Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "MIRENA"

QUOTE(odessa @ 2010 09 04, 01:06)
sveiki, nu as su mirena jau metus su trupuciu,viskas liktais gerai,kol pati neprisigalvoju kad kazkas turetu but kitaip  biggrin.gif tada nueinu pas gydytoja,paziuri ir nuramina... tik vat buna pora men nesergu isvis , o trecia sergu ,kaip liktais buciau be spirales  g.gif per metus jau taip 2 kartus buvo,o pasak gydytoju kuo tolyn ,tuo beveik isvis isnyksta menesines..bet ko gero kaip kam.. nes su manim ir su Mirena sake viskas gerai  4u.gif

O pas mane situacija panasi, as irgi mirena turiu jau 1 metai ir 5 menesiai, buna kad menesius kelis visai mmm nesergu, o kita menesi vel normaliai, o buna kad kiekviena menesi tik pateplioja 4 dienas... buvau pas gydytoja, ji sake viskas normalu, patikrino ir sake, mirena visu pirma nereguliuoja ciklo, jei ir buvo nereguliarus pries tai, tai toks jis gali ir buti, o jei nesergu, tai sake gali buti per menesi ir keli laseliai kraujo ir tu nepastebesi, buna kad kitoms ir isnyksta visai mmm, netgi inotacijoje rasoma kad 20 proc. moteru mmm dingsta... tad jei kitokiu nusiskundimu nera manau viskas thumbup.gif .. bet cia mano nuomone wub.gif
Papildyta:
QUOTE(escada* @ 2010 10 06, 14:06)

dar turiu klausima,kelinta menesiniu diena ja reikia detis? blush2.gif  ir kiek liako kraujuojama po sios proceduros?

kadangi mano menesines iprasto pries mirena truko ~5 -7 dienas, tai man dejo irgi 3 diena, bet po idejimo man kelias dienas tepliojo, poto po savaites vel pradejo teplioti ir tai truko visa savaite, bet kita men. jau viskas normaliau smile.gif
Atsakyti
nu man au 7 menesis prasidejo su mirena, siap viskas gerai, ypac dziaugiuosi, kad tampona isidedu tik tada jei ilgas kelias laukia ir nebus kur sustoti, nors si menesi paketus keiciau tik, kad keisti ir kvapo nebutu,o pries tai buvau plaukiantis upeliukas. Minusas mazytis mirenos tai papildomi 5 kg, bet visada su kontraceptikais priaugdavau, su tabletem buvau net 10 kg, bet si karta labai aktyviai sportuoju, derinu maista, tad laikosi tas svoris jau antras menuo toks pats tikekimes nebekils doh.gif pirmus menesius spuogeliai kilo, nuotaika kaitaliojosi, dabar atrodo susigyvenom
Atsakyti
QUOTE(Kibelė @ 2010 10 10, 19:18)
Minusas mazytis mirenos tai papildomi 5 kg,

OI,ni ni ni.Vot eto nienado man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2010 10 10, 20:37)
OI,ni ni ni.Vot eto nienado man  schmoll.gif

Man neauga nuo jos svoris. Pirmus menesius kaip tik, net krito. Kol kas tie nukrite ir negrize.
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 10 10, 22:06)
Man neauga nuo jos svoris. Pirmus menesius kaip tik, net krito. Kol kas tie nukrite ir negrize.

Tai gal ne nuo jos krito?gal tiesiog taip sutapo g.gif

Oi,cia butu fantastika,jei dar ir nukristu kokia pora kg bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 10 10, 22:06)

idomu butu,jei ir daugiau kas pasidalintu,augo svoris,ja idejus ,ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2010 10 10, 21:18)
Tai gal ne nuo jos krito?gal tiesiog taip sutapo  g.gif

Oi,cia butu fantastika,jei dar ir nukristu kokia pora kg  bigsmile.gif

Tikrai nuo jos. Nes mane pirma pusmeti labai pykino po jos idejimo.
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 10 10, 22:44)
Tikrai nuo jos. Nes mane pirma pusmeti labai pykino po jos idejimo.

Manes nepykina.Tai reiskia nieks man nekris schmoll.gif
Atsakyti
Ideta jau beveik 4 men. Svoris krenta, nepykina. Bet manau, kad svoris krenta nuo lakstymo aplink vaika ir nuo zindymo. Jokio Mirenos poveikio nejauciu, ypac kai nebeteplioja, tai pamirsus ja.
Atsakyti
aš jau 4 metai kaip turiu mireną. man įdomu, kaip yra su tuo jos penkių metų "galiojimu", ar galima ramia galva ją penkis metus ir nešioti, t.y. ji tikrai dar veikia? neramu darosi...
kai baigsis jos "terminas", net nežinau ar norėsiu vėl dėtis naują... tiesą sakant, pašalinis poveikis itin nemalonus. svorio priaugau, atsikratau daug sunkiau nei kad tada, kai nevartodavau hormonų. su noru irgi kaip sakant... žinau kad čia būtent mirenos poveikis, nes kažkada dar prieš gimdymą gerdavau kt geriamas, ir kai jas baigiau gert ojoj kaip aiškiai supratau... bėda ta, kad kažko gudresnio už mireną nebesugalvoju...turbūt teks vėl dėtis tokią pačią...smagu, kad jos bent jau atpigo...
Atsakyti
Gal kiek ne į temą, bet gal kas turit parduoti mirena (nusipirkot, apsigalvojot ar pan.) pigiau, ir aišku, kad galiojimo laikas nebūtų pasibaigęs.

Į AZ.
Atsakyti
Sveikos,turiu klausima spalio 4 diena isidejau mirena,po jos idejimo tepliojo nedaug,o va pries 2 dienas atsirado biski daugiau kraujo,bet uztenka ksdieniniu tik reikia dazniau keistis,ar cia gali buti,kad prasidejo mmm?
Atsakyti