Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "MIRENA"

QUOTE(Fanfan @ 2010 10 19, 18:19)
joooo....
Buvo pradzioj ir man labai gausios. Ir isvis be jokio grafiko. Budavo atsistoji ir pliupteli per kojas, nors rodos vos pries kelias dienas tik baiges doh.gif
Paskui zymiai apmazejo. Isnykt neisnyko, bet tikrai nebera gausios.

aišku, tikiuosi susitvarkys
tai vat ir įdomu, ar dar kam nors taip buvo.... ax.gif
Atsakyti
po 5,5 metų išsiėmiau Mireną... dėsiuos naują..tepinėlis puikus, gleivinė irgi.. gal kas patars kur pirkti? taip senai tai bedariau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ekutis @ 2010 10 21, 07:05)
po 5,5 metų išsiėmiau Mireną... dėsiuos naują..tepinėlis puikus, gleivinė irgi.. gal kas patars kur pirkti? taip senai tai bedariau smile.gif

tiklsiai, įdomu kiek db pas mus kainuoja
nes prieš 4 men. tai buvo brangu tikrai
man drauge Londone su receptu nupirko už 515lt
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2010 10 21, 08:50)
tiklsiai, įdomu kiek db pas mus kainuoja
nes prieš 4 men. tai buvo brangu tikrai
man drauge Londone su receptu nupirko už 515lt

TAI TIEK PAT IR PAS MUS DABAR SU NUOLAIDŲ KORTELE EUROVAISTINĖJE KAINUOJA. DAR VIENA FORUMIETĖ RAŠĖ, KAD IR NORFOS VAISTINĖJE UŽ 500 PIRKO. NEPATINGĖKIT SENESNIŲ PUSLAPIŲ PASKAITYT mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(GUTA @ 2010 10 21, 09:01)
TAI TIEK PAT IR PAS MUS DABAR SU NUOLAIDŲ KORTELE EUROVAISTINĖJE KAINUOJA. DAR VIENA FORUMIETĖ RAŠĖ, KAD IR NORFOS VAISTINĖJE UŽ 500 PIRKO.

taip,tokios kainos ir yra,500 lt Norfos vaistineje laimes valandomis.O skelbimuose praso ~400 lt.
Atsakyti
QUOTE(GUTA @ 2010 10 21, 09:01)
TAI TIEK PAT IR PAS MUS DABAR SU NUOLAIDŲ KORTELE EUROVAISTINĖJE KAINUOJA. DAR VIENA FORUMIETĖ RAŠĖ, KAD IR NORFOS VAISTINĖJE UŽ 500 PIRKO. NEPATINGĖKIT SENESNIŲ PUSLAPIŲ PASKAITYT mirksiukas.gif .

tai jau kaina sumažėjo

per skelbimus geriau nerizikuoti, neaišku, koks jos stovis, kur laikyta ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2010 10 21, 10:43)
per skelbimus geriau nerizikuoti, neaišku, koks jos stovis, kur laikyta ir t.t.

Bet uztat pirkeja sutaupytu 100lt,zinome,kokie vaistiniu antkainiai... Galima susitikti su pardaveju ir apziureti.O del laikymo -ka turite omenyje?Negi ji saltai turi buti laikoma?
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2010 10 21, 11:28)
Bet uztat pirkeja sutaupytu 100lt,zinome,kokie vaistiniu antkainiai... Galima susitikti su pardaveju ir apziureti.O del laikymo -ka turite omenyje?Negi ji saltai turi buti laikoma?

kai aš ketinau pirkti internetu iš UK, man ginė pasakė - jokiu būdu
nezinom, nei kur buvus, nei kur mėtyta, laikyta ir t.t. rizika didelė, kad nepakankamai veiks.....geriau nerizikuoti....
Atsakyti
O man viskas čiki-piki thumbup.gif Jau trečius metus nešioju, mm retai būna ir tik simbolinės, jokių skausmų, užtenka kasdienių įklotų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2010 10 21, 11:55)
kai aš ketinau pirkti internetu iš UK, man ginė pasakė - jokiu būdu
nezinom, nei kur buvus, nei kur mėtyta, laikyta ir t.t. rizika didelė, kad nepakankamai veiks.....geriau nerizikuoti....

suprantu Jus.Bet ir cia ,forume, ne viena rase,kad pirko pasiulytas skelbimuose.Gal kada kuri parasys,ar viskas gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2010 10 21, 16:21)
suprantu Jus.Bet ir cia ,forume, ne viena rase,kad pirko pasiulytas  skelbimuose.Gal kada kuri parasys,ar viskas gerai mirksiukas.gif

tikėkimės, viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2010 10 21, 14:54)
O man viskas čiki-piki thumbup.gif  Jau trečius metus nešioju, mm retai būna ir tik simbolinės, jokių skausmų, užtenka kasdienių įklotų bigsmile.gif

Mane pavydas ir nervas jama, kad kitoms būna čikipiki su Mirena rolleyes.gif , kai man po trijų metų buvo pasidarę visai ne čiki ir ne piki, teko pašalinti ją verysad.gif
Atsakyti