Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkpėdė: Skroblinukas

Sveikos, naujos mamos ir nauji vaikiukai smile.gif. Kantrybes, pripras...

As tik vat laukiu, kada sildyt prades, nes salta ir dregna grupeje. Galvojau nebeleisti gal sia savaite, ale tai spektakliukas, tai sokiu burelis... Tikiuosi, nesusirgsim.
Atsakyti
QUOTE(vaida89 @ 2010 10 05, 13:06)
Ir mes is boruziuka,nuo vakar sergam.Praeita savaite mergaiciu daugiau buvo.Pirmos 2 dienos mums pasakiskai geros buvo,o tada verkimas prasidejo.Na ziuresim kaip po ligos bus,nes jau turiu i darba grist.

Sveikatytes Jums greiciau sveikit,lauksim 4u.gif Oij tikiuosi mano neatkris kaip as bijau unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Muse @ 2010 10 05, 16:04)
Sveikos, naujos mamos ir nauji vaikiukai smile.gif. Kantrybes, pripras...

As tik vat laukiu, kada sildyt prades, nes salta ir dregna grupeje. Galvojau nebeleisti gal sia savaite, ale tai spektakliukas, tai sokiu burelis... Tikiuosi, nesusirgsim.

Sveiki 4u.gif
As kai buvau boruziukuose tai kad ir plastikinei langai sakyciau saltoka ,o jauciu kur nera isvis salta turbut unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŠANTEL: 05 spalio 2010 - 14:12
QUOTE(vaida89 @ 2010 10 05, 11:06)
Ir mes is boruziuka,nuo vakar sergam.Praeita savaite mergaiciu daugiau buvo.Pirmos 2 dienos mums pasakiskai geros buvo,o tada verkimas prasidejo.Na ziuresim kaip po ligos bus,nes jau turiu i darba grist.

o kas jums?
Mes tai tokios nei sveikos nei sergancios tai laikau namie. cool.gif
Atsakyti
Sveikutes,
gal yra mamayciu is peledziuku grupes??? Sia savaite pradejau vesti savaji. Kol kas lik noriai eina i darzeli thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2010 10 05, 15:50)
o kas jums?
Mes tai tokios nei sveikos nei sergancios tai laikau namie.  cool.gif

Gydytoja sake,kad virusas (visada tokia pacia diagnoze girdziu) pirmadieni ir vakar temperatura virs 39 buvo,siandien jau nebera tik sloga nemaza.Gal pirmadieni jau ateisim.
Atsakyti
QUOTE(vaida89 @ 2010 10 06, 16:26)
Gydytoja sake,kad virusas (visada tokia pacia diagnoze girdziu) pirmadieni ir vakar temperatura virs 39 buvo,siandien jau nebera tik sloga nemaza.Gal pirmadieni jau ateisim.

Oj laikykites 4u.gif As irgi sita giesme girdziu kai vedu vaika pasitikrinti,pastovei sako saugokites virusai siaucia ,o gal norit pasiskiepyti vakcina kainuoja bla bla bla doh.gif

Musu kazkodel dar neuzrase i darzeli einam tik iki pietu ,turbut letai eina sitie reikalai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŠANTEL: 06 spalio 2010 - 16:58
QUOTE(ŠANTEL @ 2010 10 06, 16:57)

Musu kazkodel dar neuzrase i darzeli einam tik iki pietu ,turbut letai eina sitie reikalai g.gif

Nelabai suprantu apie ka tu cia. Kai tik pasakysit aukletojom, kad jau norit palikti pietauti ar vesti pries pusrycius iskart busit itraukti i sarasus. Kol pratinates tik po truputi, geranoriskai jusu pinigelius taupo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2010 10 06, 23:15)
Nelabai suprantu apie ka tu cia. Kai tik pasakysit aukletojom, kad jau norit palikti pietauti ar vesti pries pusrycius iskart busit itraukti i sarasus. Kol pratinates tik po truputi, geranoriskai jusu pinigelius taupo  4u.gif

Nu mano vyras klause gal jau galima palikti pietu miegui tai pasake kad dar neuzrasyti esam kai uzrasys tada jau galesim palikt ax.gif
Norejau tokio dalyko paklaust g.gif ,jei Jusu vaikui atsirado sloga ir ir kosti ar Jus vedat i darzeli g.gif ?????Man idomu kaip mamytes i tokius dalykus ziuri g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŠANTEL: 07 spalio 2010 - 08:39
Labas rytas

QUOTE(ŠANTEL @ 2010 10 07, 08:27)

Norejau tokio dalyko paklaust g.gif ,jei Jusu vaikui atsirado sloga ir ir kosti ar Jus vedat i darzeli g.gif ?????Man idomu kaip mamytes i tokius dalykus ziuri g.gif

As grieztai pries toki vedima. Laikau tai nepagarba savo vaikui ir aplinkiniams. Nors mamos bande sakyti, kad kai dirbi kitaip neiseina. Bet vaikus auginti niekada ir nebuvo lengva biggrin.gif
O siaip yra higienos normoj nustatyta su kokia sloga ar kosuliu aukletojos turi nebepriimti vaiku i darziuka. Jei tokius ves i boruziukus, prasysiu aukletoju laikytis teises aktu nuostatu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2010 10 07, 10:57)
Labas rytas
As grieztai pries toki vedima. Laikau tai nepagarba savo vaikui ir aplinkiniams. Nors mamos bande sakyti, kad kai dirbi kitaip neiseina. Bet  vaikus auginti niekada ir nebuvo lengva  biggrin.gif
O siaip yra higienos normoj nustatyta su kokia sloga ar kosuliu aukletojos turi nebepriimti vaiku i darziuka. Jei tokius ves i boruziukus, prasysiu aukletoju laikytis teises aktu nuostatu  cool.gif

Tai va zinok atvede toki viena kriokenti siandien ,aiskuu as pati nemaciau tai negaliu labai teigti ar tas vaikas labai sergantis ,mano vyras taip sake ,paziuresim ar mano vaikas atsilaikys jei ne pasidomesiu kieno tas vaikelis ir pakalbesiu su mamyte ar aukletoja,nes as irgi gierztai jei tik butu sloga ir kosetu nevesciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskyte07 @ 2010 10 06, 14:54)
Sveikutes,
gal yra mamayciu is peledziuku grupes??? Sia savaite pradejau vesti savaji. Kol kas lik noriai eina i darzeli  thumbup.gif

mes iš ten biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMYČIUKAS2 @ 2010 10 07, 12:10)
mes iš ten  biggrin.gif

Ooo, malonu susipazinti. Ir kaip atsiliepimai?? Kaip aukletojos?? Kaip pati grupe, na turiu omenyje, vaikai?? Ar draugiski ir pan.?? O tavo vaikas jau is lopselio atejo ar dabar tik tai??
Atsakyti