sveikos mergaites ,
drauge pasakojo , kad turejo 5 metus Mirena , kad per ta laika neturejo menstruaciju , labai i as susigundziau sia spirale , vien del to , kad nesergama , bet ziuriu , kad ne visoms taip yra . Ar jus , turincios Mirena sergate ? ir kaip daznai ?
QUOTE(Ruduoke @ 2010 11 13, 19:47)
svoris, kaip suprantu niekam neaugo...blin dar del svorio biski baimes yra ziuriu kitos nieko nesako, nei del svorio, nei del noro, tik Morgan pasisake
As ir siaip labai kuda,tai nesupykciau jei kiek svoris paaugtu,o pas mane atvirksciai.Iki spirales jau galvojau kad reiktu pradet sportuot rimciau nei iki siol,o po spirales pilvukas vel susitrauke ir apetitas sumazejo,na valgau bet tik tiek kiek reikia.Skaiciau kad pas daug kurias noras vyrui dingo,bet kiek as zinau tai noras yra daugiau psichologinis reikalas.Nebent butu spiralej kokio testosterono daug ir pradetu traukt prie moteru Bet negaliu tvirtint.
QUOTE(natalije @ 2010 11 13, 20:34)
sveikos mergaites ,
drauge pasakojo , kad turejo 5 metus Mirena , kad per ta laika neturejo menstruaciju , labai i as susigundziau sia spirale , vien del to , kad nesergama , bet ziuriu , kad ne visoms taip yra . Ar jus , turincios Mirena sergate ? ir kaip daznai ?
Ne visos baigia sirgt visiskai,kai kurios serga kelias dienas,nes turejo iki to gausias menesines.O cia dauguma raso kad teplioja kasdien,ne tik menesiniu metu. :mirksiukas:Na kazkuris laikotarpis po idejimo yra normalu kad teplioja kol organizmas isisavina spirale.Nors pas mane tokio dalyko nera.
QUOTE(Ruduoke @ 2010 11 13, 20:47)
svoris, kaip suprantu niekam neaugo...blin dar del svorio biski baimes yra ziuriu kitos nieko nesako, nei del svorio, nei del noro, tik Morgan pasisake
as galiu apie savo apetita papasakot. po gimdymo pradejau gert KT, tai apetitas buvo tiesiog nenormalus, galejau nk neveikt tik valgyt.pasiryzdavau laikytis dietos ir po valandos ryztas isgaruodavo... nu zdz tragedija tikra. kai nustojau jas gert po svaites isidejau mirena. nu ir ka jus galvojat, sekmingai laikausi dietos. tai ka valgau db palyginus kokiom dozem valgiau gerdama KT, tai cia zvirblio valgiarastis bet man to uztenka ne tik pavalgyt bet ir persivalgyt
tai nzn nuo ko cia tas apetitas sumazejo ar del mirenos ar del to kad nebegeriu KT (seip apetitu nesiskundziau ir pries gimdyma)
del noro tai man KT geriant buvo ziauriai viskas numusta,tai bus matyti kaip su spirale.Siaip sakyciau,kad kaip ir viskas neblogai.Nes man KT geriant kai tas 7dienas nebereikedavo gerti tai tas noras padidedavo,tai kaip padidejo tai taip ir tebera.Bet pastebejau,kad ne vien tik kontraceptikai kalti,nes pvz kai su kokia drauge ikalu taure vyno tai atsipalaiduoju ir to myliuko labiau norisi Manau,per daug itemptas tas musu gyvenimas ir rutina viskam kisa koja.
O del svorio bus matyti,apetitas tai sakyciau pamazejes,nes nuo KT ypac paskutiniuju kur man buvo israse tai baisiai buvo padidejes,o dabar ziuriu jau labiau sekasi kontroliuoti apetita.Be to pries susergant tai isvis sudrakonedavau,be saiko galedavau valgyti,o dabar kai nebesirgsiu tai ir nebeapsirysiu
O del svorio bus matyti,apetitas tai sakyciau pamazejes,nes nuo KT ypac paskutiniuju kur man buvo israse tai baisiai buvo padidejes,o dabar ziuriu jau labiau sekasi kontroliuoti apetita.Be to pries susergant tai isvis sudrakonedavau,be saiko galedavau valgyti,o dabar kai nebesirgsiu tai ir nebeapsirysiu
QUOTE(audrrrone @ 2010 11 13, 22:32)
del noro tai man KT geriant buvo ziauriai viskas numusta,tai bus matyti kaip su spirale.Siaip sakyciau,kad kaip ir viskas neblogai.Nes man KT geriant kai tas 7dienas nebereikedavo gerti tai tas noras padidedavo,tai kaip padidejo tai taip ir tebera.Bet pastebejau,kad ne vien tik kontraceptikai kalti,nes pvz kai su kokia drauge ikalu taure vyno tai atsipalaiduoju ir to myliuko labiau norisi Manau,per daug itemptas tas musu gyvenimas ir rutina viskam kisa koja.
taip taip,cia daugiau negalejimas atsipalaiduot ir pamirst dienos rupesciu.
QUOTE(audrrrone @ 2010 11 13, 23:32)
del noro tai man KT geriant buvo ziauriai viskas numusta...:
o kokias KT gerei?
beda man pradejau kraujuot, kaip per mm, tik jokio skausmo nera... mirena turiu savaite ir 3 dienas. paskutines mm buvo sio men pradzioj. taigi cia turbut ne mm... jezau negi ji iskrito ...niekam taip nera buve?
QUOTE(kerryy @ 2010 11 14, 14:28)
beda man pradejau kraujuot, kaip per mm, tik jokio skausmo nera... mirena turiu savaite ir 3 dienas. paskutines mm buvo sio men pradzioj. taigi cia turbut ne mm... jezau negi ji iskrito ...niekam taip nera buve?
uztat tame ir beda, kad niekad negali zinoti, kas bus, jei viena diena gera, tai nereiskia, kad rytojus bus sviesus. Negalvok, kad iskrito, tikriausiai cia ta vadinama adaptacija, buk pasiruosus visokiems netiketumams, kaip ir as durniuoju- jau 7 tas menuo baigiasi. Bet tau kai dar pati pradzia reiketu pas gydytoja apsilankyti menesio begyje, bent jau man buvo pasakyta po menesio pasirodyti, ar viskas vietoj
QUOTE(***akire*** @ 2010 11 14, 16:14)
uztat tame ir beda, kad niekad negali zinoti, kas bus, jei viena diena gera, tai nereiskia, kad rytojus bus sviesus. Negalvok, kad iskrito, tikriausiai cia ta vadinama adaptacija, buk pasiruosus visokiems netiketumams, kaip ir as durniuoju- jau 7 tas menuo baigiasi. Bet tau kai dar pati pradzia reiketu pas gydytoja apsilankyti menesio begyje, bent jau man buvo pasakyta po menesio pasirodyti, ar viskas vietoj
reiks jau ryt apsilankyt del visa ko
QUOTE(kerryy @ 2010 11 14, 17:46)
reiks jau ryt apsilankyt del visa ko
ir dar...atsimenu, sake gydytojas-nebutinai su Mirena ciklas bus toks kaip buvo, na, ta prasme tomis paciomis dienomis sirgsi, kaip ir be Mirenos. Mirena susireguliuos kaip jai reikia ir nebutinai taip, kaip buvo... taip, kad gali buti, kad tau kokios mmm, nesvarbu, kad nesenai buvo.
QUOTE(kerryy @ 2010 11 14, 09:11)
o kokias KT gerei?
Pradzioj geriau Mercilon.Jas man israse dar LT bunant,tai man gydytoja pasake,vat sitos geros ir nuo ju svoris neauga.Bet kai kita diena pasakiau vienai pazystamai kokias geriu tai ji sako,kad jai gydytoja kaip tik sitas tabletes rekomendavo norint priaugti svorio.Bet nuo situ tableciu dar gan normalus apetitas buvo,geriau kelis metus ir priaugau tik koki pora kg.Bet po gymdymo man tos tabletes pradejo organizmui nebetikti ir cia UK man dave kitokiu,kazkokias LEVEST.Nu vat nuo situ tai isvis pradejau saiko nebejausti valgant ir per menesi iskart kazkur +3kg
QUOTE(kerryy @ 2010 11 14, 11:28)
As taip pat manau,kad cia dar organizmas neapsiprates ir per trumpas laikas kad susireguliuotu mm.Bet jei pasiryzai apsilankyt pas gydytoja,tai tikrai nepakenks.
Man aplamai keista,kaip galetu ji iskristi nepastebimai Noretusi tuos 5metelius atsipalaiduoti ir nesukti galvos iskrito,ar ne nes tam ir dejausi,kad saugiau jausciausi,nes tabletes pastoviai nelaiku isgerdavau ir daznai budavo jog visai neisgerdavau
QUOTE(audrrrone @ 2010 11 14, 18:49)
Man aplamai keista,kaip galetu ji iskristi nepastebimai Noretusi tuos 5metelius atsipalaiduoti ir nesukti galvos iskrito,ar ne nes tam ir dejausi,kad saugiau jausciausi,nes tabletes pastoviai nelaiku isgerdavau ir daznai budavo jog visai neisgerdavau
db jau nebekraujuoja, teplioja kaip seniau ir tiek dar pabandziau patikrint tuos siulus tai atrodo yra as kai savo gines paklausiau kas buna jei iskrenta, tai ji man pasake tik tiek- nepergyvent, tikrai neiskris. tai gal tikrai tada labai jau retai jos iskrenta ir manau kazkas turi jaustis. negi kai deda taip jau skauda visom o iskritimo net nepajaucia...
Papildyta:
QUOTE(audrrrone @ 2010 11 14, 18:49)
Pradzioj geriau Mercilon.
as geriau lindynete30, man cia buvo tikras blogis o drauge tas pacias gerdama net pastojo