Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkpėdė: Skroblinukas

QUOTE(Muse @ 2011 06 28, 12:34)
Monrute, sveika. O kur tavo Migle dabar? Jinai metais veliau uz maniskius i darzeli perejo, taip?

Mes su Ginte jau pradedame nuo pirmadienio, jei nesusirgs ar dar kas neatsitiks.

sveika,

Miglė pelėdžiukuose ax.gif

aš tai laukiu, kol į Boružiukus Onutė grįš po atostogų, tada jau mažasis eis:)
Atsakyti
Onute man regis tik rugseji bus? Ar ankciau? Mes dvi savaites palankem, tada apsirgom porai dienu, bet turim mociute, tai namie sedi. Kita savaite pas kita mociute vaziuosim, tai grisim i darziuka rupjucio pradzioje.

Sakyciau, maze gana lengvai apsiprato. Ziuresim, kaip cia su grizimu bus.
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2011 07 20, 12:57)
Sakyciau, maze gana lengvai apsiprato. Ziuresim, kaip cia su grizimu bus.

Musiskis buvo irgi lyg apsiprates, paskui daugiaunei menesi nejo, tai grizo vel su paverkimais, galvojau, kad dabartine aukletoja kur dabar pastoviai buna nepatinka, bet turbut tik siaip kad po pertraukos. Nes po triju dienu dabar jau viskas ok, pats ''ate'' parodo ir nubega.
Atsakyti
QUOTE(VŽ @ 2011 07 20, 12:28)
Musiskis buvo irgi lyg apsiprates, paskui daugiaunei menesi nejo, tai grizo vel su paverkimais, galvojau, kad dabartine aukletoja kur dabar pastoviai buna nepatinka, bet turbut tik siaip kad po pertraukos. Nes po triju dienu dabar jau viskas ok, pats ''ate'' parodo ir nubega.

Vajeeee!!! Vaida, Jūs vėl laukiatės!!! Nu malačiai! 4u.gif Pas mus grupėj šiais metais neblogas pagausėjimas nusimato. Kiba reik ir man susimastyti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Manola @ 2011 07 22, 12:09)
Vajeeee!!! Vaida, Jūs vėl laukiatės!!! Nu malačiai!  4u.gif Pas mus grupėj šiais metais neblogas pagausėjimas nusimato. Kiba reik ir man susimastyti.  blush2.gif

Na, mes cia taip kazkaip labai neplanuotai... blush2.gif

Tik Gabrielei dar nesakem nieko, tai tu saviskei irgi nesakyk, kad paskui jos ten anksciau laiko ziniom nepasidalintu... ax.gif

Reikia reikia susimastyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VŽ @ 2011 07 22, 11:36)
Tik Gabrielei dar nesakem nieko, tai tu saviskei irgi nesakyk, kad paskui jos ten anksciau laiko ziniom nepasidalintu... ax.gif

Supratau, tyliu wink.gif Jums sėkmės ir lengvo nešiojimo 4u.gif
Atsakyti
Būkit pasveikintos mamos wink.gif
Jungiuosi į Jūsų būrį - jau nuo rytdienos prasideda pratinimasis. Tik va pergyvenu dėl vieno dalyko, nukreipė mus į žvirbliukų grupę, kurios auklytė atostogauja, tai dabar pratinsimės prie vienos, o po dviejų savaičių ateis kita... kazkaip nepatikima, o ir direktorė atostogauja, nėr su kuo tartis dėl kitos grupės. Čia skaitydama, supratau, kad Boružiukų Onutė super auklėtoja, o kas gali papasakot apie Žvirbliukų?
Atsakyti
Brzikas, sveika atvykusi. Man kazkaip atrodo, kad visos Skroblinuko aukletojos normalios. Del aukletoju kaitos -as nepergyvenu labai, siaip ar taip vaikui didelis stresas pats darzelis aspkritai, kazin ar labai svarbu kuri aukletoja bus...

Mes ketvirtadieni griztam i darzeli po 2 savaiciu pertraukos. Ziuresim kaip cia bus.
Atsakyti
QUOTE(brzikas @ 2011 08 01, 14:51)
Būkit pasveikintos mamos wink.gif
Jungiuosi į Jūsų būrį - jau nuo rytdienos prasideda pratinimasis. Tik va pergyvenu dėl vieno dalyko, nukreipė mus į žvirbliukų grupę, kurios auklytė atostogauja, tai dabar pratinsimės prie vienos, o po dviejų savaičių ateis kita... kazkaip nepatikima, o ir direktorė atostogauja, nėr su kuo tartis dėl kitos grupės. Čia skaitydama, supratau, kad Boružiukų Onutė super auklėtoja, o kas gali papasakot apie Žvirbliukų?

Vasarą visada taip.
Aš specialiai laukiau rudens, kad būtų pastovi auklėtoja iškarto, nes mergina mano jautruolė. Jums linkiu sėkmės pratinantis, kad vaikučiui būtų kuo lengviau. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

gal yra mamyciu is zvirbliuku grupes? noriu pasidomauti, kaip jusu vaikiukai draugauja su aukletojom? Manoji mergina su pagrindine aukletoja visai neblogai sutaria, bet va su kita, vyresnio amziaus (vardo nezinau) nekaip, o auletoja tik dejuoja, kokia nepaklusni mano mergina, ir kaip ji nesusitvarko... skamba nekompetetingai.. pas ja mergina nei valgo, nei miega... kai pirma kart paklausiau jos, kaip sekas, gavau isvis pribloskianti atsakyma - mazdaug: ka su tokiais mazais nuveiksi, nei su jais pazaisi, nei padainuosi, nei pasoksi, va su didesniais tai jau yra ka veikt... na toks aukletojos poziuris baisiai nuliudino.
Atsakyti
QUOTE(brzikas @ 2011 09 08, 19:17)
Sveikos mamytes,

gal yra mamyciu is zvirbliuku grupes? noriu pasidomauti, kaip jusu vaikiukai draugauja su aukletojom? Manoji mergina su pagrindine aukletoja visai neblogai sutaria, bet va su kita, vyresnio amziaus (vardo nezinau) nekaip, o auletoja tik dejuoja, kokia nepaklusni mano mergina, ir kaip ji nesusitvarko... skamba nekompetetingai.. pas ja mergina nei valgo, nei miega... kai pirma kart paklausiau jos, kaip sekas, gavau isvis pribloskianti atsakyma - mazdaug: ka su tokiais mazais nuveiksi, nei su jais pazaisi, nei padainuosi, nei pasoksi, va su didesniais tai jau yra ka veikt... na toks aukletojos poziuris baisiai nuliudino.

Sveikos,

mes iš Boružiukų- Matukas mano smile.gif nors einam jau nuo gegužės, ašarų dar vis pasitaiko... bet su tėčiu ašarų mažiau wink.gif
Auklėtoja Onutė man tinka, ir šeimininkutė miela, tik su kita tai kažkoks bardakėlis, bet atrodo bus dar viena3 dienas per mėn... man atrodo sunku taip vaikučiams... bet suprantu, kad visur taip...
O čia auklėtojos pasakymai tai tikrai tokie... schmoll.gif bet panašu, kad visokių yra...
Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2011 09 19, 06:53)
Sveikos,

mes iš Boružiukų- Matukas mano smile.gif nors einam jau nuo gegužės, ašarų dar vis pasitaiko... bet su tėčiu ašarų mažiau wink.gif
Auklėtoja Onutė man tinka, ir šeimininkutė miela, tik su kita tai kažkoks bardakėlis, bet atrodo bus dar viena3 dienas per mėn... man atrodo sunku taip vaikučiams... bet suprantu, kad visur taip...
O čia auklėtojos pasakymai tai tikrai tokie...  schmoll.gif  bet panašu, kad visokių yra...

Sveika,

Mano Ginte. Mes irgi boruziukuose smile.gif. Dazniausiai vyras veda, tai as retas svecias ten, net nezinau kokios kitos aukletojos be Onutes yra. Bet Onute vistik pagrindine liks, tai bus viskas ok. Labai sauni aukletoja, mano didziuosius uzaugino...
Atsakyti