Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "MIRENA"

QUOTE(kerryy @ 2010 11 09, 14:06)
o kaip del skausmelio, nepamausdavo?

Ne,jokio skausmo niekad nebuvo (apart po idejimo ta diena ir kita pamaude)..
Atsakyti
QUOTE(zivvilte @ 2010 11 09, 13:20)
Ne,jokio skausmo niekad nebuvo (apart po idejimo ta diena ir kita pamaude)..

tai cia jau man negerai kazkas tada g.gif
Atsakyti
Labukas merginos,na ir as jau su Mirena.O skausmas buvo nerealus kai dejo doh.gif Dar kai tik atsiguliau mastau ko ta sesele laiko man uz kojos ir rankos lotuliukas.gif O paskui supratau,matyt kad nesimuistyciau,bet nieko iskentejau.Gulejau ir galvojau:geriau buciau da kart pagimdzius doh.gif biggrin.gif Nulipau nuo kedes ir apalpau blink.gif Gaivino kelias minutes net su amonjaku ar kuo ten,tik smarve pajauciau ir oro trukuma tada pradejau peiketis.Pirma diena pamaude,o kita jau viskas tvarkoj,jau savaite praejo,dar siek tiek kartais jauciu kad ja turiu,bet skausmo jokio ir jokio tepliojimo nera,kelios dienos ir baigesi mmm visai.Ziuresim kaip bus toliau.

Mano drauge jau 2,5 metu turi Mirena tai isvis nera mm thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(kerryy @ 2010 11 09, 12:52)
tai cia jau man negerai kazkas tada  g.gif

Siaip manau kad kiekviena skirtingai priima spirale,vienom kiek matau skauda,kitoms visai neskauda,o va kaip man buvo,vis tik antikunis,o organizmas kiekvieno individualus.Man sake po kitu mm ateit apziuret,bet jei neramu manau per galva niekas neduos jei pasidomesit pas gine kas prie ko mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morgan: 09 lapkričio 2010 - 12:58
QUOTE(kerryy @ 2010 11 09, 14:52)
tai cia jau man negerai kazkas tada  g.gif

Tai kad ne. 4u.gif Jau antrus metus skaiciuoju. Buvau ir pas gine profilaktinei apziurai-echoskopu ziurejo ir t.t. Viskas ten gerai "guli" ,gleivine normali ir pan. Kodel skausmo buvimas rodytu,kad gerai? as sakyciau,atvirksciai. Bet siaip tai aisku,kiekvienai skirtingai. Man menesines nedingo. Tas nuolatinis tepliojimas pirmais metais ,matyt, ir rode spirales "adaptavimasi" .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zivvilte: 09 lapkričio 2010 - 13:40
QUOTE(zivvilte @ 2010 11 09, 14:39)
Tai kad ne.  4u.gif Jau antrus metus skaiciuoju. Buvau ir pas gine profilaktinei apziurai-echoskopu ziurejo ir t.t. Viskas ten gerai "guli" ,gleivine normali ir pan. Kodel skausmo buvimas rodytu,kad gerai? as sakyciau,atvirksciai. Bet siaip tai aisku,kiekvienai skirtingai. Man menesines nedingo. Tas nuolatinis tepliojimas pirmais metais ,matyt, ir rode spirales "adaptavimasi" .

netaip supratai;). as sakau kad man gal kazkas negerai kad pamaudzia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Morgan @ 2010 11 09, 13:56)
Labukas merginos,na ir as jau su Mirena.O skausmas buvo nerealus kai dejo doh.gif Dar kai tik atsiguliau mastau ko ta sesele laiko man uz kojos ir rankos lotuliukas.gif O paskui supratau,matyt kad nesimuistyciau,bet nieko iskentejau.Gulejau ir galvojau:geriau buciau da kart pagimdzius doh.gif  biggrin.gif Nulipau nuo kedes ir apalpau blink.gif Gaivino kelias minutes net su amonjaku ar kuo ten,tik smarve pajauciau ir oro trukuma tada pradejau peiketis.Pirma diena pamaude,o kita jau viskas tvarkoj,jau savaite praejo,dar siek tiek kartais jauciu kad ja turiu,bet skausmo jokio ir jokio tepliojimo nera,kelios dienos ir baigesi mmm visai.Ziuresim kaip bus toliau.

ogo blink.gif ziauroka. speju nuskausminimo irgi nedare? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kerryy @ 2010 11 09, 16:31)

aaaa biggrin.gif aisku tada rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kerryy @ 2010 11 09, 14:34)
Papildyta:

ogo  blink.gif  ziauroka. speju nuskausminimo irgi nedare? doh.gif

doh.gif ne,as net nemaniau kad jo reiks,o man niekas nepasiule schmoll.gif Gyveni ir mokais,daugiau niekada neisiminesiu ir nedesiu be nuskausminimo.
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2010 11 09, 13:56)
jau savaite praejo,dar siek tiek kartais jauciu kad ja turiu,bet skausmo jokio ir jokio tepliojimo nera

o kaip suprast kad jauti jog ja turi? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kerryy @ 2010 11 09, 15:04)
o kaip suprast kad jauti jog ja turi?  blink.gif

Nu nezinau,gal kiek kirksni kartais paspaudzia ko seniau nebuvo ir kartais toks vaizdas kad tamponas idetas,na gal cia isitikinimas gal psichologinis daugiau,bet keistas jausmas.
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2010 11 09, 16:07)
Nu nezinau,gal kiek kirksni kartais paspaudzia ko seniau nebuvo ir kartais toks vaizdas kad tamponas idetas,na gal cia isitikinimas gal psichologinis daugiau,bet keistas jausmas.

man irgi pirmas dienas atrodydavo kad tamponas idetas biggrin.gif bet bent jau man tai cia tikrai buvo psichologiskai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kerryy @ 2010 11 09, 15:27)
man irgi pirmas dienas atrodydavo kad tamponas idetas biggrin.gif  bet bent jau man tai cia tikrai buvo psichologiskai smile.gif

Nezinau gal ir man taip pat,vistiek zinai kad ji ten yra biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Pamenu kazkuri klause, kiek Airijoj Mirena kainuoja, uzsukau viena kart i vaistine, sake 219 euru, bet tik vienoj vaistinej klausiau, nezinau gal cia irgi skiriasi ju kainos kaip ir LT vaistinese...
Atsakyti