Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkpėdė: Skroblinukas

QUOTE(Muse @ 2011 09 19, 14:59)
Sveika,

Mano Ginte. Mes irgi boruziukuose smile.gif. Dazniausiai vyras veda, tai as retas svecias ten, net nezinau kokios kitos aukletojos be Onutes yra. Bet Onute vistik pagrindine liks, tai bus viskas ok. Labai sauni aukletoja, mano didziuosius uzaugino...

Smagu, kai ne pirmas vaikas pas tą pačią auklėtoją 4u.gif
aš šian pasiklausiau dėl gimtadieniu pasiskambinus į darželį: tai Onutės lapkričio 19d, šeimininkutės šviesiais plaukais, irgi Onutės gruodžio 30, o tos Danutės, kur 3d būna- vasario 10d. Manau, kad reiks kažką sugalvoti g.gif
padariau auklėtojai sąrašus vaikų, su visokiaisi piešinukais, prispausdinau daug lapų spalvojimui, paskui dar ir spalvotų paveiksliukų iš filmukų prispausdinau. Galvojau, kaip dar pagražinti tą vaikų gyvenimą g.gif
Dėl tų daikčiukų perkamų ( na pagal sąrašiuką kur milteliai, popierius, ir kt) galvoju, gal galim rinkti pinigėlius ir bendrai nupirkti? aš darbe turiu 5% papildomą nuolaidą, net galėčiau ir supirkti blush2.gif
kažkaip tėveliai ten tik prasilenkiam ax.gif būt smagu susipažinti, pabendrauti ...
Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2011 09 19, 13:16)
Smagu, kai ne pirmas vaikas pas tą pačią auklėtoją 4u.gif 
aš šian pasiklausiau dėl gimtadieniu pasiskambinus į darželį: tai Onutės lapkričio 19d, šeimininkutės šviesiais plaukais, irgi Onutės gruodžio 30, o tos Danutės, kur 3d būna- vasario 10d. Manau, kad reiks kažką sugalvoti g.gif
padariau auklėtojai sąrašus vaikų, su visokiaisi piešinukais, prispausdinau daug lapų spalvojimui, paskui dar ir spalvotų paveiksliukų iš filmukų prispausdinau. Galvojau, kaip dar pagražinti tą vaikų gyvenimą g.gif
Dėl tų daikčiukų perkamų ( na pagal sąrašiuką kur milteliai, popierius, ir kt) galvoju, gal galim rinkti pinigėlius ir bendrai nupirkti? aš darbe turiu 5% papildomą nuolaidą, net galėčiau ir supirkti blush2.gif
kažkaip tėveliai ten tik prasilenkiam ax.gif  būt smagu susipažinti, pabendrauti ...

Del gimtadieniu smagu smile.gif

Man irgi Onute liepe ten visokiu sarasu pridaryti, tai aitdirbau. Savo dali ukiniu prekiu jau nunesiau smile.gif.Manau, kad susitiksime per susirinkima, paprastai rugsejo pabaigoje -spalio pradzioje buna...
Atsakyti
Mano dukryte eina i Skroblinuko Bituciu grupe. Esam patenkinti ir aukletojomis, ir darzeliu. Gal cia lankosi ir kitu Bituciu ar Traniuku mamytes?
Atsakyti
QUOTE(pukuota @ 2011 10 16, 17:54)
Mano dukryte eina i Skroblinuko Bituciu grupe. Esam patenkinti ir aukletojomis, ir darzeliu. Gal cia lankosi ir kitu Bituciu ar Traniuku mamytes?

Mes einam i Bitutes 4u.gif dabar 2 savaites atostogavo, o dabar ir vel asareles musu drauges verysad.gif
Atsakyti
Spygleli, dukryte mano irgi pries kuri laika poilsiavo, ne siaip sau, del ligos. mes tai esam pastebeje, kad kai su teciu i darziuka nueina, tai viskas ciki-piki, o jei su mama, tai buna atsisveikinant grauduliuko, buna. bet vis kaskart lengviau. siaip vertinciau, kad pakankamai gerai adaptavosi, greitai. ir pasakoja daug, ir patinka jai ten, ir ismoksta visko. labai didziuodamasi pasako, kad va, siandien darziuke neverkiau.
Atsakyti
Mūsų dukrytė šį rudenį pradėjo lankyti Geniukų gr. biggrin.gif aš pati lankiau šį darželį,man jis prie širdies wub.gif daug dar tų pačių darbuotojų ir vedėja ta pati, labai smagu sugrįžti dabar jau kaip mamai biggrin.gif gal yra mamyčių, kas veda vaikučius į Geniukų gr? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzagne @ 2011 10 25, 17:12)
Mūsų dukrytė šį rudenį pradėjo lankyti Geniukų gr. biggrin.gif  aš pati lankiau šį darželį,man jis prie širdies wub.gif  daug dar tų pačių darbuotojų ir vedėja ta pati, labai smagu sugrįžti dabar jau kaip mamai  biggrin.gif gal yra mamyčių, kas veda vaikučius į Geniukų gr?  bigsmile.gif

Na nerealiai : ir mama ir vaikas į tą patį darželį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dzagne @ 2011 10 25, 16:12)
Mūsų dukrytė šį rudenį pradėjo lankyti Geniukų gr. biggrin.gif  aš pati lankiau šį darželį,man jis prie širdies wub.gif  daug dar tų pačių darbuotojų ir vedėja ta pati, labai smagu sugrįžti dabar jau kaip mamai  biggrin.gif gal yra mamyčių, kas veda vaikučius į Geniukų gr?  bigsmile.gif

Mes is Geniuku smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dzagne @ 2011 10 25, 16:12)
Mūsų dukrytė šį rudenį pradėjo lankyti Geniukų gr. biggrin.gif

QUOTE(Aba @ 2011 10 25, 16:32)
Mes is Geniuku smile.gif  ax.gif

Mes irgi iš Geniukų 4u.gif Mūsų Simonas smile.gif
Labai gaila, kad ryt susirinkime nepavyks man pačiai sudalyvaut ir gyvai susipažint, bet bus mūsų tėtis.
Atsakyti
QUOTE(pukuota @ 2011 10 16, 16:54)

mes irgi lankome Bituciu grupe 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VŽ @ 2011 10 25, 17:05)
Mes irgi iš Geniukų  4u.gif Mūsų Simonas  smile.gif
Labai gaila, kad ryt susirinkime nepavyks man pačiai sudalyvaut ir gyvai susipažint, bet bus mūsų tėtis.

Mūsų Rugilė biggrin.gif Na,manau, dar bus progų ir mamytėms susipažinti mirksiukas.gif
Aba, o jūsų vaikučio, koks vardas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzagne @ 2011 10 25, 21:46)
Mūsų Rugilė  biggrin.gif Na,manau, dar bus progų ir mamytėms susipažinti  mirksiukas.gif 
Aba, o jūsų vaikučio, koks vardas?  4u.gif

Gerda rolleyes.gif
Atsakyti