Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "MIRENA"

QUOTE(zzana @ 2010 10 12, 09:45)
Sveikos,turiu klausima spalio 4 diena isidejau mirena,po jos idejimo tepliojo nedaug,o va pries 2 dienas atsirado biski daugiau kraujo,bet uztenka ksdieniniu tik reikia dazniau keistis,ar cia gali buti,kad prasidejo mmm?

Priklausomai nuo to, kada dejo ar per mmm ar ne.
Man dejo ne per mmm. Tai po 2 sav po idejimo man prasidejo beveik metinis bardakas doh.gif
Atsakyti
Pas mane menesiniu nebuvo,nes maitinu
Atsakyti
QUOTE(zzana @ 2010 10 12, 09:54)
Pas mane menesiniu nebuvo,nes maitinu

Pas mane irgi tada nebuvo mmm, nes iskart po maitinimo dejaus. Tai nezinau, kiek cia jum to panasumo i mano situacija, bet as laikyciau tai tiesiog tepliojimu, o ne mmm.
Atsakyti
Bet as suprantu ta tepliojima kai tik truputi tepa,o pas mane va nuo sekamdienio daugiau,nes kasdienini reikia keistis 4-6 sykius i diena,tai nesuprantu
Atsakyti
QUOTE(zzana @ 2010 10 12, 10:02)
Bet as suprantu ta tepliojima kai tik truputi tepa,o pas mane va nuo sekamdienio daugiau,nes kasdienini reikia keistis 4-6 sykius i diena,tai nesuprantu

Tai cia kas ka laiko tepliojimu. As pirma pusmeti, tai praktiskai visa laika turejau normalias mmm kiauria men. Paskui lyg mazet pradejo. Kasdieniniu neuzteko tikrai. Bet, kai tai truko istisai, tai as ir nelaikiau mmm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 10 12, 11:04)
Tai cia kas ka laiko tepliojimu. As pirma pusmeti, tai praktiskai visa laika turejau normalias mmm kiauria men. Paskui lyg mazet pradejo. Kasdieniniu neuzteko tikrai. Bet, kai tai truko istisai, tai as ir nelaikiau mmm biggrin.gif

Gal ir man tepa,sakau gal kas negerai,gal ne taip turi buti.lapkricio vid.tik pas gyd.
Atsakyti
QUOTE(zzana @ 2010 10 12, 10:07)
Gal ir man tepa,sakau gal kas negerai,gal ne taip turi buti.lapkricio vid.tik pas gyd.

Man rodos viskas gerai wink.gif jei neramu, tai ir anksciau galit nueit wink.gif
Atsakyti
As vakar skambinaus klausiau koks tas tepliojimas turetu but,tai sako kaip yra mmm paskuj kaip nera.
Atsakyti
QUOTE(zzana @ 2010 10 12, 11:02)

As tai toki tepliojima laikiau mmm blush2.gif. Nes kai siaip tepliojo, tai uztekdavo 1-2 iklotu dienoj. Ir gausiau tepliojo tik po kelias dienas per tuos tris menesius. Manau kad viskas ok 4u.gif. Man po idejimo, iki vizito pas giniu istisai tepliojo visa menesi, tai jis tame nemate kazhi ko keisto, sake, kad gali buti ir taip.
Atsakyti
sveikos smile.gif
taip ir nesuprantu kox tas tepliojimas turetu buti?
nes man ja vakar idejo smile.gif tai siandien jau antra diena.ja dejo kaip man buvo 5 diena menesiniu,bet tik tepliojo.o dabar nzn vos vos tepa,cia gerai ar blogai,nesuprantu kaip turi buti g.gif ar tas tepliojimas veliau prasideda?
man vos vostruputi lyg kresuliukas viena kitasbet kad grynai kraujo butu tai ne.galima sakyt siek tie ruzavai,rusvai unsure.gif g.gif
Atsakyti
sveikos,isidejau Mirena jau antra karta.Tai galiu jus nuraminti ar tai tepliojimas ar menesines, nepergyvenkit tai nereiskia kad kazkas blogai, isidejus Mirena taip buna ir tai gali net testis iki 6 men., kiekvienai skirtingai , tai normalu kol ten viskas susireguliuoja, tereikia siek tiek kantrybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2010 10 12, 20:29)
sveikos,isidejau Mirena jau antra karta.Tai galiu jus nuraminti ar tai tepliojimas ar menesines, nepergyvenkit tai nereiskia kad kazkas blogai, isidejus Mirena taip buna ir tai gali net testis iki 6 men., kiekvienai skirtingai , tai normalu kol ten viskas susireguliuoja, tereikia siek tiek kantrybes 4u.gif

O antra karta dejotes iskart ar daret pertrauka? Kaip savijauta? Kaip po pirmo idejimo, ta prasme yra kokie tepliojimai ar kas. Ar isvis jokiu pokyciu?
Atsakyti