Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "MIRENA"

QUOTE(zivvilte @ 2010 10 27, 20:51)
Zodziu,padetis be iseities...
Absurdiskiausia,kad turi mirena ir nenori ,neprisiverti myletis,taigi kaip ir nera nuo ko saugotis,naturali abstinencija. cool.gif  O isiimsi,atsiras noras,vel ieskosi kitos kontracepcijos  lotuliukas.gif Ir vel viskas is naujo... bigsmile.gif

Matyt cia toks jos veikimo principas laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(zivvilte @ 2010 10 27, 21:51)
Zodziu,padetis be iseities...
Absurdiskiausia,kad turi mirena ir nenori ,neprisiverti myletis,taigi kaip ir nera nuo ko saugotis,naturali abstinencija. cool.gif  O isiimsi,atsiras noras,vel ieskosi kitos kontracepcijos  lotuliukas.gif Ir vel viskas is naujo... bigsmile.gif

ojei, daugiau optimizmo 4u.gif
Atsakyti
Man tai kieciausiai skamba kai del svorio priaugimo kaltina "Mirena" smile.gif Maziau valgyt reikia smile.gif As pati turejus ir paprasta spirale 5 metus, pagimdziau sunu, isidejau mirena. Jau atbuvo ji pas mane 5 metus ir 2 men tai emem lauk. Nepriaugau su ja as ne kilogramo - tai net juokas ima paskaicius. O ir metu turiu jau beveik37, tai turetu tas svoris ir siaip biski augt, o dar mirena - tai jau turec but ohoho smile.gif Tai jei del svorio augimo - tikrai ne mirena kalta, o apsauga superine. Va po 5 metu nerado jokiu cistu, jokiu miomu ir jokiu kitu nesamoniu. Tai tikimybe kad sios bjaurybes gali ir taip uzaugt, nebutina kaltint spirales manau.
Atsakyti
QUOTE(care @ 2010 10 28, 10:35)
Man tai kieciausiai skamba kai del svorio priaugimo kaltina "Mirena" smile.gif Maziau valgyt reikia smile.gif As pati turejus ir paprasta spirale 5 metus, pagimdziau sunu, isidejau mirena. Jau atbuvo ji pas mane 5 metus ir 2 men tai emem lauk. Nepriaugau su ja as ne kilogramo - tai net juokas ima paskaicius.  O ir metu turiu jau beveik37, tai turetu tas svoris ir siaip biski augt, o dar mirena - tai jau turec but ohoho smile.gif Tai jei del svorio augimo - tikrai ne mirena kalta, o apsauga superine. Va po 5 metu nerado jokiu cistu, jokiu miomu ir jokiu kitu nesamoniu. Tai tikimybe kad sios bjaurybes gali ir taip uzaugt, nebutina kaltint spirales manau.

Tik jau nereikia cia taip kategoriskai teigti. Kiekvienas organizmas labai individualus ir skirtingai reaguoja i ta pati dalyka. Lygiai taip pat kaip su tabletem ar tom varinem spiralem. Vienom tinka ir nieko, kitom netinka ir bedu pridaro.
Apie svori priaugima yra net salutiniuose reiskiniuose pamineta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(care @ 2010 10 28, 10:35)
Man tai kieciausiai skamba kai del svorio priaugimo kaltina "Mirena" smile.gif Maziau valgyt reikia smile.gif As pati turejus ir paprasta spirale 5 metus, pagimdziau sunu, isidejau mirena. Jau atbuvo ji pas mane 5 metus ir 2 men tai emem lauk. Nepriaugau su ja as ne kilogramo - tai net juokas ima paskaicius.  O ir metu turiu jau beveik37, tai turetu tas svoris ir siaip biski augt, o dar mirena - tai jau turec but ohoho smile.gif Tai jei del svorio augimo - tikrai ne mirena kalta, o apsauga superine. Va po 5 metu nerado jokiu cistu, jokiu miomu ir jokiu kitu nesamoniu. Tai tikimybe kad sios bjaurybes gali ir taip uzaugt, nebutina kaltint spirales manau.

būtent, aš jau irgi po pirmų 5,5 metų nešiojimo. ir antsvorio nėra ir jokių cistų, miomų.. laukiu dabar ciklo, kad dėtis antrą smile.gif

beje vaklar Camelijoje domėjausi.. kaina 637su nuolaida. kažkaip daugoka g.gif
Atsakyti
Aš ir manau, kad čia nėra toks didelis harmonų kiekis, kad įtakotų svorio augimą. O dėl lytinių santykių ir man šiokia tokia abstinencija, teisybę pasakius, oragazmo reikia tik kartą per mėnesį doh.gif doh.gif doh.gif ta prasme, geismas užeina, bet labai retai dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomana @ 2010 10 28, 16:01)
ta prasme, geismas užeina, bet labai retai dry.gif

Susidariau toki ispudi,kad svorio augimas moterims yra aktualiau nei geismo nebuvimas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ekutis @ 2010 10 28, 15:00)
beje vakar Camelijoje domėjausi.. kaina 637su nuolaida. kažkaip daugoka  g.gif

uzeikite i norfos vaistine laimes valandomis ir kaina bus 500 lt. mirksiukas.gif O eurovaistineje taip pat zymiai pigiau nei camelijoje.
Papildyta:
QUOTE(zivvilte @ 2010 10 28, 16:16)
Susidariau toki ispudi,kad svorio augimas moterims yra aktualiau nei geismo nebuvimas.  g.gif

smile.gif doh.gif labai lietuviska biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomana @ 2010 10 28, 15:01)
Aš ir manau, kad čia nėra toks didelis harmonų kiekis, kad įtakotų svorio augimą. O dėl lytinių santykių ir man šiokia tokia abstinencija, teisybę pasakius, oragazmo reikia tik kartą per mėnesį doh.gif  doh.gif  doh.gif ta prasme, geismas užeina, bet labai retai dry.gif

ojei doh.gif
Papildyta:
QUOTE(xde @ 2010 10 28, 16:26)

smile.gif  doh.gif labai lietuviska biggrin.gif  biggrin.gif

blink.gif lotuliukas.gif
kažkaip gąsdinančiai skamba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2010 10 28, 16:26)

smile.gif  doh.gif labai lietuviska biggrin.gif  biggrin.gif

storumą visi mato, o kad esi frigidiška tai jaučia tik vienas (na, gal keletas) lotuliukas.gif

juokas pro ašaras
Atsakyti
QUOTE(Tomana @ 2010 10 28, 17:02)
storumą visi mato, o kad esi frigidiška tai jaučia tik vienas (na, gal keletas) lotuliukas.gif

juokas pro ašaras

lotuliukas.gif tai jau taip.....
bet svoris jei ir didėja, jis didėja dėl apetito, o jį galima "suvaldyti"
bet su Mirena ko gero ne tiek, kiek pvz nuo geriamų kontraceptikų g.gif
Atsakyti
QUOTE(ekutis @ 2010 10 28, 14:00)
būtent, aš jau irgi po pirmų 5,5 metų nešiojimo. ir antsvorio nėra ir jokių cistų, miomų.. laukiu dabar ciklo, kad dėtis antrą :

O as po metu nesiojimo su arklinem cistom. Ir ka dabar? Sakot ne nuo Mirenos? Gyvenime nesu tokiu dalyku turejus.
Beje, cistos taip vienas is daznesniu sios spirales pasaliniu reiskiniu.

Jum tiesiog pasiseke, kad viskas taip puiku.
Atsakyti