad jie reikalingi, o ne šiaip prikabinti dėl grožio.

Tai nera jokia tragedija! Siulai skirti, kad ja butu galima patogiai isimti. Bet jei ju nera ar jie pasislepe, tai cia jau skandalo del to kelti tikrai nereikia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2010 11 14, 21:51)

Hmm net nezinojau apie tokius kabinetus g.gif Bet dabar ir gines kitaip ziuri i nepageidaujamus nestumus,niekas veido nekraipo ir nevercia gimdyt,tik oficialiai pasekmes pasako ir viskas.

kažkada buvo.. ir ne todėl, kad ginekologės tada bjaurios buvo, o todėl, kad itin jaunos mergaitės drovisi ten eiti. manau ir dabar tokių yra
QUOTE(Fanfan @ 2010 11 14, 21:52)
Tai nera jokia tragedija! Siulai skirti, kad ja butu galima patogiai isimti. Bet jei ju nera ar jie pasislepe, tai cia jau skandalo del to kelti tikrai nereikia wink.gif

niekas ir nekelia skandalo, bet sakyti nieko baisaus irgi neverta. Jūsų atvejis yra tik Jūsų. Man pvz buvo skauda, nors skausmą ištveriu gan gerai. Ir būtų tikrai nemalonu, jei būtų reikėję tai daryti ligoninėje su narkoze.
Atsakyti
QUOTE(987654321 @ 2010 11 14, 22:14)

Visų pirma išdykaukit atsakingai mirksiukas.gif Antra, nusipirk nėštumo testą ir aišku jį pasidaryk. Jei ten nieko nerodys, o visgi dar kils abejonių tai bus trečia - nueik pas ginekologą mirksiukas.gif
Atsakyti