QUOTE(takupaj @ 2010 11 10, 17:13)
ir as tikiuosi,kad nepateko,bet kur ji dar gali pasideti...mm dar neprasidejo,nes iskart po paskutiniuju mm ejau darytis tyrimo,del gimdos kalelio veziniu lasteliu,ir tuo pat metu suejo metai,kai esu isidejus spirale,tai tuo paciu paprasiau kad patikrintu,ar viskas tvarkoj... ir se tau atsakyma-jos nematyt o kadangi uk niekas greitai nesidaro,tai ir vizito pas ponia daktare laukt tikriausiai dar pora sav jei ne daugiau reiks.va taip ir bijau dabar
Va akire ir atsake Taip kad labai nepergyvenkit,viskas bus ok,kiek zinau ten daktarai nelabai stengiasi,kiek esu girdejus ir draugiu kurios ten gyvena ir macius vienos pogimdyvines foto kaip atrodo pilvas (istysa gematoma)tai man isvis ziauri ka jie ten gali gydit i mastau kad musu daktarai dar ojoj kokie saunuoliai.
QUOTE(audrrrone @ 2010 11 10, 18:53)
Labas.
Noriu prie jusu ir as prisijunkti Pries savaite isidejau spirale Mirena.Pacia pirma diena neapsiejau be vaistu nuo skausmo,nes po idejimo stiprokai kraujavau,bet jau kita diena jauciausi gerai,tik kad man baisiai pucia pilva,atrodo tuoj sprogsiu. O teplioja tai nedaug.Del tokio tepliojimo vyrui taipogi celibato nenusimato
Va,as spirale dejausi jau po mms tai man nesake,kad reikia papildomai pasisaugoti iki sekanciu mms
Noriu prie jusu ir as prisijunkti Pries savaite isidejau spirale Mirena.Pacia pirma diena neapsiejau be vaistu nuo skausmo,nes po idejimo stiprokai kraujavau,bet jau kita diena jauciausi gerai,tik kad man baisiai pucia pilva,atrodo tuoj sprogsiu. O teplioja tai nedaug.Del tokio tepliojimo vyrui taipogi celibato nenusimato
Va,as spirale dejausi jau po mms tai man nesake,kad reikia papildomai pasisaugoti iki sekanciu mms
Na man liepe detis tik per mm,kai maziau kraujuoja,bet pasisaugot sake tik savaite del viso ko,o apziurai po kitu mm ateit ar viskas gerai susideliojo.