QUOTE(Fanfan @ 2010 10 12, 21:52)
O antra karta dejotes iskart ar daret pertrauka? Kaip savijauta? Kaip po pirmo idejimo, ta prasme yra kokie tepliojimai ar kas. Ar isvis jokiu pokyciu?
Mes mazyli planavom del to issiemiau po 2.5metu , na dabar jau turim mazyli ir isidejua vel
Na pirma kart kai idejo( ir po gimdymo) , tai tepliojo ir vis patepliodavo gal kokius 5 men, o paskiau jau viskas liuks buvo, menstruacijos pradejo trumpet, mazet. Paprastai pas mane menstruacijos budavo labai skaudzios, gausios, 7d. Su spirale pamirsau kas tai yra, jau po metu isidejimo, jos buvo tik 3 dienas , kas 2 menesius ir vos vos, uztekdavo kasdieninio ikloto.
Dabar tai jokio tepliojim ner, na gal dar atsiras, bet va pirma kart kai buvo ir buvau issigandus, konsultavausi su gydytojom keliom ir visos sake nurimk, viskas tvarkoi, tai dabar net nepergyvenu
Sveikutes,
niu, ka ir as beveik pasiryzau spirale isisdeti. pirmiau gyd sake, nusipirkti NOVA-T spirale, nuejau pas kita gyd. tai apziurejo mane, sake detis tik MIRENA|. Tad dabar turiu spirale Nova-T, ir MIRENA.
Gal kuriai tiktu spirale NOVA-T, nes desiuosi Mirena, tai kaip si ir nereikalinga...
Dabar sakykite, kada eiti detis ta spirale? man sake menesiniu pabaigoje, o t.y. kai rudai jau teplioja, ar dar kai kraujo sviezio buna?
niu, ka ir as beveik pasiryzau spirale isisdeti. pirmiau gyd sake, nusipirkti NOVA-T spirale, nuejau pas kita gyd. tai apziurejo mane, sake detis tik MIRENA|. Tad dabar turiu spirale Nova-T, ir MIRENA.
Gal kuriai tiktu spirale NOVA-T, nes desiuosi Mirena, tai kaip si ir nereikalinga...
Dabar sakykite, kada eiti detis ta spirale? man sake menesiniu pabaigoje, o t.y. kai rudai jau teplioja, ar dar kai kraujo sviezio buna?
Na seip as zinau kad deda bet kuria menesiniu diena, tik va as pirma karta dejausi na gal 3 menesiniu diena , o si kart paskutine menesiniu diena, tai pastebejauk kad, dabar ir nera jokio kraujavimo, tepliojimo, o pirma kart tos menesines kazkaip uzsitese.
Na tu zinai kiek denu tavo menesines, ir nueik 1 ar 2 dienas iki pabaigos, geriau ne paskutine diena, nes si karta dejo man pries paskutine diena ir ji iskrito, tai gerai dar buvo sekanti diena, tai idejo sekancia ir viskas liuks
Na tu zinai kiek denu tavo menesines, ir nueik 1 ar 2 dienas iki pabaigos, geriau ne paskutine diena, nes si karta dejo man pries paskutine diena ir ji iskrito, tai gerai dar buvo sekanti diena, tai idejo sekancia ir viskas liuks
Ar yra kam po 3-4 mėn. po įdėjimo vis tiek gausios mm?
Papildyta:
mano istorija dar įdomesnė ....
rimtai?
aš jau visai nusigandus po vizito pas ginę..... praėjo keturi mėn. o mm kaip paauglystėj gausios gausios
Papildyta:
QUOTE(Fanfan @ 2010 10 12, 10:49)
Priklausomai nuo to, kada dejo ar per mmm ar ne.
Man dejo ne per mmm. Tai po 2 sav po idejimo man prasidejo beveik metinis bardakas
Man dejo ne per mmm. Tai po 2 sav po idejimo man prasidejo beveik metinis bardakas
QUOTE(Milux @ 2010 10 12, 21:29)
sveikos,isidejau Mirena jau antra karta.Tai galiu jus nuraminti ar tai tepliojimas ar menesines, nepergyvenkit tai nereiskia kad kazkas blogai, isidejus Mirena taip buna ir tai gali net testis iki 6 men., kiekvienai skirtingai , tai normalu kol ten viskas susireguliuoja, tereikia siek tiek kantrybes
rimtai?
aš jau visai nusigandus po vizito pas ginę..... praėjo keturi mėn. o mm kaip paauglystėj gausios gausios
QUOTE(Monrutė @ 2010 10 19, 16:45)
Ar yra kam po 3-4 mėn. po įdėjimo vis tiek gausios mm?
Papildyta:
rimtai?
Papildyta:
rimtai?
Reiktu rasyti praejo TIK 4 men
Kantrybes kantrybes ir dar karta kantrybes.
Viskas cia normalu. Po metu vertetu pasikonsultuoti su gydytoju. Bet ir vel, jei issamiai paskaitai informacini lapeli, tai ten aiskiai viskas parasyta, kad tos mmm nebutinai turi dingti, kad gali buti ir gausesnes nei iki spirales. Ir kad tepliojimas bent pusmeti yra normalu.
Menesiniu isnykimas yra vienas is galimu variantu, o ar i ji pakliusite, tai cia jau kita tema
QUOTE(Fanfan @ 2010 10 19, 17:50)
Reiktu rasyti praejo TIK 4 men
Viskas cia normalu. Po metu vertetu pasikonsultuoti su gydytoju. Bet ir vel, jei issamiai paskaitai informacini lapeli, tai ten aiskiai viskas parasyta, kad tos mmm nebutinai turi dingti, kad gali buti ir gausesnes nei iki spirales. Ir kad tepliojimas bent pusmeti yra normalu.
Menesiniu isnykimas yra vienas is galimu variantu, o ar i ji pakliusite, tai cia jau kita tema
taip jau taip....
man ginė pasakė matyt apie blogiausią variantą - kad jeigu dar keturis mėn. nesikeis situacija, imsim lauk....imsim su narkoze
QUOTE(Monrutė @ 2010 10 19, 16:53)
taip jau taip....
man ginė pasakė matyt apie blogiausią variantą - kad jeigu dar keturis mėn. nesikeis situacija, imsim lauk....imsim su narkoze
O kodel su narkoze?
As po 8 men pajauciau jau kazka geriau
Tiesa, priaugino cistu, kai kurios po 4.8 mm Niekada gyvenime nesu turejus tokiu dalyku. Tai daba nuolatinis maudimas sonuose Va sake, jei jos dar augs ir pasieks apie 10 mm, tai tada jau teks traukt spirale lauk
QUOTE(Fanfan @ 2010 10 19, 18:04)
O kodel su narkoze?
Tiesa, priaugino cistu, kai kurios po 4.8 mm Niekada gyvenime nesu turejus tokiu dalyku. Tai daba nuolatinis maudimas sonuose Va sake, jei jos dar augs ir pasieks apie 10 mm, tai tada jau teks traukt spirale lauk
o viešpatie kaip baisu
nežinau, tiesiog jei niekas nesikeis, atseit ji neveiksminga man...esu iš to mažo procento, arba būsiu...kaip čia toliau bus
tokių mm neturėjau nuo paauglystės
šiaip man laikas nuo laiko duria, vieną arba kitą šoną
pažiūrėjo per echo, viskas ok
QUOTE(Monrutė @ 2010 10 19, 17:06)
nežinau, tiesiog jei niekas nesikeis, atseit ji neveiksminga man...esu iš to mažo procento, arba būsiu...kaip čia toliau bus
Tai gal ir veiksminga, tik netinka pats hormonas joje esantis. Siaip tikrai nejuokas, jei mmm gausios ir ilgos. Visai galima organizma nuvaryt. O ir siaip, gyvenimo kokybe labai krenta tada.
Kad viskas susitvarkytu
QUOTE(Fanfan @ 2010 10 19, 18:10)
Tai gal ir veiksminga, tik netinka pats hormonas joje esantis. Siaip tikrai nejuokas, jei mmm gausios ir ilgos. Visai galima organizma nuvaryt. O ir siaip, gyvenimo kokybe labai krenta tada.
Kad viskas susitvarkytu
Kad viskas susitvarkytu
vyras jau prakeikė mano draugė Mireną....
per tą laiką du kartus mm buvo kas dvi savaites
kai mm sunaudoju nei daug nei mažai - 3-4 Pakelius paketų košmaras iš tikro.......
QUOTE(Monrutė @ 2010 10 19, 17:17)
vyras jau prakeikė mano draugė Mireną....
kai mm sunaudoju nei daug nei mažai - 3-4 Pakelius paketų košmaras iš tikro.......
joooo....
Buvo pradzioj ir man labai gausios. Ir isvis be jokio grafiko. Budavo atsistoji ir pliupteli per kojas, nors rodos vos pries kelias dienas tik baiges
Paskui zymiai apmazejo. Isnykt neisnyko, bet tikrai nebera gausios.