Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "MIRENA"

QUOTE(Olaiva @ 2010 11 02, 16:12)
o nezinot,kontr.tableciu,akd butu tokia sudetis kaip mirenos,jokiu nera?

Mirena isskiria hormona tik i gimda,per skrandi neina ir i krauja patenka tik 0,00...kazkuri dalelyte..Manau,jos "unikalumas" tame ir yra.. kazin ar yra tableciu su tokiu mazu hormonu isskyrimu i organizma. Bet kokiu atveju,jums teisingiausiai i si klausima atsakytu ginekologe...
Atsakyti
sveikos. ketvirtadieni ir as desiuosi spirale. tai db turiu nusprest kuria- varine ar mirena g.gif turbut liksiu prie mirenos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Printasia @ 2010 11 02, 09:48)

O kazin kiek moteru daugiau patenkintu ar nepatenkintu su mirena yra?
Pavyzdziui su tuo implantu,tai tikrai daugiau juo nusivylusiu yra....

Kazin ar veda kas tokia statistika.

as,pakolkas,nejauciu jokiu blogumu,bet idomu paskaityt kaip buna kitoms.
Kad zinot ko tiketis.
Atsakyti
Camelijos vaistineje 676 berods,na dar -4 proc nuolaida.zodziu norfos vaistinej pigiausia,tik 500 lt smile.gif

bet as nesuprantu,kaip galima nusipirkti ir paskui jau ji pasidaro nereikalinga.gi cia ir recepto jai reikia,juk gydytoja nusprendzia,ar tableciu,reikia,ar spirales.ne siaip sau gi konsultuojiesi g.gif gi ne uz 10 litu daiktas cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 03 lapkričio 2010 - 17:04
Gal kurios persigalvoja.
Bet didzioji dalis man rodos tu pardaveju yra parvezusios is kitu saliu jas. Bet ten jom irgi recepto reik g.gif
Man, kai israse ja, tai as persigalvojau ir nesidejau, kol maitinau. Recepta kazkur nukisau ir po metu ejau, kad naujai parasytu. O paskui radau ir senaji. Tai va galejau pirkt dvi ir drasiai tada LT bizniuka daryt. Nes ten, kur as pirkau, ji kainuoja apie 400 lt. O LT tuo metu buvo beveik 800.... Na, bet as ne biznierka, tai antraji recepta tiesiog ismeciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 11 03, 17:10)
Gal kurios persigalvoja.
Bet didzioji dalis man rodos tu pardaveju yra parvezusios is kitu saliu jas. Bet ten jom irgi recepto reik g.gif
Man, kai israse ja, tai as persigalvojau ir nesidejau, kol maitinau. Recepta kazkur nukisau ir po metu ejau, kad naujai parasytu. O paskui radau ir senaji. Tai va galejau pirkt dvi ir drasiai tada LT bizniuka daryt. Nes ten, kur as pirkau, ji kainuoja apie 400 lt. O LT tuo metu buvo beveik 800....  Na, bet as ne biznierka, tai antraji recepta tiesiog ismeciau mirksiukas.gif

na kazkaip persigalvoti g.gif as jau jei pirksiu,tai tik apsisprendusi,su gydytojos palaiminimu.nes nu kitaip man keistai atrodo,kaip afiora kokia
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2010 11 02, 18:33)
Kazin ar veda kas tokia statistika.

as,pakolkas,nejauciu jokiu blogumu,bet idomu paskaityt kaip buna kitoms.
Kad zinot ko tiketis.

As seku jusu temike, dar turiu laiko iki galutinio apsisprendimo, mmm tik menesio gale, tad skaitau ir mastau, kazin ka sumastysiu ax.gif

QUOTE(Fanfan @ 2010 11 03, 16:10)
Gal kurios persigalvoja.
Man, kai israse ja, tai as persigalvojau ir nesidejau, kol maitinau. Recepta kazkur nukisau ir po metu ejau, kad naujai parasytu. O paskui radau ir senaji. Tai va galejau pirkt dvi ir drasiai tada LT bizniuka daryt. Nes ten, kur as pirkau, ji kainuoja apie 400 lt. O LT tuo metu buvo beveik 800....  Na, bet as ne biznierka, tai antraji recepta tiesiog ismeciau mirksiukas.gif

As gyvenu ne LT, bet nesuprantu kaip galima susukti ta bizniuka, dabar turiu ta implanta pasidejus, nes jau norejau ji detis spalio men., bet nusprendziau daugiau apie ji pasidometi, na ir persigalvojau, tai as jo tikrai niekam negaliu parduoti, turiu ji grazinti i vaistine, ir nueiti pasiimti recepta pavyzdziui mirenai... smile.gif
Atsakyti
o man be recepto pardave, net neprase g.gif
o kaip del mm, man jos jau pries 4 dienas baiges bet gine sake nesvarbu... g.gif tai kaip cia iseina vienom reikia mm kitom ne...?
Atsakyti
QUOTE(Printasia @ 2010 11 03, 18:57)
As gyvenu ne LT

o kiek Airijoje vaistineje Mirena su receptu kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2010 11 03, 21:05)
o kiek Airijoje vaistineje Mirena su receptu kainuoja?

Nezinau, bet suzinosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2010 11 02, 13:04)
Norfos vaistinese 500 laimes valandomis 14-15,8-9h.

O geras, kaip gerai, kad užsukau čia paskaitinėti, jau maniau atlikt lyginamąjį kainų vaistinėse tyrimą, o čia viskas vienoj vietoj thumbup.gif Tai Norfoj pigiausia gaunas? Iki kada ta akcija? Dėsiuos Mireną jau kt. antradienį, mmm pabaigoj.

Atsakyti
QUOTE(maruša @ 2010 11 04, 14:28)
Tai Norfoj pigiausia gaunas? Iki kada ta akcija? Dėsiuos Mireną jau kt. antradienį, mmm pabaigoj.

pigiausia per skelbimus,po to Norfoje.Nuolatine kaina~569, 500 tik laimes valandomis,nes taiko 11 proc nuolaida.

Norejau paklausti,naudojanciu mirena,ar pajutote,kad zymiai labiau riebaluojasi galvos oda,plaukai,ar tai nuolatos tesiasi(kurioms tai pasireiske) ir kaip kovojate su sia problema?Jei is viso imanoma kazka cia pakeisti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 04 lapkričio 2010 - 15:09