Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "MIRENA"

man gydytoja minejo, kad ne visos gali isvaiksciot su spirale 5 metus, tuo labiau isidejus ja pirma karta, dazniausiai jau po 2.5-3 metu reikia isimt.Bet antra kart kai dediesi viskas daug lengviau ir sklandziua.
Na as pirma kart kai isidejau, man iki 5 men buvo tepliojimai, paskui viskas susitvarke, praturejau ja 2.5 metus ir issiemiau, nes planavom mazyli.
Dabar vel isidejau ir tikrai skirtuma jauciu , jau du menesiai ji pas mane, o jokio tepliojimo , nieko
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2010 10 22, 12:27)
man gydytoja minejo, kad ne visos gali isvaiksciot su spirale 5 metus, tuo labiau isidejus ja pirma karta, dazniausiai jau po 2.5-3 metu reikia isimt.Bet antra kart kai dediesi viskas daug lengviau ir sklandziua.
Na as pirma kart kai isidejau, man iki 5 men buvo tepliojimai, paskui viskas susitvarke, praturejau ja 2.5 metus ir issiemiau, nes planavom mazyli.
Dabar vel isidejau ir tikrai skirtuma jauciu , jau du menesiai ji pas mane, o jokio tepliojimo , nieko

o kada ir dėl ko nusprendžia, kad reikia išimti? yra kokie nors simptomai?
Papildyta:
QUOTE(laumupė @ 2010 10 22, 12:19)
Mane pavydas ir nervas jama, kad kitoms būna čikipiki su Mirena  rolleyes.gif , kai man po trijų metų buvo pasidarę visai ne čiki ir ne piki, teko pašalinti ją verysad.gif

o kas nutiko, kuom pasireiškė?
Atsakyti
na ji minejo, kad tai pasireiskia kraujavimu, skausmais.
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2010 10 22, 13:01)
na ji minejo, kad  tai pasireiskia kraujavimu, skausmais.

aišku, ačiū....

man nuo pat pradžių su ja kuriozai.... doh.gif
Atsakyti
ar senai turi? nes iki 6 menesiu gali but tu korjozu ir tai normalu isidejus pirma karta, sake gydytoja islaukti 6 men.,
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2010 10 22, 12:10)
aišku, ačiū....

man nuo pat pradžių su ja kuriozai.... doh.gif

Nemanau, kad adaptacini perioda reikia priskirti prie kuriozu. Tiesiog organzimui reikia laiko. Va, jei ir po to duodamo pusmecio grybu karas, tai jau taip, galima sakyt, kad kuriozai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 10 22, 13:31)
Nemanau, kad adaptacini perioda reikia priskirti prie kuriozu. Tiesiog organzimui reikia laiko. Va, jei ir po to duodamo pusmecio grybu karas, tai jau taip, galima sakyt, kad kuriozai biggrin.gif

man jau ją įdedant buvo nemalonių dalykų, teko apsilankyti ligoninėje......bet paleido
Papildyta:
QUOTE(Milux @ 2010 10 22, 13:31)
ar senai turi? nes iki 6 menesiu gali but tu korjozu ir tai normalu isidejus pirma karta, sake gydytoja islaukti 6 men.,

aišku, nes mano ginė kažkaip nelabai mane nuramino,.....
Atsakyti
jai ne paslaptis kas nutiko? tai gal gydytoja blogai idejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2010 10 22, 13:39)
jai ne paslaptis kas nutiko? tai gal gydytoja blogai idejo g.gif

ne paslaptis....bet ir ginės praktikoj buvo toks pirmas atvejis
įdeda - viskas okei, jokiu kliūčių, žiūri echo - jos nėr
iškviečia kolegę, abi ziuri, ner
kraujai man bėga, jau silpna
nu ner, raumeny, ar kur kitur...nesimato...
siunčia į ligoninę su siuntimu, pati vairuoju, vemti jau verčia silpnumas, dar nervai, vaikas namie krūtimi maitinamas, gerai, kad jau buvo ragavęs mišinio, jei ką....
ten jau laukia vedėja skyriaus su kita gydytoja, ziurėti - nu ner....bet kazkur kitur būti ir negali, klausia: ar skauda, sakau - nu ner to didelio skausmo kazkokio
o pati - jaučiausi taip - kad geriau dar kartą gimdyti nei viskas, ką ten išgyvenau
nu, ką sako: galime operuoti, išimti ir vėl įdėti, pažiūrėti, kas yra....
bet jei nejaučiate skausmo, gal viskas gerai
paleido namo su sąlyga, kad jei skauda, labai kraujuoja ar bloga savijauta - tiesiai į skyrių...

taigi, tris dienas buvau kaip ne sava, išpuolė savaitgalis
pilvą lyg ir duria, bet kraujavimas sumažėjo
ir vaikštau tokia, nežinodama, ar pas mane ten veikia kas nors ar ne....
pasiskambinau ginei, nu jei savijauta ok, gal viskas gerai
ir visas tas "gal"
po poros savaičių ėjau į vizitą

ir kaip manote, kodėl jos nesimatė?
o gi dėl to, kad jau buvo įvykusi ovuliacija, pirmoji, nes po gimdymo buvo keturi mėn praėję dar nebuvau sirgusi, ir taip užtaikėm, kad dėjo ją po ovuliacijos, jau visa gleivinė paburkusi, nes būtent po nepilnų dviejų savaičių po įdėjimo susirgau
kai nuėjau - matė ją kuo puikiausiai....

taigi, neveltui ji dedama po mm
o pas mane taip jau išėjo....
kaip supratau, visos mane apžiūrėjusioms daktarėms tai viskas labai keistai atrodė, kad įdėjo be problemų, o jos nemato per echo......
tai štai kokia istorija
Atsakyti
o jei nu tikrai jau pasikankinai 4u.gif
Na jo suprantama kodel tau taip dejo, bet siaip ji dedama mm metu, galima idet aiskus po ju bet rekomenduojama det per jas.
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2010 10 22, 14:29)
o jei nu tikrai jau pasikankinai 4u.gif
Na jo suprantama kodel tau taip dejo, bet siaip ji dedama mm metu, galima idet aiskus po ju bet rekomenduojama det per jas.

tai va, išėjo kaip išėjo ax.gif
Atsakyti
nu nieko svarbu kad viskas gerai smile.gif
Atsakyti