Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "MIRENA"

QUOTE(Milux @ 2010 10 22, 14:33)
nu nieko svarbu kad viskas gerai  smile.gif

tikiuosi, jei mm lengvės ir trumpės, tada bus viskas ok tongue.gif
Atsakyti
labas wink.gif
sakykit,o su receptu bet kurioj vaistinej Mirena galima nusipirkti? na kokioj Camelijoj,kur dar 10 proc nuolaida taiko ?
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2010 10 22, 20:41)
labas wink.gif
sakykit,o su receptu bet kurioj vaistinej Mirena galima nusipirkti? na kokioj Camelijoj,kur dar 10 proc nuolaida taiko ?

Bet kurioj,tik reta kuri laiko . As kai pirkau,apskambinau eile vaistiniu,isirinkau,kur pigiausiai kainuotu ir uzsakiau,kad atveztu.
Atsakyti
Parduodu Nova T spirale 70 lt,rasykit az jei kas susidomes,nepraplesta viskas ok,tik man del gausiu mm liepe Mirena det 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Jau buvau sugalvojusi detis spirale Mirena. Bet, perskaicius sia tema, kazkaip jos detis jau nesinori. Beveik visos susiduria su kazkokiom problemom, ir kai kurios su gana rimtom. Niekada nevartojau jokiu kontracepciniu priemoniu, turiu 2 vaikus, tai dabar galvoju gal man kokias tabletes geriau pabandyt, ar injekcijas tas? g.gif Nors mano ginekologe sake, kad labao geras pasirinkimas mirena, bet as jau dabar ja netikiu schmoll.gif Pasimetusi visai doh.gif Ka patartumet jus, merginos?
Atsakyti
as uz spirale, bandziau Kt, geriau gan ilga laika, bandziau, varine spirale, okitu nesinori del didelio hormonu kiekio.Nesklandumu gali visada but su bet kokia apsaugos priemone, niekas nuo to neapsaugotas mirksiukas.gif o ir geriausiai patars gydytoja pagal tavo bukle ir t.t nes ne visiem viskas tinka ar galima 4u.gif
Atsakyti
As irgi uz spirale, geriau 10 metu tabletes su pertrauka, irgi buvo viskas gerai bet po to kai pora kartu pamirsau isgerti, pagalvojau kad reikia kazka keisti. Mirena turiu jau 5 men. viskas thumbup.gif . Nieko neskauda menesines beveik dingo, liko tik tepliojimas.
Perkant Mirena jokio recepto nereikia, as pirkau Gintarinei vaistinei, o bendradarbe pries pora savaiciu Eurovaistinei, mokejo 515 Lt, be jokiu nuolaidu korteliu.
Atsakyti
As irgi uz Mirena, turiu jau 7 men ir kol kas viskas gerai, jokiu skausmu, menesines man like, tiesa viena karta kazkaip buvo pasislinkusi, bet gydytoja pataise. Siaip jei nenorit daugiau vaiku, tai pats geriausias pasirinkimas, turiu netyciuka, tai daugiau man tokiu siurprizu nereikia.
Atsakyti
QUOTE(DiJuKe* @ 2010 10 26, 10:01)
turiu netyciuka, tai daugiau man tokiu siurprizu nereikia.

Nu bet argi nefaina turet ta netyciuka? bigsmile.gif

As turiu tris (is keturiu vaiku) netyciukus,bet man visu reik smile.gif

Penkto nenoriu,tai bandau mirena,eina antras menuo,lygtai viskas o.k.
Atsakyti
na tai tikriausiai reikes kulniuot vaistinen ir pirkt, o kita menesi isidet. Tada ir as parasysiu kaip sekasi man su Mirena "draugauti" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytex @ 2010 10 26, 14:48)
na tai tikriausiai reikes kulniuot vaistinen ir pirkt, o kita menesi isidet. Tada ir as parasysiu kaip sekasi man su Mirena "draugauti"  ax.gif

Skirtingai nei daugelis kitų, aš patarčiau pirmiau dėtis paprastą spiralę. Pati jau daugiau nei metai esu su Mirena, bet, jei ne labai gausios mm, antrąkart tikrai jos nesidėčiau schmoll.gif . Gyvenant su paprasta spirale man gyvenimas atrodė žyyymiai šviesesnis. Taip buvo man, ir, žinoma, galbūt mano atvejis yra kitoks, bet jei nebandei parastos spiralės, tai labai patarčiau pirma pagalvot dėl šio varianto mirksiukas.gif Prie hormonų spėsi dar pereit, ypač, jei esi sveika jauna moteris ir nevargina labai gausios mm, o be to kartais organizmas atmeta bet kokią spiralę.
Bet kuriuo atveju, sėkmės! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 26 spalio 2010 - 14:34
Aš su mirena jau virš 4 metų. Esu patenkinta labai labai, jokių baimių ir nepatogumų. mm labai negausios thumbup.gif O kokius nepatogumus tu jaut, Selga, su mirena? kuo tau paprasta geriau? ax.gif
Atsakyti