Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "MIRENA"

Na ir kaip sekasi cia jums mergaites su mirenom? Ziuriu daug jau priplepejusios....
As jau 1,5 men be mirenos schmoll.gif Gaila, kad ji po puses metu mane paliko, gaila ir jos ir pinigeliu... Jau kai as pirkau pigiausia ji laimes valandomis norfos vaistineje. O del rebalavimosi, galvos odos, cia matyt kaip kam, as tai nepastebejau, kad nuo jos man butu riebalavesi.
Dabar jau savaite kai su rusiska paprasta draugauju, ziuresim su gydytoja, gal nors ji tiks man g.gif
Atsakyti
QUOTE(pusiki @ 2010 11 05, 17:09)
Na ir kaip sekasi cia jums mergaites su mirenom? Ziuriu daug jau priplepejusios....
As jau 1,5 men be mirenos schmoll.gif  Gaila, kad ji po puses metu mane paliko, gaila ir jos ir pinigeliu... Jau kai as pirkau pigiausia ji laimes valandomis norfos vaistineje. O del rebalavimosi, galvos odos, cia matyt kaip kam, as tai nepastebejau, kad nuo jos man butu riebalavesi.
Dabar jau savaite kai su rusiska paprasta draugauju, ziuresim su gydytoja, gal nors ji tiks man  g.gif

gal praleidau, bet kaip ji tave paliko- iskrito?
Atsakyti
QUOTE(kerryy @ 2010 11 05, 18:03)
gal praleidau, bet kaip ji tave paliko- iskrito?

Jo jau anksciau minejau temukej, iskrito ji man po 6 men draugystes, kai jau atrodo ji buvo pas man gerai isitaisius... Gaila...
Atsakyti
QUOTE(pusiki @ 2010 11 06, 19:20)
Jo jau anksciau minejau temukej, iskrito ji man po 6 men draugystes, kai jau atrodo ji buvo pas man gerai isitaisius... Gaila...

sveika 4u.gif kaip tau sekasi su paprasta spirale? ar nera salutiniu kokiu poveikiu? ar neteplioja?
Atsakyti
o kaip su svorio priaugimu? gal apetitas buna zveriskas?
nu nenoreciau labiau papilneti unsure.gif po menesio ir as ta svetimkuni turesiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pusiki @ 2010 11 06, 18:20)

o kaip suzinojai kad iskrito?
Papildyta:
QUOTE(Olaiva @ 2010 11 06, 22:58)
nu nenoreciau labiau papilneti unsure.gif po menesio ir as ta svetimkuni turesiu  doh.gif

man tai kox buvo apetitas toks ir liko, bet turiu ja tik 4 dienas biggrin.gif

noreciau paminet apie skausma ja dedant.prisiskaiciau cia visokiu atsiliepimu apie skausmus, tai visa "malonuma" praleidau ja dedant biggrin.gif
visa drebedama, isitempusi laukiau to skausmo... po 5 min gine sako- nu kaip ar skaida? sakau- nu ne, o kada jau skaudes? tos pasijuoke is manes, sako- taigi jau idejom- viskas smile.gif
beveik nieko nejauciau, o tai ka jauciau negaleciau pavadint skausmu. gal toms kurioms skaudejo nuskausmonimo nedare?
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2010 11 06, 23:58)
nu nenoreciau labiau papilneti unsure.gif po menesio ir as ta svetimkuni turesiu  doh.gif

pasisveriau, svoris toks pat, kaip ir pries metus, apetitas kad butu padidejes irgi nepastebejau, bet as juo niekad nesiskundziau-megstu pavalgyti, siuo klausimu Mirena neturi jokios itakos bent jau man biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, as su tokiu klausimeliu: ar skauda , kai isima Mirena? as jau 4 metai draugauju su Mirena, ir pradejau galvoti ar skaudes?

Perskaicius visa temele, apie simptomus, man irgi nuotaiku kaita, nenoras vyro smile.gif bet galvojau, kad cia tiesog nuovargis, darbas vaikas., galvojau kad cia viskas nuo skidliaukes, nes buvo vaikisteje paideja, bet padarius tyrimus, pasirode viskas tvarkoje, ir hormonai normoje, ir mano skidliauke.

Gal tada viskas ir nuo Mirenos doh.gif
Atsakyti
Kad iskrito supratau per uzsitesusias mmm, vienakart nuejus reikaliuku i WC, atrodo kad kazkas plept, o po to prasidejo stiprus kraujavimas keliu dienu, nuejau pas gydytoja ir pasake, kad tikrai mano mirenos neber...
Na o su paprasta dar tik 1,5 sav kaip draugauju, poryt vaziuosiu pas gydytoja tai bus aisku kaip. Man atliko maza operacija su narkoze, gimdos gleivines valyma ir po jos idejo (buvo po mirenos labai isvesejus), tai dabar mmm labai negausios ziuresim kaip bus toliau, O be to dabar laukiu atsakymu, nes sake, ka isvale, viska isiute tyrimams. Savaites pabaigoj manau zinosiu... g.gif
Nuo mirenos svoris man tikrai neaugo, bet vyro tikrai nesinorejo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pusiki: 07 lapkričio 2010 - 17:28
QUOTE(pusiki @ 2010 11 07, 19:27)
Kad iskrito supratau per uzsitesusias mmm, vienakart nuejus reikaliuku i WC, atrodo kad kazkas plept, o po to prasidejo stiprus kraujavimas keliu dienu, nuejau pas gydytoja ir pasake, kad tikrai mano mirenos neber...
Na o su paprasta dar tik 1,5 sav kaip draugauju, poryt vaziuosiu pas gydytoja tai bus aisku kaip. Man atliko maza operacija su narkoze, gimdos gleivines valyma ir po jos idejo (buvo po mirenos labai isvesejus), tai dabar mmm labai negausios ziuresim kaip bus toliau, O be to dabar laukiu atsakymu, nes sake, ka isvale, viska isiute tyrimams. Savaites pabaigoj manau zinosiu... g.gif
Nuo mirenos svoris man tikrai neaugo, bet vyro tikrai nesinorejo  smile.gif

keista, kad isvesejo su Mirena, juk tiek neilgai su ja buvai, gydytojas aiskino, kad kaip tik Mirena isplonina gleivine, neleidzia jai veseti..jo, ta procedura vadinasi abrazija, as irgi tokia apturejau, atsakymai buvo geri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kerryy @ 2010 11 07, 10:53)
o kaip suzinojai kad iskrito?
Papildyta:

man tai kox buvo apetitas toks ir liko, bet turiu ja tik 4 dienas biggrin.gif

noreciau paminet apie skausma ja dedant.prisiskaiciau cia visokiu  atsiliepimu apie skausmus, tai visa "malonuma" praleidau ja dedant biggrin.gif
visa drebedama, isitempusi laukiau to skausmo... po 5 min gine sako- nu kaip ar skaida? sakau- nu ne, o kada jau skaudes? tos pasijuoke is manes, sako- taigi jau idejom- viskas smile.gif
beveik nieko nejauciau, o tai ka jauciau negaleciau pavadint skausmu. gal toms kurioms skaudejo nuskausmonimo nedare?

su nuskausminimu mirena deda? g.gif doh.gif
ir dar dviese? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2010 11 07, 21:06)
su nuskausminimu mirena deda? g.gif  doh.gif
ir dar dviese? g.gif

nu man dejo su nuskausminimu- ir labai aciu joms uz ji thumbup.gif
dejo akusere ir ginekologe ir dar operacinej kad sterilu butu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pusiki @ 2010 11 07, 18:27)
Nuo mirenos svoris man tikrai neaugo, bet vyro tikrai nesinorejo  smile.gif

man tai ir su KT jo nesinorejo, nemanau kad su mirena bus kitaip. jau nuo gimdymo nebesinori manau cia lelius kaltas:(
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kerryy: 07 lapkričio 2010 - 20:16