Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkpėdė: Skroblinukas

QUOTE(Manola @ 2011 03 03, 16:29)
Merginos, gal kuri žinot, kada svirpliukų auklėtojų gimtadieniai?  blush2.gif

Dabar susimąsčiau, kad nežinau... blush2.gif
O jūs gal irgi į svirpliukų grupę einat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo : 03 kovo 2011 - 16:24
QUOTE(VŽ @ 2011 03 03, 16:20)
Dabar susimąsčiau, kad nežinau...  blush2.gif
O jūs gal irgi į svirpliukų grupę einat?

Ir man gėda, o rodos kaip tik neseniai pražiopsojom blush2.gif

Aha, į svirpliukus mano Austėja eina jau seniai. smile.gif Vardą pasikeičiau ir iš naujo neprisistačiau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Manola @ 2011 03 04, 10:15)
Ir man gėda, o rodos kaip tik neseniai pražiopsojom  blush2.gif

Aha, į svirpliukus mano Austėja eina jau seniai. smile.gif Vardą pasikeičiau ir iš naujo neprisistačiau.  doh.gif

Aaa... dabar aišku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manola @ 2011 03 04, 09:15)
Ir man gėda, o rodos kaip tik neseniai pražiopsojom  blush2.gif

O koks auklėtojos vardas?
Nes mes pas mažiukus, bet vyresnių auklėtoja Inga kuri būna pas mus kartą per savaitę vasario 25 šventė gimtadienį. Tai jei apie tą pačią kalbam tai pražiopsojot cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2011 03 04, 12:57)
O koks auklėtojos vardas?
Nes mes pas mažiukus, bet vyresnių auklėtoja Inga kuri būna pas mus kartą per savaitę vasario 25 šventė gimtadienį. Tai jei apie tą pačią kalbam tai pražiopsojot  cool.gif

Nea, mūsų Gražina ir Žydrė.
Atsakyti
Sveikos,
visada čia apie didesnius kalbėdavom (vyresnėlė į Svirpliukų grupę eina), o va šiandien mažiui buvo pirma diena Boružiukuose, tai bandau atsirinkt kas čia dabar mūsų ''grupiokai'' bus... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VŽ @ 2011 04 11, 15:05)
Sveikos,
visada čia apie didesnius kalbėdavom (vyresnėlė į Svirpliukų grupę eina), o va šiandien mažiui buvo pirma diena Boružiukuose, tai bandau atsirinkt kas čia dabar mūsų ''grupiokai'' bus...  ax.gif

Sveiki smile.gif Mes jūsų grupiokai būsim. Mano berniukas vardu Airidas. Malonu susipažinti 4u.gif
Atsakyti
Labas, tema visai nurimus.
O as norejau padiskutuoti, gal kuri mate darzelio ugdymo programa ar kita ji pakeicianti dokumenta, kas ten parasyta apie vaiku ugdyma?
Na ar yra numatyta kiek ir kokiu darbeliu kiekvieno amziaus grupes vaikas turi padaryti per savaite. Kiek kartu turi ivykti muzikiniai uzsiemimai ir pan.
Nes paklausiau draugiu atslipiepimu apie vaiku ugdyma kituose valstybiniuose darzeliuose ir panasu, kad musu darzelyje (bent jau pas lopselinukus) ugdymas labai skirias.
Taip pat ka galvojat apie Skroblinuko vaiku vedimo i lauka politika? Nes lopselinukai nuo ankstyvo rudens iki pat nesenai pasibaigusiu karsciu jame nebuvo nei karto unsure.gif Ar ir darzelyje taip? ar tai tenkina tevelius?
P.S. Nesuprantu ar cia dabartine mano moteriska busena ta, kai niekas netenkina. Ar tikrai problemu yra
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2011 05 04, 09:40)
Labas, tema visai nurimus.
O as  norejau padiskutuoti, gal kuri mate darzelio ugdymo programa ar kita ji pakeicianti dokumenta, kas ten parasyta apie vaiku ugdyma?
Na ar yra numatyta kiek ir kokiu darbeliu kiekvieno amziaus grupes vaikas turi padaryti per savaite. Kiek kartu turi ivykti muzikiniai uzsiemimai ir pan.
Nes paklausiau draugiu atslipiepimu apie vaiku ugdyma kituose valstybiniuose darzeliuose ir panasu, kad musu darzelyje (bent jau pas lopselinukus) ugdymas labai skirias.
Taip pat ka galvojat apie Skroblinuko vaiku vedimo i lauka politika? Nes lopselinukai nuo ankstyvo rudens iki pat nesenai pasibaigusiu karsciu jame nebuvo nei karto  unsure.gif Ar ir darzelyje taip? ar tai tenkina tevelius?
P.S. Nesuprantu ar cia dabartine mano moteriska busena ta, kai niekas netenkina. Ar tikrai problemu yra

Kad skiriasi ugdymas darželiuose tai tikrai. Vieni muštravoja vaikus, kad visi kaip vienas pieštų, lipdytų, kad mokintųsi skaityt skaičiuot, kiti labiau orientuojasi į socialinius įgūdžius, savarankiškumą, minčių raišką ir t.t. Aš dažnai apie tai galvoju, kalbu su mamom iš kitų darželių, su mūsų auklėtojom. Manau svarbiausia, kad darželis atitiktų jūsų pačios ir vaikui skiepijamas vertybes, kad būtų pasitikėjimas darželiu, auklėtojom. Tada bus geriausias rezultatas. Aišku nepamirštant darbo su vaiku namie smile.gif Pakalbėkit su auklėtojom apie ugdymą, planus ateičiai, aptarkit ar jus tai tenkina. Pasidomėkit, kas laukia išėjus iš lopšelio į darželio grupę.
O dėl lauko, ne iš vieno girdėjau, kad vaikai į lauką išeina ne taip dažnai, kaip tėveliams norėtųsi. Mūsų grupės laiko leidimas lauke mane visai tenkina, suprantu kad ne visada sąlygos leidžia į jį privaikščioti tiek, kiek norėtųsi. Man liūdna, kad kai kurių grupių vaikai (ne mūsų grupės) dažnai būdami lauke nieko neveikia, vaikšto aplink auklėtojas ir tiek. sad.gif
Atsakyti
Sveikos,

Mano dvyniai jau didesni, eina i darzeli, tai tikrai ugdymas yra, ir dar koks. Kruvos piesiniu, temines savaites, pasaku kurimai, lipdymai ir t.t. Fizinio lavinimo, muzikos pamokeles. Manau, kad veiklos tikrai netruksta.

Mazoji po menesio eis i lopsiuka (pas Onute). Pamenu ja puikiai, kai didieji pradejo lankyti lopsiuka. Su maziukais aisku, kad veiklos daug maziau 0ir ko jus tikites, kai kiti vos vaikscioti pradeje... Bet vistiek pamenu ir piesdavo, ir spalvindavo kazka -pati spausdindavau tam reikalui skirtus piesinukus. Del lauko -didesni eina dazniau, priklausomai nuo oro. Del lopselinuku -taip, ju neveda i lauka. Bet pabandykite pati aprengti 15 pypliu? As nenoreciau kad mano vaikas butu aprengtas pirmas ir stovetu po to 15 minuciu su kombinezonu "po prakaitu" o tada i lauka... Na, manau supratot, apie ka as cia smile.gif. Cia lopselio grupe, kiti ir miega dar du kartus per diena...
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2011 05 25, 14:43)
Sveikos,

Mano dvyniai jau didesni, eina i darzeli, tai tikrai ugdymas yra, ir dar koks. Kruvos piesiniu, temines savaites, pasaku kurimai, lipdymai ir t.t. Fizinio lavinimo, muzikos pamokeles. Manau, kad veiklos tikrai netruksta.

Mazoji po menesio eis i lopsiuka (pas Onute). Pamenu ja puikiai, kai didieji pradejo lankyti lopsiuka. Su maziukais aisku, kad veiklos daug maziau 0ir ko jus tikites, kai kiti vos vaikscioti pradeje... Bet vistiek pamenu ir piesdavo, ir spalvindavo kazka -pati spausdindavau tam reikalui skirtus piesinukus. Del lauko -didesni eina dazniau, priklausomai nuo oro. Del lopselinuku -taip, ju neveda i lauka. Bet pabandykite pati aprengti 15 pypliu? As nenoreciau kad mano vaikas butu aprengtas pirmas ir stovetu po to 15 minuciu su kombinezonu "po prakaitu" o tada i lauka... Na, manau supratot, apie ka as cia smile.gif. Cia lopselio grupe, kiti ir miega dar du kartus per diena...

tai mūsų vaikai vėl bus vienoje grupėje
mažasis pratinsis jau rugpjūtįsmile.gif
Atsakyti
Monrute, sveika. O kur tavo Migle dabar? Jinai metais veliau uz maniskius i darzeli perejo, taip?

Mes su Ginte jau pradedame nuo pirmadienio, jei nesusirgs ar dar kas neatsitiks.
Atsakyti