Sveikos, naujos mamos ir nauji vaikiukai . Kantrybes, pripras...
As tik vat laukiu, kada sildyt prades, nes salta ir dregna grupeje. Galvojau nebeleisti gal sia savaite, ale tai spektakliukas, tai sokiu burelis... Tikiuosi, nesusirgsim.
QUOTE(vaida89 @ 2010 10 05, 13:06)
Ir mes is boruziuka,nuo vakar sergam.Praeita savaite mergaiciu daugiau buvo.Pirmos 2 dienos mums pasakiskai geros buvo,o tada verkimas prasidejo.Na ziuresim kaip po ligos bus,nes jau turiu i darba grist.
Sveikatytes Jums greiciau sveikit,lauksim Oij tikiuosi mano neatkris kaip as bijau
Papildyta:
QUOTE(Muse @ 2010 10 05, 16:04)
Sveikos, naujos mamos ir nauji vaikiukai . Kantrybes, pripras...
As tik vat laukiu, kada sildyt prades, nes salta ir dregna grupeje. Galvojau nebeleisti gal sia savaite, ale tai spektakliukas, tai sokiu burelis... Tikiuosi, nesusirgsim.
Sveiki
As kai buvau boruziukuose tai kad ir plastikinei langai sakyciau saltoka ,o jauciu kur nera isvis salta turbut
QUOTE(vaida89 @ 2010 10 05, 11:06)
Ir mes is boruziuka,nuo vakar sergam.Praeita savaite mergaiciu daugiau buvo.Pirmos 2 dienos mums pasakiskai geros buvo,o tada verkimas prasidejo.Na ziuresim kaip po ligos bus,nes jau turiu i darba grist.
o kas jums?
Mes tai tokios nei sveikos nei sergancios tai laikau namie.
Sveikutes,
gal yra mamayciu is peledziuku grupes??? Sia savaite pradejau vesti savaji. Kol kas lik noriai eina i darzeli
gal yra mamayciu is peledziuku grupes??? Sia savaite pradejau vesti savaji. Kol kas lik noriai eina i darzeli
QUOTE(Loxxy @ 2010 10 05, 15:50)
Gydytoja sake,kad virusas (visada tokia pacia diagnoze girdziu) pirmadieni ir vakar temperatura virs 39 buvo,siandien jau nebera tik sloga nemaza.Gal pirmadieni jau ateisim.
QUOTE(vaida89 @ 2010 10 06, 16:26)
Gydytoja sake,kad virusas (visada tokia pacia diagnoze girdziu) pirmadieni ir vakar temperatura virs 39 buvo,siandien jau nebera tik sloga nemaza.Gal pirmadieni jau ateisim.
Oj laikykites As irgi sita giesme girdziu kai vedu vaika pasitikrinti,pastovei sako saugokites virusai siaucia ,o gal norit pasiskiepyti vakcina kainuoja bla bla bla
Musu kazkodel dar neuzrase i darzeli einam tik iki pietu ,turbut letai eina sitie reikalai
QUOTE(ŠANTEL @ 2010 10 06, 16:57)
Musu kazkodel dar neuzrase i darzeli einam tik iki pietu ,turbut letai eina sitie reikalai
Nelabai suprantu apie ka tu cia. Kai tik pasakysit aukletojom, kad jau norit palikti pietauti ar vesti pries pusrycius iskart busit itraukti i sarasus. Kol pratinates tik po truputi, geranoriskai jusu pinigelius taupo
QUOTE(Loxxy @ 2010 10 06, 23:15)
Nelabai suprantu apie ka tu cia. Kai tik pasakysit aukletojom, kad jau norit palikti pietauti ar vesti pries pusrycius iskart busit itraukti i sarasus. Kol pratinates tik po truputi, geranoriskai jusu pinigelius taupo
Nu mano vyras klause gal jau galima palikti pietu miegui tai pasake kad dar neuzrasyti esam kai uzrasys tada jau galesim palikt
Norejau tokio dalyko paklaust ,jei Jusu vaikui atsirado sloga ir ir kosti ar Jus vedat i darzeli ?????Man idomu kaip mamytes i tokius dalykus ziuri
Labas rytas
Norejau tokio dalyko paklaust ,jei Jusu vaikui atsirado sloga ir ir kosti ar Jus vedat i darzeli ?????Man idomu kaip mamytes i tokius dalykus ziuri
As grieztai pries toki vedima. Laikau tai nepagarba savo vaikui ir aplinkiniams. Nors mamos bande sakyti, kad kai dirbi kitaip neiseina. Bet vaikus auginti niekada ir nebuvo lengva
O siaip yra higienos normoj nustatyta su kokia sloga ar kosuliu aukletojos turi nebepriimti vaiku i darziuka. Jei tokius ves i boruziukus, prasysiu aukletoju laikytis teises aktu nuostatu
QUOTE(ŠANTEL @ 2010 10 07, 08:27)
As grieztai pries toki vedima. Laikau tai nepagarba savo vaikui ir aplinkiniams. Nors mamos bande sakyti, kad kai dirbi kitaip neiseina. Bet vaikus auginti niekada ir nebuvo lengva
O siaip yra higienos normoj nustatyta su kokia sloga ar kosuliu aukletojos turi nebepriimti vaiku i darziuka. Jei tokius ves i boruziukus, prasysiu aukletoju laikytis teises aktu nuostatu
QUOTE(Loxxy @ 2010 10 07, 10:57)
Labas rytas
Tai va zinok atvede toki viena kriokenti siandien ,aiskuu as pati nemaciau tai negaliu labai teigti ar tas vaikas labai sergantis ,mano vyras taip sake ,paziuresim ar mano vaikas atsilaikys jei ne pasidomesiu kieno tas vaikelis ir pakalbesiu su mamyte ar aukletoja,nes as irgi gierztai jei tik butu sloga ir kosetu nevesciau
QUOTE(Braskyte07 @ 2010 10 06, 14:54)
Sveikutes,
mes iš ten
QUOTE(MAMYČIUKAS2 @ 2010 10 07, 12:10)
mes iš ten
Ooo, malonu susipazinti. Ir kaip atsiliepimai?? Kaip aukletojos?? Kaip pati grupe, na turiu omenyje, vaikai?? Ar draugiski ir pan.?? O tavo vaikas jau is lopselio atejo ar dabar tik tai??