Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkpėdė: Skroblinukas

QUOTE(Braskyte07 @ 2010 10 07, 16:07)
Ooo, malonu susipazinti. Ir kaip atsiliepimai?? Kaip aukletojos?? Kaip pati grupe, na turiu omenyje, vaikai?? Ar draugiski ir pan.?? O tavo vaikas jau is lopselio atejo ar dabar tik tai??

mes iš lopšio atėjom. vaikučiai visi faini thumbup.gif . auklėjos geros - užsima su vaikais, piešia, žaidžia, daro darbelius. aplamai man šis darželis patinka, dauguma auklėtojų fainuolės smile.gif . o kaip jums?
Atsakyti
Nu ka kaip ir sakiau mano mazylis susirgo verysad.gif ,ir apsikrete nuo tos mergaites kur sakiau kad atvede labai kosincia,tai mnao vaikas taip pat pradejo taip koseti ir slogyte didele unsure.gif ,Aciu D kad temperaturos pokolkas neras ryt zigiuosim pas gydytoja,tikiuosi pasveikism per savaitele unsure.gif

Gal zinot nuemri boruziuku grupes ,reik aukletojai paskambint pranest unsure.gif
Atsakyti
Mamytes as labai labai atsiprasau sumaisiau grupe musu zvirbliuku grupe ne boruziuku ,ot koia isiziojus jetau
Aciu Loxxy uz telefona,tai isaiskinom kurioje mes grupeje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMYČIUKAS2 @ 2010 10 07, 19:02)
mes iš lopšio atėjom. vaikučiai visi faini thumbup.gif . auklėjos geros - užsima su vaikais, piešia, žaidžia, daro darbelius. aplamai man šis darželis patinka, dauguma auklėtojų fainuolės smile.gif . o kaip jums?

Jus cia turbut is to branduolio, kaip aukletoja sako biggrin.gif Yra sake branduolys ateje is lopselio, tai jie jau priprate ir super jauciasi. Maciau as chebyte duksta, tusinasi ir vargo nemato thumbup.gif Laukiu nesulaukiu kada mano vaikas taip g.gif As pirma savaite tik papratinau vaika prie darzo, o dabar su kudikiu namie sedziu, vyras veza, tai nelabai ka matau. Mums tik antra savaite. Aukletojos lyg ir nieko pasirode. Tik vaikas praeita savaite daugiausiai mate viena aukletoja, o siandien nuejo pamate kita, tai susigraudino...jis truputi mazesnis, tai reikes laiko priprasti. Tikiuosi greitai adaptuosis. Tik man pasirode, kad jos mazai vaikus i lauka veda.. O siaip lyg ir viskas oki. Kiek as maciau tai su vaikais graziai elgiasi ir uzsiema. Ir seimininkele padeda.
Atsakyti
Na va,siandien jau grizom po ligos.Labai bijojau,kad nebutu vel pratinimo kaip nuo pradziu,nes pries liga tik savaitele paejom ir savaite sirgom,bet tik ryte paverksleno ir viskas,auklyte sake,kad net ant puoduko pasedejo su kitais vaikuciais (man tik anksti rite iseina pasodinti,kol uzsimiegojusi,o veliau net i kalbas neina).Auklyte Inga sake,kad musu (boruziuku)grupeje daug nauju vaikuciu yra.
Atsakyti
QUOTE(vaida89 @ 2010 10 11, 15:59)
Na va,siandien jau grizom po ligos.Labai bijojau,kad nebutu vel pratinimo kaip nuo pradziu,nes pries liga tik savaitele paejom ir savaite sirgom,bet tik ryte paverksleno ir viskas,auklyte sake,kad net ant puoduko pasedejo su kitais vaikuciais (man tik anksti rite iseina pasodinti,kol uzsimiegojusi,o veliau net i kalbas neina).Auklyte Inga sake,kad musu (boruziuku)grupeje daug nauju vaikuciu yra.

Ziuriu Jus tas pats kaip mes paejom savaite ir susirgom,tikiuosi per savaitele pasveiksim,ir irgi idomu kaip cia bus vel del pratinimo,nes jau ruosiames jei nebutume susirge palikti visai dienai,tai dabar turbut vel reiks keleta dienu palikt iki pietu g.gif

Nu gaila ziuriu cai daugiau bendraujanciu is boruziuku grupes,gaila kad mes kitoje,nes kolkas mamyciu cia nera bendraujanciu ir zvirbliuku grupes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ŠANTEL @ 2010 10 11, 15:10)
Ziuriu Jus tas pats kaip mes paejom savaite ir susirgom,tikiuosi per savaitele pasveiksim,ir irgi idomu kaip cia bus vel del pratinimo,nes jau ruosiames jei nebutume susirge palikti visai dienai,tai dabar turbut vel reiks keleta dienu palikt iki pietu g.gif

Nu gaila ziuriu cai daugiau bendraujanciu is boruziuku grupes,gaila kad mes kitoje,nes kolkas mamyciu cia nera bendraujanciu ir zvirbliuku grupes unsure.gif

Ir as jau planavau pietu miegucio palikti.Dabar galvoju ar rytoj palikti petu miegui ar ne.Siandien,tai sake,kad tik ryte verksleno,o per diena,nei trupucio,visa laika zaide su vaikais.Gal vis del to paliksiu,reiks vakare dar su MB pasitarti... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskyte07 @ 2010 10 11, 08:55)
Jus cia turbut is to branduolio, kaip aukletoja sako  biggrin.gif  Yra sake branduolys ateje is lopselio, tai jie jau priprate ir super jauciasi. Maciau as chebyte duksta, tusinasi ir vargo nemato  thumbup.gif  Laukiu nesulaukiu kada mano vaikas taip  g.gif As pirma savaite tik papratinau vaika prie darzo, o dabar su kudikiu namie sedziu, vyras veza, tai nelabai ka matau. Mums tik antra savaite. Aukletojos lyg ir nieko pasirode. Tik vaikas praeita savaite daugiausiai mate viena aukletoja, o siandien nuejo pamate kita, tai susigraudino...jis truputi mazesnis, tai reikes laiko priprasti. Tikiuosi greitai adaptuosis. Tik man pasirode, kad jos mazai vaikus i lauka veda.. O siaip lyg ir viskas oki. Kiek as maciau tai su vaikais graziai elgiasi ir uzsiema. Ir seimininkele padeda.

mes iš to branduolio biggrin.gif . maniškiui tai visai nesinori eiti į darželį, bet žino, kad reikia ir kitaip nieko nebus. dėl lauko tai didesni daugiau eina, mažiukus veda kai geras oras, o būna ir taip, kad koks vienas vaikutis negali eiti į lauką tai jo ir nėra su kuo palikti grupėj tada ir neina visi. o jums stiprybės ir kantrybės.
p.s. mačiau kad šią savaitę susirinkimas- tai susimatysim smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

mes irgi is boruziuku grupes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida89 @ 2010 10 11, 13:59)

Mes dar namie tupim. Vis po pora kart per diena sukosti, tai laikau namie kol turiu galimybe.

QUOTE(MAMYČIUKAS2 @ 2010 10 11, 17:14)

p.s. mačiau kad šią savaitę susirinkimas- tai susimatysim  smile.gif

O kazi cia tik pas jus ar visam darzelyje?
Boruziuku mamos, jei bus koks susirinkimas garsiai rekit SM, kad Loxxy neprazopsotu namie betupedama biggrin.gif

QUOTE(Agnieshkita @ 2010 10 11, 17:28)
Sveiki  4u.gif

mes irgi is boruziuku grupes  4u.gif

Labas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2010 10 11, 23:10)
O kazi cia tik pas jus ar visam darzelyje?
Boruziuku mamos, jei bus koks susirinkimas garsiai rekit SM, kad Loxxy neprazopsotu namie betupedama  biggrin.gif 

Visame darzelyje, as atsiklausiau. sake pas mus nezino ar bus, o jei bus tai pries kaledas visada daro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkita @ 2010 10 12, 07:46)
Visame darzelyje, as atsiklausiau. sake pas mus nezino ar bus, o jei bus tai pries kaledas visada daro smile.gif

g.gif Taip ir likau nesupratus. Ar bus bendras viso darzelio susirinkimas? Ar tik kitose grupese. O pas mus nebent per kaledas? g.gif
Atsakyti