QUOTE(odessa @ 2010 09 04, 01:06)
sveiki, nu as su mirena jau metus su trupuciu,viskas liktais gerai,kol pati neprisigalvoju kad kazkas turetu but kitaip tada nueinu pas gydytoja,paziuri ir nuramina... tik vat buna pora men nesergu isvis , o trecia sergu ,kaip liktais buciau be spirales per metus jau taip 2 kartus buvo,o pasak gydytoju kuo tolyn ,tuo beveik isvis isnyksta menesines..bet ko gero kaip kam.. nes su manim ir su Mirena sake viskas gerai
O pas mane situacija panasi, as irgi mirena turiu jau 1 metai ir 5 menesiai, buna kad menesius kelis visai mmm nesergu, o kita menesi vel normaliai, o buna kad kiekviena menesi tik pateplioja 4 dienas... buvau pas gydytoja, ji sake viskas normalu, patikrino ir sake, mirena visu pirma nereguliuoja ciklo, jei ir buvo nereguliarus pries tai, tai toks jis gali ir buti, o jei nesergu, tai sake gali buti per menesi ir keli laseliai kraujo ir tu nepastebesi, buna kad kitoms ir isnyksta visai mmm, netgi inotacijoje rasoma kad 20 proc. moteru mmm dingsta... tad jei kitokiu nusiskundimu nera manau viskas .. bet cia mano nuomone
Papildyta:
QUOTE(escada* @ 2010 10 06, 14:06)
dar turiu klausima,kelinta menesiniu diena ja reikia detis? ir kiek liako kraujuojama po sios proceduros?
kadangi mano menesines iprasto pries mirena truko ~5 -7 dienas, tai man dejo irgi 3 diena, bet po idejimo man kelias dienas tepliojo, poto po savaites vel pradejo teplioti ir tai truko visa savaite, bet kita men. jau viskas normaliau