Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkpėdė: Skroblinukas

Laba diena smile.gif

Jei nebūčiau mačiusi šio darželio iš arti, tai tikrai issigąsčiau perskaičiusi straipsnį. Nors viduje buti neteko, bet išorė nėra tokia baisi kaip pavaizduota. Laukiame eilėje ir tikimės 2013 metais į jį patekti, o jei po šio straipsnio patrumpes mums eilė, tai tik padėkosim biggrin.gif xixi smile.gif juokai juokais, bet, kaip kažkuri mamytė sakė, ne išorė svarbiausia, o tai, kaip auklėtojos rupinasi mažiukais smile.gif
Atsakyti
Vakar eidama pasiimti vaiku atidziau pasiziurejau... Taip, tvoros nera, pavesines baisios, taciau smelio dezese yra ir net is aplinkiniu namu sueje maziukai su mamomis zaidzia. Visi gelyneliai nuraveti, zeme ispurenta, takeliai nusluoti, zolyte zaliuoja...
Grupese, bent jau musu lankomose dviejose -remontai padaryti. Zaislu ir priemoniu apsciai. Aukletojos geros.

Maziukai buvo lauke-dekuti pasitiese, zaislu issinese -neatrode kad jiems butu blogai. Medine laipyne didziuju ypac megstama, butina sustoti ir pazaisti kasdien, pries vaziuojant namo.

Kuo man patinka sis darzelis -tuo, kad nereikalauja is teveliu pinigu. Nepakenciu reketo. NEPAKENCIU. Man tas nepriimtina. 2% tai savanoryste, popieriaus, dazu kas gali tas atnesa -irgi prievartos nera. Higienos prekes -visada pasakoma, kiek galit, jei galit ir t.t.

Tvora -statinys rimtas. Tikrai teveliai nepastatys. Pavesines iki siu metu buvo dazomos kasmet -taciau gal jas isvis reiktu nugriauti -jei jau nenaudojamos, daugiau geliu, zoliu paseti...

Tvarkytis yra kur, bet man kur kas labiau imponuoja, kad diektore net telefonu paskambinus tave atpazista, zino visus vaikus vardais (o nesu as nuolatine direktores lankytoja, kad buciau "isiedusi" ilgam -buvau kelis kartus tik). Tas labai maloniai nuteikia. O kur dar stebuklingoji feja Onute!

Atsiprasau uz toki ilga posta, bet gal pirma i "savo" darza paziurekim, pries reikalaudami? Ir jei taip blogai, ko cia verziates? Eikit i privacius -paziuresit ar pompastika atperka sirdi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muse: 25 liepos 2012 - 08:49
QUOTE(Muse @ 2012 07 25, 09:47)
Vakar eidama pasiimti vaiku atidziau pasiziurejau... Taip, tvoros nera, pavesines baisios, taciau smelio dezese yra ir net is aplinkiniu namu  sueje maziukai su mamomis zaidzia. Visi gelyneliai nuraveti, zeme ispurenta, takeliai nusluoti, zolyte zaliuoja...
Grupese, bent jau musu lankomose dviejose -remontai padaryti. Zaislu ir priemoniu apsciai. Aukletojos geros.

Maziukai buvo lauke-dekuti pasitiese, zaislu issinese -neatrode kad jiems butu blogai. Medine laipyne didziuju ypac megstama, butina sustoti ir pazaisti kasdien, pries vaziuojant namo.

Kuo man patinka sis darzelis -tuo, kad nereikalauja is teveliu pinigu. Nepakenciu reketo. NEPAKENCIU. Man tas nepriimtina. 2% tai savanoryste, popieriaus, dazu kas gali tas atnesa -irgi prievartos nera. Higienos prekes -visada pasakoma, kiek galit, jei galit ir t.t.

Tvora -statinys rimtas. Tikrai teveliai nepastatys. Pavesines iki siu metu buvo dazomos kasmet -taciau gal jas isvis reiktu nugriauti -jei jau nenaudojamos, daugiau geliu, zoliu paseti...

Tvarkytis yra kur, bet man kur kas labiau imponuoja, kad diektore net telefonu paskambinus tave atpazista, zino visus vaikus vardais (o nesu as nuolatine direktores lankytoja, kad buciau "isiedusi" ilgam -buvau kelis kartus tik). Tas labai maloniai nuteikia. O kur dar stebuklingoji feja Onute!

Atsiprasau uz toki ilga posta, bet gal pirma i "savo" darza paziurekim, pries reikalaudami? Ir jei taip blogai, ko cia verziates? Eikit i privacius -paziuresit ar pompastika atperka sirdi...

drinks_cheers.gif As vakar atvaziavus pasiimti irgi akylesne akim paziurejau... Nu graziai vaikai zaidzia, laimingi laksto, kas ant dekucio sedi... Kadangi augindama vaikus ratais vazinejau aplink kitus darzelius ir maciau kaip ten vaikai is nuobodulio nosi krapsto, o aukletojos sustoje ratu snekuciuojasi.. tai musu darze vaikai tikrai uzimti tiek grupese, tiek lauke thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aba: 25 liepos 2012 - 10:59
Nu ir parasyta taip jau baisei ,kaip istikro taip nera,aukletojos yra nuostabios sito darzelio,direkotre nuostabi ,nekysininke ,mus priime is pasilaiciu net rajono be jokiu jokiu papirkimu ,miela,nuosirdi ,kad tokiu daugiau butu direktoriu,ne vien viskas nuo jos priklauso kaip atrodo darzelis.O manau viskas su laiku ir sitam darzeli susitvarkys pagrazes viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŠANTEL: 18 rugpjūčio 2012 - 15:55
Na, sveiki Skroblinuko naujokai ir senbuviai 4u.gif
Nuo šiandien ir mūsų takelis veda į Skroblinuką.. Ech, kaip tikiuosi, kad darželis pateisins mano lūkesčius... unsure.gif
Ir gal kas galėtų man atsakyti iki kada veikia darželis? Pamiršau ir direktorės ir auklėtojų paklaust, o pačios nelabai veržėsi ką nors išsamiau pasakoti, su tvarka pažindinti.. g.gif
Atsakyti
mano maziukas irgi nuo kitos savaites keliaus i si darzeli
Atsakyti
kurgiNe, i kokia grupe einate. Darzelis dirba nuo 6.30 iki 18.30 berods... O gal ir iki 19.00, nepamenu. Nesam palike tiek ilgai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2012 09 04, 11:57)
kurgiNe, i kokia grupe einate. Darzelis dirba nuo 6.30 iki 18.30 berods... O gal ir iki 19.00, nepamenu. Nesam palike tiek ilgai smile.gif

Į Vyturiukų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kurgiNe @ 2012 09 05, 07:48)
Į Vyturiukų  ax.gif

O, tai su mumis kartu 4u.gif
Atsakyti
sveiki, gal yra lankanciu zvirbliuku grupe?
Atsakyti
QUOTE(beatapetkuniene @ 2012 09 10, 13:45)
sveiki, gal yra lankanciu zvirbliuku grupe?

yra tik boruzeliu lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Gavome vieta Geniuku grupeje gal yra lankanciu? Taip pat iki kada tiksliai dirba darzelis?
Atsakyti