Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkpėdė: Skroblinukas

QUOTE(laurrutte @ 2012 10 09, 16:34)
Sveikos mamytes,

Gavome vieta Geniuku grupeje gal yra lankanciu? Taip pat iki kada tiksliai dirba darzelis?

Laba diena 4u.gif

Mes is geniuku mirksiukas.gif dirba darzelis iki 18.30val.
Atsakyti
Laba diena,mamytes,

Mes niekur nepapuolem,tad pasiule mums Skroblinuka,sake,jog viena vieta yra i 3m grupe,net nezinau i kokia tiksliau,kadangi ryt reiks skambinti i savivaldybe ir sakyt,jog bandysim tada eiti i si darzeli.
Matau is susirasynetoju,jog dauguma bendrauja daug maz tos pacios mamytes wub.gif
Patiko,jog graziai atsiliepiate apie si darzeli,kazkaip ramiau truputeli..
Niekas nekalba apie maisteli,sakykit kaip jis? Ka siaip dar veikia trimetinukai,ar yra papildomi uzsiemimai?
Ar leis pabuti pirmom dienom nors kuri laika su vaiku,kad apsiprastu jis?
Aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2012 09 05, 09:34)
O, tai su mumis kartu  4u.gif

O! Mes taip pat papuolem i Vyturiuku grupe, busim naujokai nuo kitos savaites, tik dar reikia medicinine pazyma sunui sutvarkyti. Nieko apie si darzeli nezinojau, taciau skaitant si foruma tik sypsena veide atsiranda smile.gif Labai dziaugiuosi, kad giriamos aukletojos, juk geros aukletojos svarbiausia. Maciau, kad kazkuri mamyte is Pasilaiciu. Gal dar kazkas is Pasilaiciu ar is aplinkiniu rajonu sia grupe lanko? Gal zinot, kiek grupeje vaiku? Koks grupes darbo laikas? (nes kiekvienam darzelyje, turbut, skirtingos grupes siek tiek skirtingu laiku dirba)

Kaip nekantrauju ir tuo paciu nerimauju, kaip sunui seksis adaptuotis darzelyje...

Atsakyti
Mano atsiliepimai apie šį darželį taip pat patys geriausi: ir dėl auklėtojų, ir dėl direktorės, ir dėl vaikų kūrybinio užimto ir t.t. Vežiojom tris metus dukrą į šį darželį iš Justiniškių, nes prie namų negavom vietos. Tik nuo šio rudens atsirado vieta prie namų, todėl dėl patogumo teko atsisveikinti su "Skroblinuku", deja, tikrai su nuoširdžiu liūdesiu verysad.gif Ačiū Dievui, dukra puikiai adaptavosi naujajam.
Atsakyti
Kad jau atradau šią temą, tai pasisakysiu smile.gif

jau antras vaikas mano šiais metais baigia Skroblinuką . Ir labai norėčiau, kad trečia ten patektų, bet kažin su šia nauja tvarka verysad.gif

bet auklėtojos ir visas kolektyvas nu tikrai super super , maistas bent jau mano mergina kuri dabar lanko nesiskundžia schmoll.gif sakė viskas skanu išskyrus manų košę biggrin.gif Darželis dalyvauja visokiuose projektuose, renginiuose, ypač superinė yra muzikos vadovė thumbup.gif nu tikrai jeigu papuolat, tai tik džiūgaukit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gudrene @ 2012 12 07, 14:31)
Kad jau atradau šią temą, tai pasisakysiu smile.gif

jau antras vaikas mano šiais metais baigia Skroblinuką . Ir labai norėčiau, kad trečia ten patektų, bet kažin su šia nauja tvarka  verysad.gif

bet auklėtojos ir visas kolektyvas nu tikrai super super , maistas bent jau mano mergina kuri dabar lanko nesiskundžia  schmoll.gif  sakė viskas skanu išskyrus manų košę  biggrin.gif  Darželis dalyvauja visokiuose projektuose, renginiuose, ypač superinė yra muzikos vadovė  thumbup.gif  nu tikrai jeigu papuolat, tai tik džiūgaukit  4u.gif

O! Sveika grupioke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manola @ 2012 12 07, 16:58)
O! Sveika grupioke smile.gif

o as dar ilgai pasvarsciau kas cia ta grupioke blush2.gif lotuliukas.gif

Su Naujais metais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziuziu: 01 sausio 2013 - 17:35
Mano sunui kai laikas buvo eit i darzeli ,nepakluivom i savo, sitas darzelis mus priglaude wub.gif ejo sunus iki spalio menesio, paskui jau gavom vieta savo priklausanciam
Nors veziojom ji is Pasilaciu gan toloka bet tik geriausi atsiliepimai apie si darzeli apie Direktore ir aukletojas ypac Dekinga aukletojai Stasei,nuostabi aukletoja wub.gif Ejom i Bituciu grupe,bet va pradejom eit i mums priklausanti ir tiesiog daug kas pradejo nepatikt esanciam verysad.gif ,del to apie si darzeli tik geriausi prisiminimai mums ir musu sunui wub.gif
Tai va palyginimas kad ne isore darzelio svarbiausia ,musu esamas gal ir gerai atrodo gerai irengtas bet aukletoju elgiasys man kai kada ne prie sirdies verysad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal lankantys si darzeli galite pasidalinti informacija, kiek yra lopselinuku grupiu "Skroblinuke", kiek mazdaug priima kasmet maziausiuju i si darzeli ...? 4u.gif
Kadangi dabar jau idiegta centralizuota sistema, stovime eileje, bet vietos eileje tikrai nedziuginancios, tai darosi neramu, ar sansu turime patekti ar ne.. unsure.gif
Busiu dekinga uz informacija 4u.gif
Atsakyti
Lopselinuku yra dvi grupes, iki 20 vaiku kiekvienoje...
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2013 01 31, 17:11)
Lopselinuku yra dvi grupes, iki 20 vaiku kiekvienoje...

Aciu 4u.gif Tai ne kazin kas.. unsure.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Skubu pasidziaugti, kad patekome i si darzeli "zvirbliuku" grupe thumbup.gif Nuo rudenelio mano zvirbliai keliaus ten... ax.gif Tokia laiminga, lyg milijona buciau laimejusi lotuliukas.gif
Gal atsiras cia daugiau zvirbliuku? mirksiukas.gif
Atsakyti