Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkpėdė: Skroblinukas

QUOTE(rugiu_pieva @ 2011 01 17, 21:46)
Loxxy, su praejusiu mazosios gimtadieniu  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Kaip jums sekasi pratintis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 18 sausio 2011 - 11:00
Bet si grupe nuo 1 metuku taip? As koki balandi norejau jau savaja vest,
bet jai bus tik 1,4. Tai labai mazyte tarp visu gaunasi.

O tik viena tokiu maziuku grupe yra? Ar yra daugiau?

Ir dr vienas klausimas, tai visa grupe yra tik 14 mazyliu?
As kazkodel galvojau kad 20 yra pilna grupe.

Aciu Jums uz atsakymus visoms labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulytee @ 2011 01 18, 18:47)
Bet si grupe nuo 1 metuku taip? As koki balandi norejau jau savaja vest,
bet jai bus tik 1,4. Tai labai mazyte tarp visu gaunasi.

O tik viena tokiu maziuku grupe yra? Ar yra daugiau?

Ir dr vienas klausimas, tai visa grupe yra tik 14 mazyliu?
As kazkodel galvojau kad 20 yra pilna grupe.

Aciu Jums uz atsakymus visoms labai smile.gif

Na tikrai būna kad leidžia ir mažesnius nei 1,4. Bet šiuo metu ji būtu mažiausia. Nors aš asmeniškai nenorėčiau, kad mano vaikas būtu vyriausias, dėl mažiausias bėdų nematau cool.gif Yra dar žvirbliukų lopšelio grupė 4u.gif Kokio amžiaus ten mažyiai nežinau. O lopšelio pilna grupė kiek žinau yra 15 vaikų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2011 01 18, 12:00)
Ačiū  4u.gif
Kaip jums sekasi pratintis?

Na pirmos dienos buvo tikrai super. Vos isprasydavau is grupes.
Bet pastarosios dienos tai nekokios buvo. I grupe su asaromis. Dienos metu sake viskas kaip ir normaliai. Bet kai ateidavau pasiimti tai vel asaros, puola ant kaklo ir kaip pleistras prilimta. Vakar buvo labai sunku, nes tiek isitempes, kad ir namie nenueina nei per 2 metrus, iskarto asaros. Vakare net temperatura uzkilo 39 ir suviduriavo. Tai nezinau, ar cia nuo nervu ar pasigavo kokia bacila. Siandien namie, tai viskas jam super biggrin.gif
kazin ar daugiau vaiku grupeje nera suviduriavusiu??? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Loxxy @ 2011 01 18, 21:52)
Na tikrai būna kad leidžia ir mažesnius nei 1,4. Bet šiuo metu ji būtu mažiausia. Nors aš asmeniškai nenorėčiau, kad mano vaikas būtu vyriausias, dėl mažiausias bėdų nematau  cool.gif Yra dar žvirbliukų lopšelio grupė  4u.gif Kokio amžiaus ten mažyiai nežinau. O lopšelio pilna grupė kiek žinau yra 15 vaikų  mirksiukas.gif

kuo mazesnes grupes tuo maziau ligu. Kai vakar aukyte papasakojo, kad tevai net antibiotikus atnesa kad suduotu, tai as visai pasiurpau. Jei tai pamatyciau, pati turbut greitaja vaikui iskviesciau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiu_pieva @ 2011 01 19, 15:26)
Kai vakar aukyte papasakojo, kad tevai net antibiotikus atnesa kad suduotu, tai as visai pasiurpau.

Siaubiakas. Suprantu, kad saugo darbo vietą ir nesėdi su vaikais namie, aš pati į kiekvieną paslogavimą ar pakosėjimą nereaguoju. Nu bet kad iki tokio lygio... Gaila vaikiukų.
Atsakyti
noriu darželio senbuvių paklausti apie vyresnėlių 4 m vaikų grupes, atsiliepimus apie auklėtojas, kurios vaikučiams labiau patinka, kurios tėveliams?
Atsakyti
QUOTE(rugiu_pieva @ 2011 01 19, 15:26)
kazin ar daugiau vaiku grupeje nera suviduriavusiu???  g.gif
Papildyta:
kuo mazesnes grupes tuo maziau ligu. Kai vakar aukyte papasakojo, kad tevai net antibiotikus atnesa kad suduotu, tai as visai pasiurpau. Jei tai pamatyciau, pati turbut greitaja vaikui iskviesciau. biggrin.gif

Na mums viskas gerai. Gal jums nuo streso mirksiukas.gif
Dėl tokių tėvų, tai jei pamatyčiau tai tikrai sudrausminčiau. Ir auklėtojos paprašyčiau, sergančių vaikų nepriimti. O jei jie neserga, tik šiaip antibiotikus geria, tai tėvai turėtu pristatyti gyditojo pažyma, kad jie yra sveiki.
Tokiems tėvams reiktu priminti, kad vaikų kurių negali užauginti tėvai, gali užauginti valstybė. ir nereikia teisintis darbais. Visi dirba. Visiem nelengva. Bet yra daugybė sprendimų variantų, kaip nekenkti savo ir svetimų vaikų sveikatai. Atbumbėjau nuo širdies blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 20 sausio 2011 - 14:35
taip...vienas sergantis apkrecia minimum tris sveikus, ir taip pasaka
be galo sad.gif
bet ir i darba einanciu buna su temperaturom ir ligom..paskui ir nuo tokio
apsikreti. Tai suauge zmones..tokie manau vaikus irgi veda..eh, na visokiu
yra ir su visokiom priezastim..

norejau uzklaust dar, tai boruziuku grupes aukletoja yra Onute. Kiek supratau
labai faina.

O kaip zvirbliuku grupes aukletoja?
Atsakyti

[/quote]
mes lankom zvirbliukus tai aukletoja Vida man irgi patinka thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Elles1,2011 01 21, 14:11]
[/quote]
mes lankom zvirbliukus tai aukletoja Vida man irgi patinka thumbup.gif
[/quote]
aciu smile.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif

Nuo rugsejo planuojam leisti savo dukryte (rugseji jai bus 2m8men) i Skroblinuka. Jau pradedu dometis aukletojomis. Gal kas galetumet parasyt gerus/blogus atsiliepimus. Jei nenorit viesai, labai lauksiu i AZ rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip tylu pas mus temoj smile.gif
Merginos, gal kuri žinot, kada svirpliukų auklėtojų gimtadieniai? blush2.gif
Atsakyti