skaitau paskutinius pasisakymus apie Mirena abstinencija....geismas....orgazmas.... bet ginekologas ne seksopatologas ir ne psichologas, jo paskirtis-gydyti moteris, paskirti kontracepcija ir pan., taip pat jam nerupi-storejama nuo Mirenos, ar ne. Sprendimą reikia priimti pačioms, jei tik tokie nusiskundimai, pasilikti ją ar imti lauk. Aš jau pusmetis, kaip su ja "draugauju", didziausias kosmaras man buvo-tai nuolatinis tepliojimas, kuris (bijau net dziaugtis) po truputi rimsta. Va, sitas dalykas tai tikrai gali uzmusti ir geisma, ir orgazma
QUOTE(Fanfan @ 2010 10 27, 20:12)
Buciau viena tokia, tai rimtai galvociau, kad man ku ku. Bet ir uzsienio forumuose tokie pokalbiai apie mirena, ir cia.
Taigi taigi, mes matyt esam tos, kurios šioje "loterijoje" tokių įstabių "prizų" nelaimėjom.
QUOTE(Fanfan @ 2010 10 28, 12:42)
Tik jau nereikia cia taip kategoriskai teigti. Kiekvienas organizmas labai individualus ir skirtingai reaguoja i ta pati dalyka.
Būtent
QUOTE(Fanfan @ 2010 10 28, 17:49)
O as po metu nesiojimo su arklinem cistom. Ir ka dabar? Sakot ne nuo Mirenos? Gyvenime nesu tokiu dalyku turejus.
Beje, cistos taip vienas is daznesniu sios spirales pasaliniu reiskiniu.
Jum tiesiog pasiseke, kad viskas taip puiku.
Beje, cistos taip vienas is daznesniu sios spirales pasaliniu reiskiniu.
Jum tiesiog pasiseke, kad viskas taip puiku.
o gal čia Jums nepasisekė? Nemanau, kad daugiau yra atmentimų nei gerų istorijų.. kitaip kaži ar verta būtų tokią kontracepciją propaguoti
QUOTE(ekutis @ 2010 10 28, 19:15)
o gal čia Jums nepasisekė? Nemanau, kad daugiau yra atmentimų nei gerų istorijų.. kitaip kaži ar verta būtų tokią kontracepciją propaguoti
Tai jei jau man nepasiseke, tai tada, kaip ir rasiau, Jums pasiseke.
Kuriu istoriju daugiau, tai nelabai cia suskaiciuosi. Sakyciau apylygiai to ir to.
O tas propagavimas... KT irgi propaguoja Ir ka dabar? Normalu, kad rinkoj esant kazkokiam produktui jis suranda savo vartotoju rata. Reklama cia irgi ne paskutinej vietoj. Mirenos privalumu pries kitas priemones as isskiriu patogu vartojima. Vien del to patogumo daugelis tikriausiai ir numoja ranka i kitus nepatogumus nors nebutinai gi visiem buna tu nepatogumu.
QUOTE(Tomana @ 2010 10 28, 18:02)
storumą visi mato, o kad esi frigidiška tai jaučia tik vienas (na, gal keletas)
juokas pro ašaras
juokas pro ašaras
Vat butent. Kas kam svarbu. Man pvz nepernesama jaustis "nenorincia nieko jausti",ar kaip pasakyt. Situacija-ziuriu kazkoki filma,rodo besimylicius pensininkus ir mane ima pavydas... cia rimta priezastis rauti Mirena ar ne? kaip jus manot ,mamos? man vienas kitas kilas tiek problemu nesukeltu,maziau valgyciau....,o ka daryt tokiu atveju? Mano vyrui,beje,vienas kitas kilas irgi,manau,yra giliai DZIN....
QUOTE(zivvilte @ 2010 10 28, 22:09)
Vat butent. Kas kam svarbu. Man pvz nepernesama jaustis "nenorincia nieko jausti",ar kaip pasakyt. Situacija-ziuriu kazkoki filma,rodo besimylicius pensininkus ir mane ima pavydas... cia rimta priezastis rauti Mirena ar ne? kaip jus manot ,mamos? man vienas kitas kilas tiek problemu nesukeltu,maziau valgyciau....,o ka daryt tokiu atveju? Mano vyrui,beje,vienas kitas kilas irgi,manau,yra giliai DZIN....
jei manote , kad išėmus Mireną, problemos išsispręs - aišku imkite lauk. Bet va jei problemos ne tame?
beje gal kas parduoda Mireną? rašykit į AŽ
QUOTE(ekutis @ 2010 10 29, 00:30)
Bet va jei problemos ne tame?
Jei dar butu nors menkiausia priezastis tam nenorui,tikrai nepulciau kaltint spirales. Tuo labiau,kad puikiai suvokiu,kad apart jos man jokia kita kontracepcija netinka ir kad nezinia,kaip reiks saugotis.
QUOTE(zivvilte @ 2010 10 28, 23:09)
O man kažkaip dzin kad nenoriu sexo, jei norėčiau ir negaučiau, būtų žymiai blogiau Mylimės mes su vyru dažnai, bet be laimingos pabaigos man. Žiūriu į tai, kaip į kažkokį žaidimą, dėl to nesijaučiu blogai. Gal skamba keistai, bet aš dėl to nesijaučiu blogai . Sakau būtų blogiau, jei norėčiau ir dėl kažkokių priežaščių negalėčiau. čia kaip ir sočiam: dzin, kad nėra maisto šaldytuve, blogiau yra alkanam su tuščiu šaldytuvu
o dėl mirenos, tai man labai patogus jos naudojimas, daugiau nieko, na gal kad mm tapo tik tepliojimo gausumo. tiesa pasakius, kai ta gausa tik tokia, tai net nesusigaudau ar tai reguliaru ar ne... nežymiu, nestebiu, nes kažkaip nepastebėtai jos ateina ir praeina
QUOTE(Monrutė @ 2010 10 29, 09:27)
O tu dar maitini MP? Neisivaizduoju ka daryciau, jei va taip sirguliuociau kaip tu . Nes as butent del labai gausiu mmm ir pasirinkau Mirena. Iki nestumo kone mazakraujyste buvau isivarius su gausiom mmm ir gleivines veshejimu. O dabar dar maitinu MP, tai nezinau mmm nera del to ar del Mirenos. Nors po idejimo tepliojo 2,5 men. ir 2 kartus buvo mmm. Dabar jau beveik 2 men., kai tylu ramu .
QUOTE(MANOUCHE @ 2010 10 29, 10:55)
O tu dar maitini MP? Neisivaizduoju ka daryciau, jei va taip sirguliuociau kaip tu . Nes as butent del labai gausiu mmm ir pasirinkau Mirena. Iki nestumo kone mazakraujyste buvau isivarius su gausiom mmm ir gleivines veshejimu. O dabar dar maitinu MP, tai nezinau mmm nera del to ar del Mirenos. Nors po idejimo tepliojo 2,5 men. ir 2 kartus buvo mmm. Dabar jau beveik 2 men., kai tylu ramu .
nemaitinu
man kažkokia anomalija, tokių mm nebuvo nuo paauglystės...(jau čia pasakojau merginoms)