QUOTE(Muse @ 2011 09 19, 14:59)
Sveika,
Mano Ginte. Mes irgi boruziukuose . Dazniausiai vyras veda, tai as retas svecias ten, net nezinau kokios kitos aukletojos be Onutes yra. Bet Onute vistik pagrindine liks, tai bus viskas ok. Labai sauni aukletoja, mano didziuosius uzaugino...
Mano Ginte. Mes irgi boruziukuose . Dazniausiai vyras veda, tai as retas svecias ten, net nezinau kokios kitos aukletojos be Onutes yra. Bet Onute vistik pagrindine liks, tai bus viskas ok. Labai sauni aukletoja, mano didziuosius uzaugino...
Smagu, kai ne pirmas vaikas pas tą pačią auklėtoją
aš šian pasiklausiau dėl gimtadieniu pasiskambinus į darželį: tai Onutės lapkričio 19d, šeimininkutės šviesiais plaukais, irgi Onutės gruodžio 30, o tos Danutės, kur 3d būna- vasario 10d. Manau, kad reiks kažką sugalvoti
padariau auklėtojai sąrašus vaikų, su visokiaisi piešinukais, prispausdinau daug lapų spalvojimui, paskui dar ir spalvotų paveiksliukų iš filmukų prispausdinau. Galvojau, kaip dar pagražinti tą vaikų gyvenimą
Dėl tų daikčiukų perkamų ( na pagal sąrašiuką kur milteliai, popierius, ir kt) galvoju, gal galim rinkti pinigėlius ir bendrai nupirkti? aš darbe turiu 5% papildomą nuolaidą, net galėčiau ir supirkti
kažkaip tėveliai ten tik prasilenkiam būt smagu susipažinti, pabendrauti ...